Alex.maly – hnízdění?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.2.2015 18:17
anuafi

XXX.XXX.74.78

Dobry den mam prosbu dneska jsem videl jak se paří kouknul jsem do budky a samice to tam ma totalne rozhrabane ptaci jsou venku budku maji otevrenou z duvodu ze v ní v noci spí krmím suchym krmením obcas mrkev ale to tak 1 tydně myslite ze je mam nechat jak se to vyvine ? dekuji za slusne odpovedi

1.2.2015 18:41
fouly

XXX.XXX.222.254

Dobry vecer, u me uz alexandri maji 4 vajicka. Zacinaji chodit do budky zacatkem ledna kazdy rok. Tak za me bych je nechal. Ale je pravda ze je mam uvnitr kde je cca 5-10stupnu..

1.2.2015 21:38
1ms1mm

XXX.XXX.176.180

Dobrý večer, neviem prečo ich máte vonku, iba ich trápite. Dajte ich radšej do tepla.

3.2.2015 18:13
anuafi

XXX.XXX.74.78

1ms1mm napsal(a):
Dobrý večer, neviem prečo ich máte vonku, iba ich trápite. Dajte ich radšej do tepla.

tak a tedka bych prosil odpoved proc je trápím

3.2.2015 22:12
1ms1mm

XXX.XXX.176.180

anuafi napsal(a):
tak a tedka bych prosil odpoved proc je trápím

Stačí si zistiť kde žijú, kedy hniezdia a veci okolo nich ale to ste mali spraviť ešte predtým ako ste si ich kúpili.

4.2.2015 17:14
anuafi

XXX.XXX.74.78

1ms1mm napsal(a):
Stačí si zistiť kde žijú, kedy hniezdia a veci okolo nich ale to ste mali spraviť ešte predtým ako ste si ich kúpili.

Moc dobře jsem jsi to zjistil a mam zkusenosti od starsiho chovatele ktere papousky chova 20 let a ma taky alexe celorocne venku ale vy asi nejste zkuseny chovatel.

4.2.2015 18:22
filardi

XXX.XXX.245.68

anuafi napsal(a):
Moc dobře jsem jsi to zjistil a mam zkusenosti od starsiho chovatele ktere papousky chova 20 let a ma taky alexe celorocne venku ale vy asi nejste zkuseny chovatel.

Tak ten zkušeny chovatel je Barbar
chovat Alex. V našich klimatickych podminkach přes zimu venku je HOVADSTVI

4.2.2015 18:45
lupus4

XXX.XXX.38.0

anuafi napsal(a):

Zjistil jste velký kulový

Kdyby jste se jen trochu zajímal o welfare vámi chovaných zvířat, tak by jste věděl, že mají
zimovat v mrazuprostém prostoru. U celoročních voliér je samozřejmě možné je za příznivého počasi ( třeba i pod nulou, ale slunečno, nevětrno) pouštět i do venkovních prostor, ale nikdy by tam neměli nocovat.

starsiho chovatele ktere papousky chova 20 let

jak je vidět i 20 let lze dělat věci špatně.

4.2.2015 20:22
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Zdravím, není to tak horké jak se vaří!Znám více úspěšných chovatelů, včetně mě, kteří chovají Alexe.malé přes zimu ve venkovních voliérách s nezatepleným záletem!Tito ptáci chovaní po generace v Evropském podnebí jsou již mnohem otužilejší než jejich předci pocházející z Afriky, a Asie, nehledě k tomu, že např.v Anglii, Francii, Belgii, i některých severských státech žije volně v přírodě značně velká populace, a té jistě nikdo přes zimu nepřitápí!Při zachování jistých podmínek(silná bidla, dostatek tučnějších semen+ořechů v potravě, pravidelný přísun ovoce a zeleniny, není chov v našich středoevropských zimních podmínkách více problematický než třeba u takové proklamované Australské populace papoušků!Chovu zdar.K.

4.2.2015 20:35
stewe5

XXX.XXX.158.122

kubrt11 napsal(a):
Zdravím, není to tak horké jak se vaří!Znám více úspěšných chovatelů, včetně mě, kteří chovají Alexe.malé přes zimu ve venkovních voliérách s nezatepleným záletem!Tito ptáci chovaní po generace v Evropském podnebí jsou již mnohem otužilejší než jejich předci pocházející z Afriky, a Asie, nehledě k tomu, že např.v Anglii, Francii, Belgii, i některých severských státech žije volně v přírodě značně velká populace, a té jistě nikdo přes zimu nepřitápí!Při zachování jistých podmínek(silná bidla, dostatek tučnějších semen+ořechů v potravě, pravidelný přísun ovoce a zeleniny, není chov v našich středoevropských zimních podmínkách více problematický než třeba u takové proklamované Australské populace papoušků!Chovu zdar.K.

Presne tak, uz je zde tolik generaci ze si na nase podnebi zvykli!uvadite presne to co jsem chtěl napsat, ziji volne v Nemecku, Anglii atd...coz je dukaz!a normalne se mnozi..ja je mam taky venku ale v krytem zaletu kde teplota klesne i na -10...bez problemu!

4.2.2015 20:43
lupus4

XXX.XXX.38.0

stewe5 napsal(a):
Presne tak, uz je zde tolik generaci ze si na nase podnebi zvykli!uvadite presne to co jsem chtěl napsat, ziji volne v Nemecku, Anglii atd...coz je dukaz!a normalne se mnozi..ja je mam taky venku ale v krytem zaletu kde teplota klesne i na -10...bez problemu!

Jo jistě s trochou štěstí to přežijí - ale ASI JSTE NEČETLI POZORNĚ

zadavatel se bavil O HNÍZDĚNÍ

ziji volne v Nemecku, Anglii a

to ano, ale víte kolika let se dožijí ?
A tutově TEĎ NEHNÍZDÍ.

4.2.2015 21:17
stewe5

XXX.XXX.158.122

lupus4 napsal(a):
Jo jistě s trochou štěstí to přežijí - ale ASI JSTE NEČETLI POZORNĚ

zadavatel se bavil O HNÍZDĚNÍ

ziji volne v Nemecku, Anglii a

to ano, ale víte kolika let se dožijí ?
A tutově TEĎ NEHNÍZDÍ.

Me zacinaji hnízdit začátkem dubna, pravidelne...a zima jim opravdu nevadi, poznam když je ptak spokojeny nebo ne..navic kazdym rokem 4-5 mladat je důkazem spokojenosti

5.2.2015 17:44
anuafi

XXX.XXX.74.78

stewe5 napsal(a):
Me zacinaji hnízdit začátkem dubna, pravidelne...a zima jim opravdu nevadi, poznam když je ptak spokojeny nebo ne..navic kazdym rokem 4-5 mladat je důkazem spokojenosti

Konecne normalni chovatel a ne ty co je zaviraji do tepla jen kvuli tomu aby znich uz v lednu vymámili mladata.

5.2.2015 18:00
lupus4

XXX.XXX.60.255

anuafi napsal(a):
Konecne normalni chovatel a ne ty co je zaviraji do tepla jen kvuli tomu aby znich uz v lednu vymámili mladata.

Vy jste neskutečnej... Napřed se ptáte, zda je máte nechat HNÍZDIT v únoru a když vám x lidí napíše, že je to blbost, tak začnete chválit ty co je nechají hnízdit normálně na jaře
já nikde nenapsal, že mají být v zimě v teple, ale v mrazuprostém zimovišti...
škoda času

5.2.2015 19:59
anuafi

XXX.XXX.74.78

lupus4 napsal(a):
Vy jste neskutečnej... Napřed se ptáte, zda je máte nechat HNÍZDIT v únoru a když vám x lidí napíše, že je to blbost, tak začnete chválit ty co je nechají hnízdit normálně na jaře
já nikde nenapsal, že mají být v zimě v teple, ale v mrazuprostém zimovišti...
škoda času

Tady vubec nema cenu se na neco ptat je to tu uz...

Přidejte reakci

Přidat smajlík