Vhodné rostliny do voliér pro papoušky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2015 13:22
aneleh

XXX.XXX.128.47

Dobrý den všem,
ráda bych se zeptala na to, jaké rostliny dáváte do voliér k papouškům? Moje požadavky jsou relativně jasné, nicméně se mi podařilo vymyslet pouze jedinou rostlinu, která by je splňovala, proto bych chtěla vědět, zda s ní máte zkušenost nebo zda existují lepší druhy?
Chováme rosely, penanty, patagonce, malé alexandry v párech ve voliérách. Ráda bych ve voliérách zasázela (nebo dala do květináčů) rostlinu, která se budou pnout po jedné straně voliéry, nebude samozřejmě jedovatá, aby ji ptáci mohli různě oždibovat a bavit se tím... bude hezky vypadat a něco vydrží... Jediné, co mi tohle všechno splňovalo je chmel...
Předem moc díky za připomínky a nápady - jsem chovatel začátečník, k papouškům jsem přišla jako slepý k houslím a tak se všechno teprve učím... :).

5.4.2015 14:19
usak

XXX.XXX.89.193

Ve volieře nemůže být nic, vše jednoduše zničí. Vně je možností víc. Co přeroste oštípou a nezničí celou rostlinu. Cokoli popínavého i plodonosného, nejedovatého.

5.4.2015 15:01
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Dejte jim tam co chcete po čase všechno zlikvidují, možná bude lepší jim tam dávat různé větve se kterými se zabaví, všechny ovocné stromy (bez postřiku) vrbové větve, smrkové, modřínové, prostě co máte k dispozici.

Přidejte reakci

Přidat smajlík