Uživatel s deaktivovaným účtem

Co se tyce ptactva tak hodně slabe snad se to časem zlepší.
Burza je vždy super zážitek, pro všechny chovatele čehokoli. Je fakt, že ptáků tam moc nebívá, ale i tak to stojí za to. Dá se koupit krmivo, pletivo, klece i přenosky. Každý má svou halu, teraristé, exotáři, rybičkáři velice pěkně udělané. Na podzim když jsou odchovy je i těch ptáků víc.
Andulkář
napsal(a):
Dobrý den,
nabízel někdo výstavní andulky? Prodával na burze i pan Groda?
Byl jsem tam o půl sedmé ráno a téměř nikdo tam ještě nebyl.
Radek.
Já tam byla v 8hod. a nějaký pán tam prodával úžasné Andulky, opravdu byli moc hezké a ty jeho přepravky mě upoutaly, měl je krásně velké, čisté s krmením. Dalo se před pánem zastavit a jen se na ty ptáčky se zalíbením koukat. Pán byl velice ochotny a každému vše vysvětloval. Nevím jak se jmenoval, ale snad to byl on.
Dája.
Tak to byl jisto jistě, který tam mimochodem určitě byl. Měl na prodej krásné výstavní andulky, hezké straky, moc hezký párek lutin, šedá skořicová samička- prostě výběr z hezkých výstavních andulek. Je jasné že nejsou za stokorunu či dvě, ale pro ty co se v tom vyznají opravdu třída - sám jsem si koupil :).
rikita01
napsal(a):
Ano byl to pan Groda.
Tak to jsem ráda, že jsem ho viděla na vlastní oči a ano opravdu měl krásné Andulky. Pokud bych si šla koupit tak určitě k pánovy a je mi jasné, že zaplatím víc, což by mi u tohoto pána nevadilo. Zároveň to okolo jak to měl v čistých, větších přepravních klecích taky hodně upoutalo a hlavně pán nebyl lenivý a vše vysvětloval, ukazoval.
Dája.