Alexandři – mám je oddělit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2015 13:13
Pepakom

XXX.XXX.57.196

Chovám mimo jiné alexandry mélé a vousaté.Přes zimu byli ve společné voliéře a po přemístnění do venkovních voliér se samec vousáče dvoří a krmí přes pletivo samici alex.malého.Nemám možnost je přemístnit dlouhodobě na jiné místo.Mám zkusit třeba je oddělit cca na týden do zimního záletu?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.3.2015 16:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zkuste je oddělit někam kde na sebe neuvidí a snad dají pokoj udělal jste chybu že jste je nechal přes zimu společně ve voliéře.Leda byste je necha tak jak se spáří ale byli by to tzv.bastardi

26.3.2015 17:32
chov-příroda

XXX.XXX.159.151

Pepakom napsal(a):
Chovám mimo jiné alexandry mélé a vousaté.Přes zimu byli ve společné voliéře a po přemístnění do venkovních voliér se samec vousáče dvoří a krmí přes pletivo samici alex.malého.Nemám možnost je přemístnit dlouhodobě na jiné místo.Mám zkusit třeba je oddělit cca na týden do zimního záletu?

Dvojité pletivo určitě máte 1, a 2, zda nebude lepší ještě dát Klexan, loňi to známému dělala 1,1 červenokřídlé krmil nádhernou 0,1 a nezahnízdil mu. Klexan.

26.3.2015 18:28
effa

XXX.XXX.21.132

Pepakom napsal(a):

Dobry den, chci se zeptat nemate na prodej 1.0vousateho 2012a starsi.
dekuji za odpoved spo.zdravem effenberk patrik 724383628, effenberkp@seznam.cz.

27.3.2015 07:46
Pepakom

XXX.XXX.57.196

Děkuji za rady.Chybama se člověk učí.Nemyslel jsem, že se takto rozhodí když budou spolu vousáči a malý.Dvolité pletivo mám, ale na sebe vidí což je asi největší problém.Lexan tam asi dávat nebudu mám to jako pohledovou věc a tím lexanem bych to asi odstřelil.Skusím je na čas oddělit a uvidím co udělají.Na prodej samce nemám konečně jsem po 3 letech sestavil mladý pár a toto se mně stalo potvory.Ale jsou to fešáci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík