Čistička vzduchu - Super Plus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2015 20:57
Jozzzef

XXX.XXX.44.17

Dobrý den
Má prosím někdo zkušenost s tímhle výrobkem ?
Moc děkuji. Jozef.

3.5.2015 09:18
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

Dobrý den.
Tuto čističku neznám, ale používám již delší dobu čističku Ionic - CARE Triton X6. Nevěřil by jste, kolik prachu se za týden usadí na omyvatelných nerezových lamelách (elektrodách.
S pozdravem M. Zedlitzer.

3.5.2015 09:44
Jozzzef

XXX.XXX.49.94

Dobrý den
Předně moc děkuji za odpověď.
Jak jsem se dočetl, obě čističky pracují na stejném principu, vypouští nepatrné množstvý ozónu a nikde jsem nedohledal, jestli tato technologie může nějak ohrožovat zdraví papoušků.
Dle Vaší zkušenosti se domnívám, že čistička bude pro ptáčky bezpečná.
Ještě jednou moc děkuji za laskavou radu a přeji příjemný den.
Jozef.

3.5.2015 16:55
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

Jozzzef napsal(a):
Dobrý den
Předně moc děkuji za odpověď.
Jak jsem se dočetl, obě čističky pracují na stejném principu, vypouští nepatrné množstvý ozónu a nikde jsem nedohledal, jestli tato technologie může nějak ohrožovat zdraví papoušků.
Dle Vaší zkušenosti se domnívám, že čistička bude pro ptáčky bezpečná.
Ještě jednou moc děkuji za laskavou radu a přeji příjemný den.
Jozef.

Dobrý den.
Ano, obě pracují na stejném principu. Používám je více jak čtyři roky a žádné problémy nemám. Čistička je naprosto bezpečná. Údržba je velmi jednoduchá a případný servis je v Hradci Králové. Ozón vzniká v přírodě při bouřce vlivem blesků v daleko větší míře a nikomu neubližuje. Akorát X6 je stojací a ta, co jste uváděl je menší při stejném výkonu. Já bych se jí nebál.

3.5.2015 18:01
Jozzzef

XXX.XXX.43.92

Dobrý den
Našel jsem ji náhodou a po přečtení všech specifikací, se mi velice zamlouvala.
Na trhu je již od 97 roku, prakticky startovací výrobek Ruské firmy a už to, že se prodává do dnes, napovídá že pravděpodobně nebude opravdu špatná.
Jednoduchá, momentálně příznivá pořizovací cena, snadné čištění kazety, téměř nulové náklady na provoz a také musím vyzvednout ochotu, laskavost a upřimnost panní která je už skoro 20 let prodává.
Do konce mi nabídla i jednu kazetu zdarma, když jsem jí řekl že ji chci pro ptáčky, abych je mohl vyměňovat a nemusel ji nutně okamžitě čistit.
Nic méně se přiznám, že této technologii vůbec nerozumím a potřeboval jsem slyšet, přesně to, co jste mi napsal.
Mám velkou radost, ještě jednou Vám moc děkuji za pomoc a hned pro ni frčím.
Ať se daří Jozef.

4.5.2015 14:34
m.zedlitzer

XXX.XXX.70.36

Dobrý den.
Jsem rád, že jsem Vám pomohl se rozhodnout. Když jsem prohlédl Vámi zmiňovanou čističku, uvažuji, že si jí také pořídím. Láká mne její velikost. Dala by se dát i na skříň a podobně.

4.5.2015 16:53
Jozzzef

XXX.XXX.44.233

Dobrý den
Jsem za to moc rád a ještě jednou Vám moc děkuji.
Dříve bych se ani neodvážil do fóra vstupovat, dočkal jste se tu jen napadání, pohrdání a nadávek.
Ale také jsem si všímal, že Vy jste vždy stál na dobré straně a každému jste ochotně poradil a podpořil.
A tak by to mělo být, především slušný a laskavý člověk.
Zde je kontakt na pani.776 414 664
Ještě jednou moc děkuji.
Ať se daří. Jozef.

4.5.2015 18:46
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

Jozzzef napsal(a):
Dobrý den
Jsem za to moc rád a ještě jednou Vám moc děkuji.
Dříve bych se ani neodvážil do fóra vstupovat, dočkal jste se tu jen napadání, pohrdání a nadávek.
Ale také jsem si všímal, že Vy jste vždy stál na dobré straně a každému jste ochotně poradil a podpořil.
A tak by to mělo být, především slušný a laskavý člověk.
Zde je kontakt na pani.776 414 664
Ještě jednou moc děkuji.
Ať se daří. Jozef.

Dobrý den.
Děkuji za telefon. Ať se vše zadaří k Vaší spokojenosti.
S Pozdravem M. Zedlitzer.

6.5.2015 13:51
Jozzzef

XXX.XXX.37.188

m.zedlitzer napsal(a):
Dobrý den.
Děkuji za telefon. Ať se vše zadaří k Vaší spokojenosti.
S Pozdravem M. Zedlitzer.

