Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.4.2015 16:30
lyrochvost123

XXX.XXX.218.61

Dobrý den měl bych dotaz a chtěl bych požádat o radu zkušenější chovatele. Mám venkovní voliéru o rozměrech 5 metrů na délku a 2 a půl, metru na výšku a šířku. Bylo by možné do ní umístit pár papoušků královských, pár papoušků červenokřídlých a pár papoušků nádherných voliéra je dost členitá. samozřejmě by zde bylo i více budek než je párů, popřípadě pokud by takové společenství nefungovalo uvažuji ještě o hejnu mníšků šedých kolik párů byste případně doporučovali na takovouto voliéru předem moc děkuji a přeji krásný den.

22.4.2015 08:05
lyrochvost123

XXX.XXX.218.61

Nikdo neppřidá svou zkušenost a radu?

22.4.2015 09:51
helena.

XXX.XXX.66.189

Dobrý den na tohle je každá rada drahá vám takhle sestavená společná voliéra fungovat může ale sousedovy třeba ne.záleží to na povaze ptáků takže to prostě zkuste první dejte mníšky a pak ostatní jestli je některý papoušků agresivnější nebo dominantnější dejte ho do voliéry jako posledního aby si nenárokoval celou voliéru pro sebe.doufám že vám to výjde na společnou voliéru je nádherný pohled.

22.4.2015 19:05
blazejma

XXX.XXX.233.155

lyrochvost123 napsal(a):
Dobrý den měl bych dotaz a chtěl bych požádat o radu zkušenější chovatele. Mám venkovní voliéru o rozměrech 5 metrů na délku a 2 a půl, metru na výšku a šířku. Bylo by možné do ní umístit pár papoušků královských, pár papoušků červenokřídlých a pár papoušků nádherných voliéra je dost členitá. samozřejmě by zde bylo i více budek než je párů, popřípadě pokud by takové společenství nefungovalo uvažuji ještě o hejnu mníšků šedých kolik párů byste případně doporučovali na takovouto voliéru předem moc děkuji a přeji krásný den.

Myslím že to nieje najlepšia kombinácia.. niekde som videl kríženca medzi papagajom kralovskym a cervenokridlym.

22.4.2015 21:00
lyrochvost123

XXX.XXX.218.61

Děkuji za názory no nějak to vymyslím nechce se mi totiž tak velký prostor který mohou mít k dispozici dělit na boxy tk přinejhorším si pořídím hejno mníšků každopádně pak napíšu jak jsem se rozhodl a jak to dopadlo ještě jednou díky

22.4.2015 21:32
compete

XXX.XXX.106.228

Dobrý den,
já mám ve společné voliéře 6x2x2m po páru královský, červenokřidlý, horský, pestré, andule. Je to asi velice individuální podle jedinců. Určitě Vám to jedni doporučí a jiní nikoliv. Sám mám v druhé voliéře 4x2x2m červenokřídlé a žlutohlavé a není to úplně ideální, dochází zde k šarvátkám před hnízděním.
Ať se daří.

23.4.2015 06:15
lyrochvost123

XXX.XXX.218.61

Děkuju moc za názory a zkušenosti asi to risknu a pořídím králováky horské čevenokřídlé korely a na dno křepelky čínské holt když si ptáci nesednou a někteří budou agresivní půjdou zvláště do jiné voliéky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík