Chov korel – dva páry?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2015 09:34
valekchov

XXX.XXX.142.185

Dobry den mam volieru 2m x 2m x 1m (délka, výška, šírka) a přemyšlim ze bych do ni umistil dva páry korel...bohuzel s timto chovem po dvou párech nemam žádné zkusenosti...ale v publikacich jsem se docetl ze korely jsou mirumilovni ptáci a že by nemel byt problem...prosim o radu, tip, nebo zkušenost...diky a chovu zdar.

18.3.2015 09:51
arčí88

XXX.XXX.158.34

Je to malá klec pro dva páry korel, když k tomu připočítáte 3 hnízdní budky a ještě k tomu mladé tak tam budou nacpaný jak sardinky. Já osobně mám 2,8 m Délka,2m výška a 1m šíře a v tom mám jednu budku a když vylétnou mladé tak je to akorát.

18.3.2015 10:06
valekchov

XXX.XXX.142.185

Takže jeden pár korel bohatě stačí...a co k nim přidat třeba jeden, dva pary andulek to by mohlo byt...?

18.3.2015 10:29
simacek123

XXX.XXX.142.1

valekchov napsal(a):
Takže jeden pár korel bohatě stačí...a co k nim přidat třeba jeden, dva pary andulek to by mohlo byt...?

No jestli tam chcete vermomoci něco nacpat az to bude plne, muzete dat andulky, zebricky, parek neofen nebo holoubku a na zem třeba krepelky. Ale co se tyce me a chovatelu co to vyzkouseli je vždy dobře nakonec méně nez vice.

18.3.2015 20:36
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

valekchov napsal(a):

Také napíšu svou zkušenost, ikdyž korely už nechovám, ale choval jsem je 20 let. V uvedené voliérce může být víc ptáků, než pár korel. Souhlasím, že čím méně, tím lépe. Doporučované zebřičky, křepelky a pod. budou bez problémů. K radě kobinace s andulkami to může být problematické. Andulky lezly korelám do budky, ikdyž měli menší své, stále je znepokojovaly. Některé jsou "moc všetečné". Musíte to sám vyzkoušet. Vlastní zkušenost je lepší než rady, i jako ta moje.

19.3.2015 06:47
j838

XXX.XXX.156.222

Zdravím muzou byt i andulky ale dejte jim budky vys nez korelam.Pak bude klid.

Přidejte reakci

Přidat smajlík