Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.2.2015 14:47
nancy

XXX.XXX.46.226

Dobry den
jak mam vykoupat andulku vubec nechce do vody.

24.2.2015 19:31
machlena

XXX.XXX.96.13

Dobrý večer, a proč ji chcete koupat? Jen tak nebo se nějak umazala? Pokud je to domácí mazlík tak jí při prolétávání po místnosti můžete nabídnout mělkou misku s vodou na stole. Andulka je zvědavá a pokud je zvyklá procházet se po stole tak si misky určitě všimne. Možná se jen nakoukne nebo napije, ale příště se může i vykoupat, chce to trpělivost. Náš andulák se rád koupal pod tenkým proudem tekoucí vody...jiný zase miloval rosení z postřikovače na pokojové květiny. Jak viděl že rosím tak by se v kleci uběhal. A některá andulka se nevykoupe vůbec, prostě nemá vodu ráda. Je to vidět i ve voliéře...některá je zmáchaná co chvílu, jinou jsem mokrou nikdy neviděla a i před deštěm se schovává (přijde mi že většinou samičky vodu nemusí, ale je to jen moje domněnka). Pokud to není nutné tak ji nekoupejte, peří si umí vyčistit i bez vody.

24.2.2015 19:46
nancy

XXX.XXX.46.44

Dobry vecer dekuji za radu zkusim to on se umazal od sazi lita po pokoji kde topime drevem mel krasnou zluto zelenou barvu a ted je cernej jako bota ale do vody se mu moc nechce.

24.2.2015 21:50
andulak2

XXX.XXX.80.9

Dobrý den, mám otázku kam mám položit Mísečku s vodou na koupání ? Na zem nebo ke krmítkum ? Děkuji

25.2.2015 12:37
hanka s.

XXX.XXX.72.61

My máme přímo koupelničku.Máme ji danou ve dvířkách do klece.Nejprve si ji andluky nevšímali.Teď se tam ráchaji několikrát denně.Dokonce z ní i pijí.Už kašlou na napáječku.Ale může být na místě které navštěvují denně.Ony si ji všimnou.A když bude vedle krmítek, ještě lepší.Nejprve jí prozkoumá a pak se bude třeba i ráchat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík