Dobrý den. Již nějakou dobu sháním chovný párek chůviček a ač mám inzerát na čtyrech různých stránkách tak je odezva nulová. Ani inzeráty s nabídkou žádné nejsou... Chci se tedy zeptat zda jsou v Brně nějací chovatelé, kteří by měli i něco na prodej a kdy je asi tak "sezóna" chůviček, kdy se dají nejlépe sehnat.
Díky předem za odpovědi
Ano taky si pamatuju kdy snad v každém zverimexu měli chůvičky a teď když jsem si pár prošel byli jen v jednom. No chtěl bych raději od nějakého chovatele jelikož ze zverimexu nikdy nevíte co koupíte. Je to dosti nedůvěryhodné, ale jak tak koukám tak na inzeráty se nikdo neozývá, nikde jsem nesehnal žádného chovatele tak asi nakonec budu muset přistoupit k tomu zverimexu a budu muset být rád i za něj...no ještě se pořádně porozhlédnu, případně si pro ně někam dojedu.
No, pro ptáky jaké máte na obrázku byste se musel vydat hodně daleko. Takové chová v ČR tak 5-6 chovatelů a všechny mutace co tam máte najednou nechová ani jeden. Obecně samozřejmě je na droboť hodně špatný čas k nákupu. Ale dá se sehnat kvalitka, ovšem chce to se trochu se projet, nečekat, že koupím hned v sousedním městě.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na strankach faunatrhy.cz mate inzerat z 2.2 ze proda chuvicky ale prodejce je z ostravy.