Očervenie a vplyv na znášku...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.4.2015 11:44
miro1970

XXX.XXX.35.29

Zdravím, chcel by som sa spýtať má vplyv očervenie tesne pred sezónou na plodnosť, liahnutie atď..počul som že vraj to nieje dobré, radšej neočerviť ak je už neskoro, je to pravda? Ďakujem za overené info.

25.4.2015 15:14
hersyko

XXX.XXX.144.116

miro1970 napsal(a):
Zdravím, chcel by som sa spýtať má vplyv očervenie tesne pred sezónou na plodnosť, liahnutie atď..počul som že vraj to nieje dobré, radšej neočerviť ak je už neskoro, je to pravda? Ďakujem za overené info.

Dobrý den záleží na tom jaký druh a hlavně čím.

25.4.2015 15:20
faap

XXX.XXX.226.103

miro1970 napsal(a):

Je pravda že některé preparáty způsobují dočasnou neplodnost u samců.

25.4.2015 15:55
aymara55

XXX.XXX.70.146

miro1970 napsal(a):

S76 bez vedľajších účinkov, možno aplikovať i pri znáške a odchove, ale odčervuje iba oblých červov, nie je na plochých ( pásomnica ).

25.4.2015 16:56
simacek123

XXX.XXX.142.1

Pokud jsou ptaci zacerveni, nedaval bych ani boudy natoz pripustit nejake to hnizdeni zacervavenych ptaku je spatny pristup k chovu.napred se ujistim ze ptaci jsou zdravi a pak pristupuji k chovu. Tak jse vyhnu potizim a premysleni co bude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík