Nová burza v Brně na BVV - od května

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2015 16:42

Opět nová burza a luxusní prostory.

http://faunafarmabrno.cz/.

13.3.2015 16:53
arnold

XXX.XXX.112.7

Zdravím,
přijde mi to jako v blbákově, člověk neví kam jet dřív...A horší termín snad ani nešel zvolit.

13.3.2015 17:27
josska

XXX.XXX.20.32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Opět nová burza a luxusní prostory.

http://faunafarmabrno.cz/.

To jsi toho oznámil Kdy prvního nebo osmého

13.3.2015 17:46

josska napsal(a):

A Ty neumíš otevřít ten odkaz, kde máš veškeré podrobné informace?

13.3.2015 19:40
lada3

XXX.XXX.59.12

josska napsal(a):

Ja osobne tam vidim desateho.

Z mych mladych let si pamatuji ze se na Vystavisti burzy konaly a bylo by dobre mit neco v okoli krome Ujezdu a jiz zanikle Olympie a Modricke Cihelny.

14.3.2015 16:47
faunafarmabrno

XXX.XXX.91.50

arnold napsal(a):
Zdravím,
přijde mi to jako v blbákově, člověk neví kam jet dřív...A horší termín snad ani nešel zvolit.

Dobrý den,
a jaký termín si myslíte že by byl nejlepší? Děkuji za Vaši reakci

14.3.2015 17:11

faunafarmabrno napsal(a):
Dobrý den,

Druhá neděle je super, třetí je další pěkná burza v Kroměříži a čtvrtou jezdím Nitru smajlík

14.3.2015 17:29
bartrand

XXX.XXX.203.180

Dobrý den,

Podle mě určitě první nebo čtvrtá, protože druhá je Přerov a třetí Kroměříž, určitě bych být vámi nebojoval na termínu s Přerovem.

14.3.2015 18:40
faunafarmabrno

XXX.XXX.91.50

bartrand napsal(a):
Podle mě určitě první nebo čtvrtá, protože druhá je Přerov a třetí Kroměříž, určitě bych být vámi nebojoval na termínu s Přerovem.

Nechceme s nikým bojovat, ale jistě sám uznáte, že termín musí sedět hlavně s programem a volnými termíny BVV, v jehož pavilonu se bude burza konat proto tento termín. A pokud pojedete na 6hod do Přerova tak jste v 8hod hotov a na zpáteční cestě se můžete zastavit v Brně protože začínáme od 9 hod!

14.3.2015 19:25
david8814

XXX.XXX.147.174

Zdravím jsem rád že jste se dotoho pustili ale opravdu ten termín je špatný nejde o to že by se vám tam někdo nezastavil ale problém je v tom že tam nedostanete prodejce krmiv a výkup kteří to mají zažité v Přerově a do Brna nepojedou což je škoda že by se nemuselo jezdit až tam.Jinak držím palce aby to nedopadlo jako v Modřicích.

14.3.2015 20:36
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Když to nebude jen ptačí burza, ale všehochuť včetně farmářských trhů a tak, myslíte že je hloupost to udělat v sobotu? To by se nepralo se žádnou burzou, protože ty bývají v neděli.

15.3.2015 00:20
bartrand

XXX.XXX.203.180

Nechceme s nikým bojovat, ale jistě sám uznáte, že termín musí sedět hlavně s programem a volnými termíny BVV, v jehož pavilonu se bude burza konat proto tento termín. A pokud pojedete na 6hod do Přerova tak jste v 8hod hotov a na zpáteční cestě se můžete zastavit v Brně protože začínáme od 9 hod!

Další věcí je jak se píše výše, prodejci všeho budou v Přerově. A nechci být hrubý ale nebuďte naivní, do Přerova taky jezdím pro to abych si popovídal s přáteli které vidím právě třeba jen na Přerovské burze, takže tam většinou bývám až do konce a nejsem určitě sám. A pokud pojedu v 8 z Přerova abych byl na 9 v Brně, to nejlepší už bude pryč a do Brna povezu jen "odpad" co zbyl. Co se týká volných termínů na BVV je to zřejmě oříšek, to uznávám, ale líbí se mi návrh udělat to v sobotu. Každopádně držím palce.

15.3.2015 12:23
faunafarmabrno

XXX.XXX.91.50

bartrand napsal(a):
Další věcí je jak se píše výše, prodejci všeho budou v Přerově. A nechci být hrubý ale nebuďte naivní, do Přerova taky jezdím pro to abych si popovídal s přáteli které vidím právě třeba jen na Přerovské burze, takže tam většinou bývám až do konce a nejsem určitě sám. A pokud pojedu v 8 z Přerova abych byl na 9 v Brně, to nejlepší už bude pryč a do Brna povezu jen "odpad" co zbyl. Co se týká volných termínů na BVV je to zřejmě oříšek, to uznávám, ale líbí se mi návrh udělat to v sobotu. Každopádně držím palce.

Dobrý den,
děkuji za Vaši reakci, jen si nemyslíme, že VŠICHNI prodejci jsou v Přerově. To by se potom nemohla konat nikde jinde žádná burza protože jsou všichni v Přerově.
Chceme dát prostor dalším zájemcům které už třeba nechtějí pustit na burzu at už z důvodu místa nebo jiného.Dnes byla burza v Břeclavě, Kroměříž, Uh.Hradiště a plno dalších a myslíte že tam nikdo neprodával? Většinou se najde prodejce z daného regionu aby nemusel cestovat třeba přes půl republiky a vstávat ve 2hodiny ráno aby byl na burze včas

15.3.2015 16:42
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry den,
jen cas ukaze, jaky termin je a jaky neni vhodny. Stejne tak si lide caem vyberou kam chcou jet a kam ne. Otazkou je, zda bude Brno schopno drzet stejny termin v kazem mesici. Protoze pokud bude kolidovat tato akce s veletrhem, bude to dost otazka. na druhou stranu o veletrhy je stale mensi zajem, takze by jim mohlo stacit vymezit jine paviony. Sam jsem zvedav jak to do budoucna dopadne.
S pozdravem Smidla
miloshaska@seznam.cz
http://smidla.eu.

15.3.2015 19:09
faunafarmabrno

XXX.XXX.91.50

smidla napsal(a):
Dobry den,
jen cas ukaze, jaky termin je a jaky neni vhodny. Stejne tak si lide caem vyberou kam chcou jet a kam ne. Otazkou je, zda bude Brno schopno drzet stejny termin v kazem mesici. Protoze pokud bude kolidovat tato akce s veletrhem, bude to dost otazka. na druhou stranu o veletrhy je stale mensi zajem, takze by jim mohlo stacit vymezit jine paviony. Sam jsem zvedav jak to do budoucna dopadne.
S pozdravem Smidla
miloshaska@seznam.cz

Dobrý den,
to víte že na výstavišti se to musí nějak sladit, ale znáte to z burzy třeba v Nitře kde termíny taky přesouvají ohledně veletrhu nebo větší výstavy. To už je ale úděl tohoto prostoru

15.3.2015 19:33
filardi

XXX.XXX.245.68

Přerov stejně pomalu ale jistě končí, misto něj tu bude Kroměříž

At to v Brně vyjde-držím palce.

15.3.2015 19:52
petajz

XXX.XXX.18.66

filardi napsal(a):
Přerov stejně pomalu ale jistě končí, misto něj tu bude Kroměříž

At to v Brně vyjde-držím palce.

Buďte trošku soudný.Kroměříž má sice pěkný areál, ale určitě Přerov nenahradí ani neohrozí.Jsem zvědavý jaké budou podmínky v hale až přijdou větší teploty a haly se zaplní chovateli na 100%.Přesto že je tam zřejmě nějaká vzduchotechnika, tak stropy jsou tak nízké že to nebude asi stíhat.Možná bude možná ne.To ukáže čas.Ono se to projevilo již dnes kdy vzduch v hale nebyl nic moc a to nebyly obsazeny ani horní řady stojanů a venku bylo hodně chladno.Je to můj názor a nemusí s ním všichni souhlasit.

15.3.2015 22:12
uragussibiricus

XXX.XXX.160.52

Dobrý den
nejlepší vybraný termín na konání burzy v Brně na BVV je opravdu bud:
1.neděle v měsíci-nebo
4.neděle v měsíci.
Já bych jse stejně přikláněl k tomu termínu 1.neděle v měsíci.A to z důvodů prostě jednoduchých-že v CZ je jen Kladno, na které tu z Moravy skoro nikdo nejezdí a Brnu na BVV určitě nebude konkurovat, ani vadit společný termín.
Možná že z Kladna + Čech přijedou raději do Brna.
4.neděle je opravdu méně vhodná, proto že je v SK-NITRA Agrokomplex.výstaviště.-největší Slovenská burza, Dělat termín ve stejnou dobu, by mohl zvolit jen ne zcela normální člověk!
A jestli nejdou tyto nedělové termíny, a nechcete prodělat Gatě,.tak udělejte raději jakoukoliv SOBOTU v měsíci a klidně dle BVV, podle jejich termínu.
V zahraničí jsou velké burzy, s velkou ůčastí, která jse vyplatí pořadatelům převážně v Sobotní termíny.
Tak že jak jse říká :Dobrá rada nad Zlato.-je na Vašem zvážení volby termínu Faunatrhy na BVV, ale špatný termín vám návštěvníky Určitě nepřivede a Kasu Nenaplní. Zdeněk.

16.3.2015 17:17
harry60

XXX.XXX.91.50

uragussibiricus napsal(a):
Dobrý den
1.neděle v měsíci-nebo
4.neděle v měsíci.
Já bych jse stejně přikláněl k tomu termínu 1.neděle v měsíci.A to z důvodů prostě jednoduchých-že v CZ je jen Kladno, na které tu z Moravy skoro nikdo nejezdí a Brnu na BVV určitě nebude konkurovat, ani vadit společný termín.
4.neděle je opravdu méně vhodná, proto že je v SK-NITRA Agrokomplex.výstaviště.-největší Slovenská burza, Dělat termín ve stejnou dobu, by mohl zvolit jen ne zcela normální člověk!
A jestli nejdou tyto nedělové termíny, a nechcete prodělat Gatě,.tak udělejte raději jakoukoliv SOBOTU v měsíci a klidně dle BVV, podle jejich termínu.
V zahraničí jsou velké burzy, s velkou ůčastí, která jse vyplatí pořadatelům převážně v Sobotní termíny.
Tak že jak jse říká :Dobrá rada nad Zlato.-je na Vašem zvážení volby termínu Faunatrhy na BVV, ale špatný termín vám návštěvníky Určitě nepřivede a Kasu Nenaplní. Zdeněk.

Už se vidím jak bych jel na jednu burzu v sobotu a na druhou v neděli, to už bych doma asi nerozdýchal, nebo spíš ta MOJE

16.3.2015 17:45
bukoroza

XXX.XXX.114.95

1 neděle asi nebude dobrá volba, je před vyplatama, asi to taky bude třeba zohlednit, ne každý má narvané učty.

16.3.2015 19:15
filardi

XXX.XXX.245.68

Jenže, první neděle v měsici je zase Hodonín.

16.3.2015 19:33
kongo žako

XXX.XXX.22.230

Samozřejmě, že nejlepší termín je 1. neděle. Burzy v současné době musí mít už konečně nějakou úroveň a ne se někde v holínkách brodit bahnem.

16.3.2015 20:19
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

uragussibiricus napsal(a):
Dobrý den
1.neděle v měsíci-nebo
4.neděle v měsíci.

Pomôže tejto novej burze spojiť i rôzne termíny, napr. s klubovou výstavou anduliek v Brne a s ďalšími výstavami zvierat. Treba spolupracovať a o návštevnosť zabojovať.
http://www.mkchabrno.websnadno.cz/XX-Celostatni-vystava-andulek.html

Mimochodom dali ste ukážkové foto z Reggio Emilia z VÝSTAVY (z mini návštevnosťou) + BURZY, ktorá je mimoriadne populárna a navštevovaná.

16.3.2015 20:47
faunafarmabrno

XXX.XXX.91.50

rastislavmpavelka napsal(a):
Pomôže tejto novej burze spojiť i rôzne termíny, napr. s klubovou výstavou anduliek v Brne a s ďalšími výstavami zvierat. Treba spolupracovať a o návštevnosť zabojovať.
http://www.mkchabrno.websnadno.cz/XX-Celostatni-vystava-andulek.html

Mimochodom dali ste ukážkové foto z Reggio Emilia z VÝSTAVY (z mini návštevnosťou) + BURZY, ktorá je mimoriadne populárna a navštevovaná.

S touto možností jsme také počítali, ale nedá se vše stihnout najednout a na začátku I tak děkujeme za příspěvek

16.3.2015 20:54
ararauna.cz

XXX.XXX.218.167

Zdravím, zkoušel jsem vám posílat pár otázek e-mailem a protože o brněnské burze chystám na zítřek článek na web Ararauna.cz, zkusím to alespoň takto:

1) Jak velké prostory na trzích budou určeny pro prodejce okrasného ptactva?

2) Jaké jsou poplatky pro prodejce a jak dlouho dopředu je třeba si zamluvit místo? Platí se prostor na počet metrů, neb jeno klasické jednorázové vstupné? (na webu píšete o stojanech na přepravní klece, ale neuvádíte u nich poplatky)

3) Fauna Farma trhy Brno budou mít otevírací dobu výrazně posunutou oproti jiným obdobným akcím, které často začínají v 6:00 a končí nejpozději v 10:00. Podle čeho jste volili vaši otevírací dobu 9:00 - 13:00?

4) Jak velkou spádovou oblast chcete svými trhy oslovit? Máte ambici konkurovat podobným akcím, které se ve stejné termíny konají v Kroměříži a Břeclavi, tedy na dojezdové vzdálenosti od Brna?

5) Jak velkou účast očekáváte na trzích? Při jaké účasti se vyplatí s touto akcí pokračovat?

17.3.2015 08:01
jitule66

XXX.XXX.12.194

Moc držím palce ať vyjde burza v BRNĚ - já osobně jako chovatelka pouze andulek a zebřiček nechci jezdit milióny kilometrů, abych si koupila trochu krmiva za obstojné ceny a pokochala
pohledem na ptáčky ostatních chovatelů - PROSÍM NENECHTE SE ODRADIT NÁMITKAMI OSTATNÍCH PISATELÚ.

17.3.2015 13:24
harry60

XXX.XXX.209.141

jitule66 napsal(a):
Moc držím palce ať vyjde burza v BRNĚ - já osobně jako chovatelka pouze andulek a zebřiček nechci jezdit milióny kilometrů, abych si koupila trochu krmiva za obstojné ceny a pokochala
pohledem na ptáčky ostatních chovatelů - PROSÍM NENECHTE SE ODRADIT NÁMITKAMI OSTATNÍCH PISATELÚ.

Také bych to bral, abych nemusel jezdit světakraj pro krmení, pro mě je Brno ideální a pokud bude pěknej prostor tak nevidím důvod vstávat ve 4hod ráno a hnát se někam do bláta

17.3.2015 15:53
faap

XXX.XXX.226.103

Jestli mohu přidat můj postřeh hlavně nepřesouvejte burzu na sobotu.Naše mentalita je trochu odlišná od toho jak tu někdo psal že na západ od nás to funguje.Vyberte si neděli a neohlížejte se na levo ani na pravo jestli tam někomu ublížíte nebo ne.Vždy tam někdo bude.Budete li se ohlížet, raději se do toho ani nepouštějte.Ohleduplnost se v podnikání nevyplácí a míři li někdo vysoko bývá to pro něj většinou stopka.A vy přeci vysoko míříte a já vám držím palce.Akorát mě tam moc nesedí ta doba od 9-13 hodin.Aby vám to neubralo zájemců.Držím palce.

17.3.2015 16:11

faap napsal(a):
Jestli mohu přidat můj postřeh hlavně nepřesouvejte burzu na sobotu.Naše mentalita je trochu odlišná od toho jak tu někdo psal že na západ od nás to funguje.Vyberte si neděli a neohlížejte se na levo ani na pravo jestli tam někomu ublížíte nebo ne.Vždy tam někdo bude.Budete li se ohlížet, raději se do toho ani nepouštějte.Ohleduplnost se v podnikání nevyplácí a míři li někdo vysoko bývá to pro něj většinou stopka.A vy přeci vysoko míříte a já vám držím palce.Akorát mě tam moc nesedí ta doba od 9-13 hodin.Aby vám to neubralo zájemců.Držím palce.

Přesně tak, burza má začínat v 5:00 nejpozději v 6:00. Ať jsme brzy doma a případně nakoupení ptáci ať mají co nejvíce možno času na seznámení se s novým prostředím. Navíc v dopoledních hodinách tam místo chovatelů bude spíše chodit hodně rodin jen tak na čumendu...prostě si udělají výlet jako na nějakou výstavu.

17.3.2015 16:49
rgreen

XXX.XXX.86.102

Zajímavé jak se tu někteří musí hnát někam do bláta jako by to měli za povinnost.. Božínku vždyť je tam nikdo jezdit nenutí..

17.3.2015 17:03
hzp

XXX.XXX.83.72

Přesně tak, burza má začínat v 5:00 nejpozději v 6:00. Ať jsme brzy doma a případně nakoupení ptáci ať mají co nejvíce možno času na seznámení se s novým prostředím. Navíc v dopoledních hodinách tam místo chovatelů bude spíše chodit hodně rodin jen tak na čumendu...prostě si udělají výlet jako na nějakou výstavu.

Jsou ti Belgičané, Holanďané a Němci ale bezohlední. Oni si dovolí udělat burzu klidně od osmi, či devíti a ptáci nemají vůbec čas se seznámit s novým prostředím. A těch rodin co tam chodí na čumendu, hrůza, sebranka, jen tam chodit a očumovat, na to my chovatelé nejsme zvědavi.
To myslíte vážně? Doteklo vám vůbec, že ti očumující zvědavci taky můžou být do budoucna vaši zákazníci? Zjevně ne.

17.3.2015 17:42
kkki

XXX.XXX.254.206

Bohužel, Váš příspěvek, nějak nechápu.Myslíte, že ty rodiny s potencionálními chovateli, jsou nežádoucí?
Můj názor, je právě opačný.Čím víc mladých, tím lépe.A ptáci, pokud přijedete domů o 2-3hod.později, si stejně zvyknou.Jsem zastáncem právě toho, aby burzy začínaly později a ti třeba zdaleka, nemuseli vstávat třeba v 1.00 i za tu cenu, že domů přijedou později.Čím větší návštěvnost, tím víc možných kupců.
Setkání chovatelů by si lidé měli užít i třeba celé dopoledne, vždyť ne všichni tam můžeme každý druhý týden.K.

17.3.2015 17:59
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Já bych se také rád přidal k těm, co jsou pro slušnější začátek a ne ráno v pět. Právě na tu čumendu jdou zájemci a možní budoucí chovatelé. Které dítě donutí rodiče, aby s ním jeli na burzu v pět? Zvláště v neděli, kdy si občas někdo rád pospí. Například v Holandském Zwolle začíná burza v devět a je to pro chovatele, kteří hledají špeky a po obědě burza pokračuje a je tam spousta rodičů s dětmi, kterým nezáleží na tom jestli má andulka nebo nějaký menší pták hodnocení z výstav. Občas tu brečíme, že nemáme následovníky a přitom je někteří z nás pokládají za "čumily".

17.3.2015 18:14

hzp napsal(a):
Jsou ti Belgičané, Holanďané a Němci ale bezohlední. Oni si dovolí udělat burzu klidně od osmi, či devíti a ptáci nemají vůbec čas se seznámit s novým prostředím. A těch rodin co tam chodí na čumendu, hrůza, sebranka, jen tam chodit a očumovat, na to my chovatelé nejsme zvědavi.
To myslíte vážně? Doteklo vám vůbec, že ti očumující zvědavci taky můžou být do budoucna vaši zákazníci? Zjevně ne.

Ano, myslím to vážně a není třeba to komentovat, je to jenom můj názor. Pro prezentaci chovatelství jsou výstavy.

17.3.2015 18:43
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Ano, myslím to vážně a není třeba to komentovat, je to jenom můj názor. Pro prezentaci chovatelství jsou výstavy.

Pre reprezentáciu chovateľstva sú výstavy, kde sú automaticky i burzy. Burza je ukážkovo dobrá reprezentácia chovateľstva.

17.3.2015 18:51
chovatelaustralie

XXX.XXX.36.23

Prosím Vás, nezlobte se ale co vidíte tak komfortního na tom, že když začíná burza v 5 hodin tak jste brzy doma? Někteří mohou přijít třeba s tím, že když by se začalo už ve tři ráno tak na snídaní jsme doma a máme krásně dlouhý den. Nebylo by už lepší začít o půlnoci a ještě si můžeme před kohoutím kokrháním jít zchrupnout. Já bych na to už jen řekl. A co jinak? Všechno v pořádku?

17.3.2015 19:01
faunafarmabrno

XXX.XXX.91.50

rastislavmpavelka napsal(a):
Pre reprezentáciu chovateľstva sú výstavy, kde sú automaticky i burzy. Burza je ukážkovo dobrá reprezentácia chovateľstva.

Plně s Váma souhlasím a vidím to uplně stejně

17.3.2015 19:47

chovatelaustralie napsal(a):
Prosím Vás, nezlobte se ale co vidíte tak komfortního na tom, že když začíná burza v 5 hodin tak jste brzy doma? Někteří mohou přijít třeba s tím, že když by se začalo už ve tři ráno tak na snídaní jsme doma a máme krásně dlouhý den. Nebylo by už lepší začít o půlnoci a ještě si můžeme před kohoutím kokrháním jít zchrupnout. Já bych na to už jen řekl. A co jinak? Všechno v pořádku?

Někteří mohou přijít třeba s tím, že když se začíná až dopoledne tak by se mohlo začínat až odpoledne ať si po obědě ještě pospím
Klidně se může začínat i o půlnoci, já jednou v týdnu zvládnu ponocovat, během týdne mám naspáno až až.

18.3.2015 05:38
harry60

XXX.XXX.91.50

bukoroza napsal(a):
1 neděle asi nebude dobrá volba, je před vyplatama, asi to taky bude třeba zohlednit, ne každý má narvané učty.

To je také můj případ proto je lepší druha až třetí.

18.3.2015 11:51
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

harry60 napsal(a):
To je také můj případ proto je lepší druha až třetí.

Najlepšie poznajú príjmové periódy, skúsení obchodníci. Je to krutá skutočnosť.

18.3.2015 22:11
rezjarboza

XXX.XXX.10.1

Přátelé - chovatelé ! Stačí jen se podívat na...www.FaunaFarmaBrno.CZ...a je všechno vysvětleno k pochopení, nejsou potřeba dlouhosáhlé nic neříkající doporučující rady.Je tady nabízeno prostředí v pavilonu BVV.Buďme rádi, že je zde nabízeno kulturní prostředí a udělejme vše pro rozjezd konkurence schopné burzy se zahraničími.Takové podmínky jaké jsou v Brně v čr nejsou k pronájmu., rajzer".

20.3.2015 20:47
harry60

XXX.XXX.91.50

rezjarboza napsal(a):
Přátelé - chovatelé ! Stačí jen se podívat na...www.FaunaFarmaBrno.CZ...a je všechno vysvětleno k pochopení, nejsou potřeba dlouhosáhlé nic neříkající doporučující rady.Je tady nabízeno prostředí v pavilonu BVV.Buďme rádi, že je zde nabízeno kulturní prostředí a udělejme vše pro rozjezd konkurence schopné burzy se zahraničími.Takové podmínky jaké jsou v Brně v čr nejsou k pronájmu., rajzer".

Musím Vám dát za pravdu, prostor je to pěkný.Budu se těšit

20.3.2015 21:35
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

corvuscorax napsal(a):
Já bych se také rád přidal k těm, co jsou pro slušnější začátek a ne ráno v pět. Právě na tu čumendu jdou zájemci a možní budoucí chovatelé. Které dítě donutí rodiče, aby s ním jeli na burzu v pět? Zvláště v neděli, kdy si občas někdo rád pospí. Například v Holandském Zwolle začíná burza v devět a je to pro chovatele, kteří hledají špeky a po obědě burza pokračuje a je tam spousta rodičů s dětmi, kterým nezáleží na tom jestli má andulka nebo nějaký menší pták hodnocení z výstav. Občas tu brečíme, že nemáme následovníky a přitom je někteří z nás pokládají za "čumily".

Dal jsem Vám v novém systému hlas za kvalitní příspěvek. Těm kritikům, kteří nikdy žádnou burzu nebo výstavu neorganizovali nedošlo mimo jiné i to, že ti "čumilové" vstupným hradí nemalou část výdajů pořadatele.

21.3.2015 19:07
harry60

XXX.XXX.91.50

Druhá neděle je super, třetí je další pěkná burza v Kroměříži a čtvrtou jezdím Nitru smajlík

Taky to tak vidím

25.3.2015 08:42
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry den,
mam takovou zkusenost jeste z casu, kdy jsem choval andulky. Ctvrta nedele v prerove, od peti od rana, neco malo se prodalo. Uderem osme hodiny prendavam prenosky z horniho patra na to spodni. Mezi navstevniky je jasne viditelny rozdil. Chovatele jiz maji obejito a do davu se misi rodinky s detmi. A je jich cim dal tim vic. Male deti nedohlidnou dobre na horni patro a velmi rady se u mne zastavuji. Prodal jsem skoro vse. takto jsem to opakoval kazdou ctvrtou nedeli a slavilo to uspech.
Zaznel tu prispevek ze do prerova se jezdi za kamarady. Ale proc ne? Vzdyt zrovna pisatel nemusi jet do Brna. A nebo ti kamaradi nepojedou do Prerova a pojedou rovnou do Brna. Az cas ukaze kde je komu lip.
Zabehla tradice je neco v cem maji stavajici burzy navrch a Prerov je jednou z nejvetsich, ne-li nejvetsi vubec. To ale neznamena ze jinde nemaji sanci. A zrovna Brno, svoji polohou a kvalitou vystaviste muze rict zasadni slovo.
S pozdravem Smidla
miloshaska@seznam.cz

25.3.2015 20:54
faunafarmabrno

XXX.XXX.91.50

smidla napsal(a):
Dobry den,
mam takovou zkusenost jeste z casu, kdy jsem choval andulky. Ctvrta nedele v prerove, od peti od rana, neco malo se prodalo. Uderem osme hodiny prendavam prenosky z horniho patra na to spodni. Mezi navstevniky je jasne viditelny rozdil. Chovatele jiz maji obejito a do davu se misi rodinky s detmi. A je jich cim dal tim vic. Male deti nedohlidnou dobre na horni patro a velmi rady se u mne zastavuji. Prodal jsem skoro vse. takto jsem to opakoval kazdou ctvrtou nedeli a slavilo to uspech.
Zaznel tu prispevek ze do prerova se jezdi za kamarady. Ale proc ne? Vzdyt zrovna pisatel nemusi jet do Brna. A nebo ti kamaradi nepojedou do Prerova a pojedou rovnou do Brna. Az cas ukaze kde je komu lip.
Zabehla tradice je neco v cem maji stavajici burzy navrch a Prerov je jednou z nejvetsich, ne-li nejvetsi vubec. To ale neznamena ze jinde nemaji sanci. A zrovna Brno, svoji polohou a kvalitou vystaviste muze rict zasadni slovo.
S pozdravem Smidla
miloshaska@seznam.cz

Dobrý den,
o to samé nám jde, přivést také novou krev k chovatelství a pokud se k tomu přidá příjemné prostředí tak snad bude těch spokojenějších více než těch nespokojených

28.10.2015 16:09
Duch

XXX.XXX.20.199

Ví někdo jestli bude burza 1 neděli v Listopadu?
Na jejich stránkách zatím žádná informace a 1 neděle je již tuto neděli.
Díky za info.

28.10.2015 16:58
bubanek

XXX.XXX.191.18

Pokud vim, tak burza v Brne je uz davno zrusena.

30.10.2015 23:12
Duch

XXX.XXX.20.180

Dávno zrušena byla burza v Modřické cihelně.
Já se bavím o burze na výstavišti.Byla přerušena do října.Viz.http://faunafarmabrno.cz/.
O trvalém zrušení nikde nic nepíšou.Proto se ptám

31.10.2015 09:12
ladinbin

XXX.XXX.11.6

Tak je zítra na výstavišti, nebo ne?

31.10.2015 18:29
akcitom

XXX.XXX.133.128

Jestli je v 5 nebo v 9 hod to je snad jedno, ale vy rádcové je teda zítra nebo není?...a co pořadatel?...nějaké info?

31.10.2015 18:47
czcz

XXX.XXX.217.86

ladinbin napsal(a):
Tak je zítra na výstavišti, nebo ne?

Není, je Hodonín

7.11.2015 16:36
fridass

XXX.XXX.83.91

Bude příští týden burza, nebo už zase vše padlo?

7.11.2015 23:03
jako001

XXX.XXX.109.93

smidla napsal(a):
Dobry den,
S pozdravem Smidla
miloshaska@seznam.cz

Davàm vàm absolutne za pravdu ked sa dostanem na burzu idem so svojim 7 rocnym synom dufam ze mojim nàstupcom ale to ranne budenie mi casto trhà srdce ;a je faktom ze medzi rodicmi s detmi je mnoho skutocnych zàujemcov mozno o jednoduchè vtaky ale preco nie ved my sme tiez nejako zacinali.preto by som aj ja uvital neskorsi zaciatok burz ale nasa mentalita je jednoducho takà a zaujimavè je ze nikto tu nic nenamieta na zaciatky zapadoeuropskych burz.pravdu povediac ja sàm som bol mnohokràt v prerove aj v tynisti ale aby som syna budil o 2 vnoci nemàm nato srdce.A mnohy znàs su natom rovnako.

7.11.2015 23:08
L.L.

XXX.XXX.243.163

Konat by se prozatim burzy v Brně na výstavišti konat neměli :-/.

8.11.2015 19:11
Sláva 360

XXX.XXX.237.82

Na stránkách w.w.w.faunafarmabrno.cz oznamují že trhy na výstavišti končí.

8.11.2015 19:13
Sláva 360

XXX.XXX.237.82

Je to škoda.

8.11.2015 23:38
alex66

XXX.XXX.204.8

Taky si myslím, že je to škoda. Ale podle mě je to hlavně nedočkavostí pořadatelů. Pokud si mysleli, že hned na druhou burzu dorazí tisíce lidí a budou mít pěkný zisk tak takhle to podle mě nefunguje. Takové akce se dostávají do povědomí lidí dlouhou dobu a kdo nevytrvá tak to rychle zabalí jak se stalo i v Brně.

9.11.2015 10:01
Duch

XXX.XXX.20.75

I mě mrzí, že to zabalili po pouhých 2 burzách, která navíc začili před prázdninami.
Mám to kousek a burzy typu Hodonín se mě nechtělo, protože to je pro mě daleko a s několika ptáky se mě tam nevyplatí jet.Proto je jezdil na výstaviště.
Jak je řečeno výše, trvá delší dobu než se lidé naučí na burzu jezdit a teď na podzim by to bylo jistě lepší:).

10.11.2015 00:35
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry vecer,
dle meho nazoru bylo nevhodne zvolene misto konani burzy. Ano, vystaviste je skvele, ale ma to i sva uskali. Predne neni mozne poradat burzu v pravidelnem terminu kvuli veletrhum. Dale jsou to naklady na pavilon pro proadani. V neposledni rade termin konani burzy. Ackoliv jsme velkym zastancem pozdnich zacatku, je vice nez patrne ze lide chteji zacinat uz v pet. Proc to nechapu, ale to sem nepatri.
Zacit v nejake mensi hale se slusnym parkovanim a po dobrem rozjezdu presunout na BVV by mozna byla lepsi volba. No co uz, kromeriz je taky dobry a zda se ze tam to nezabali..
S pozdravme Smidla.eu.

21.11.2015 06:29
sigi9

XXX.XXX.232.230

Jede někdo zítra 22.11 na burzu do Brna?

21.11.2015 07:23
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

sigi9 napsal(a):
Jede někdo zítra 22.11 na burzu do Brna?

Http://faunafarmabrno.cz/.

21.11.2015 08:32
sigi9

XXX.XXX.232.230

Zítra jsou v kongresovém centru akva trhy a nově i burza papoušků.Pozvánka je hned na první straně inzerce ifauny.A já mluvila i s pořadatelem.

21.11.2015 10:50
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Http://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/inzerce/r/detail/2637245/tradicni-brnenske-terarijni-trhy-fauna-hobby-brno/

Burzoví makléri pozorne konajte, aby nevznikla "tradícia dezinformácia & informácia" o burze v Brne.

22.11.2015 10:16
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Pane Pavelko, stačí si přečíst inzerát na tera burzu a máte po radosti.

22.11.2015 12:52
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

corvuscorax napsal(a):
Pane Pavelko, stačí si přečíst inzerát na tera burzu a máte po radosti.

Nalejme si čistého vína. O tom sú dezinformácie & informácie = škodoradosť & radosť

Přidejte reakci

Přidat smajlík