Těžko říct, když o tom nic nevím. Přirozená délka dne, nebo se prodlužuje přisvěcováním ráno nebo večer? Zhasíná se postupně a ve stejnou dobu? Měl jsem podobný případ jen u jednoho páru, přisvěcovalo se večer. U ostatních bez problému. Uvedený pár pak na noc zůstal venku. Přestal jsem svítit, od 16 hod, kdy už samice zasedla, do 8 hod byla tma a zázrak, samice seděla, ráno ji samec vystřídal a bylo po problému. Zkuste to a napište mně odpovědi na mé otázky. Vajíčka už budou asi zastuzená. Nechte Gouldy sedět týden, prohlédněte vajíčka, jsou - li špatná, vyhoďte je a čekejte na další snůšku.
perejil
napsal(a):
Rano rozinam v 5 hodin a zhasinam 15:50 cely tyden vse v poradku az dnes proste zustali venku no.
Někdy se to stává, že vše není jak by mělo být. Příští hnízdění může být bez problémů. Vajíčka bych tam zatím nechal a počkal jak se budou ptáci chovat. U drobných ptáků na rozdíl od větších papoušků to není žádná katastrofa, že jedno hnízění nevyjde. Takže trpělivost. Počítám, že krmení po nasednutí nebylo příliš povzbuzující.
perejil
napsal(a):
Dobrý den,
mám dotaz ohledne amadin gouldových. Moje para ma v budce 6 vajicek sedeli vse bylo ok tak tyden na nich sedeli i pres noc. Dnes uz ale zustali venku co to znamena? Pres den zahrivaji ale na noc jsou venku dekuji za odpoved.
Vážený, na Váš dotaz mimo mě nikdo neodpověděl a tak jsem čekal, že napíšete, jak to dopadlo, když jste dostal radu podloženou 35 lety chovu AG. Jak je vidět, čekám marně. Ono je lepší někdy neradit.