Dobrý den přeji
Vůbec není zač.
Čističku mám již doma, panní je opravdu senzační dáma, velmi optimistická, vstřícná a když budu mít cestu, moc rád ji opět navštívím.
Co se čističky týče, je opravdu velmi jednoduchá a když to řeknu neodborně a neznale, opravdu funguje.
Nepotřebujete žádnou vrtulku aby jste zjistil, že opravdu pracuje, upřimně musím říci, že jsem mile překvapen a takový výkon, jsem ani zdaleka nečekal.
Také přeji ať se Vám vše daří dle Vašich plánů a přesdstav.
Ještě jednou s poděkováním a pozdravem Jozef.

6.5.2015 18:00
53franta

XXX.XXX.215.220

Zdravím:já jsem si dnes vyrobyl čističku, mám ju na větrák, je to super, to bych neřekl kolik je tam ještě zrna.zkoušel jsem čistit zrní od prodejců co to prodávají ve velkém tak jsem se nestačil divit kolik je tam bordelu...FRANTA...

6.5.2015 18:04
53franta

XXX.XXX.215.220

Včíl se dívám že jsem to dal do jiného příspěvku, ale já mislím že vám to nevadí...

7.5.2015 12:24
Jozzzef

XXX.XXX.47.197

Dobrý den
Určitě nám to nevadí, slušní lidé a hodnotný příspěvek, jsou jistě vítáni v každém tématu.
Konec konců, je to také čistička.
Pěkný den. Jozef.

7.5.2015 13:10
m.zedlitzer

XXX.XXX.70.36

Jozzzef napsal(a):
Dobrý den přeji
Vůbec není zač.
Čističku mám již doma, panní je opravdu senzační dáma, velmi optimistická, vstřícná a když budu mít cestu, moc rád ji opět navštívím.
Co se čističky týče, je opravdu velmi jednoduchá a když to řeknu neodborně a neznale, opravdu funguje.
Nepotřebujete žádnou vrtulku aby jste zjistil, že opravdu pracuje, upřimně musím říci, že jsem mile překvapen a takový výkon, jsem ani zdaleka nečekal.
Také přeji ať se Vám vše daří dle Vašich plánů a přesdstav.
Ještě jednou s poděkováním a pozdravem Jozef.

Dobrý den.
S pan íjste měl pravdu. Příjemná, ochotná. Také jsem se rozhodl pro tuto čističku Super Plus. Jedna moje čistička Triton X6 již odchází a tak jí vyměním za tuhle. Je menší, výkonější a bude se lépe umisťovat v prostoru. V pondělí jí paní pošle. Až ji vyzkouším, tak napíši moje dojmy.
S pozdravem M.Zedlitzer.

7.5.2015 14:10
vadovo

XXX.XXX.168.92

Dobrý den, můžete prosím dát odkaz na čističku, případně cenu?Děkuji.

7.5.2015 14:37
m.zedlitzer

XXX.XXX.70.36

vadovo napsal(a):
Dobrý den, můžete prosím dát odkaz na čističku, případně cenu?Děkuji.

Dobrý den.
tzačí zadat www.cisticky-vzduchu-super-plus.cz.

7.5.2015 22:53
Jozzzef

XXX.XXX.51.225

Dobrý večer
Ano paní je opravdu velmi příjemná, laskavá, pozitivní a hlavně upřimná, po osobním setkání jsem odjížděl bohatší o mnoho energie a optimismu.
Nic méně jedná se o obchod, tedy vztah prodejce zákazník a proto musím ještě doplnit pár podstatných informací, které mohou být užitečné pro ostatní.
Co se týče samotného přístroje, jsem již uvedl.
Každopádně ji nemohu hodnotit, protože nemám žádné srovnání ale jak jsem se už také zmiňoval, jsem opravdu mile překvapen, když to řeknu jako trdlo, tak do toho koukám a nechápu, kde se ten větřík bere smajlík
Další podstatné a důležité zjištění pro mne bylo, že pokud se čistička během dvouleté záruční doby porouchá, okamžitě za ni dostanu formou výměny úplně novou, tedy mi odpadá nepříjemná zdlouhavá procedůra vyřízování reklamace, prakticky měsíc bez přístroje a ve finále se na konec dozvím, že reklamace nebyla uznána pro nadměrné přetěžování přístroje.
Tedy, když si tohle všechno dám dohromady, jsem moc rád že jsem paní našel.
Také jsem moc zvědavý, jak Vy ohodnotíte čističku, dle Vašich zkušeností.
Příjemný zbytek večera.
Jozef.

8.5.2015 09:14
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

Jozzzef napsal(a):
Dobrý večer
Ano paní je opravdu velmi příjemná, laskavá, pozitivní a hlavně upřimná, po osobním setkání jsem odjížděl bohatší o mnoho energie a optimismu.
Nic méně jedná se o obchod, tedy vztah prodejce zákazník a proto musím ještě doplnit pár podstatných informací, které mohou být užitečné pro ostatní.
Co se týče samotného přístroje, jsem již uvedl.
Každopádně ji nemohu hodnotit, protože nemám žádné srovnání ale jak jsem se už také zmiňoval, jsem opravdu mile překvapen, když to řeknu jako trdlo, tak do toho koukám a nechápu, kde se ten větřík bere smajlík
Další podstatné a důležité zjištění pro mne bylo, že pokud se čistička během dvouleté záruční doby porouchá, okamžitě za ni dostanu formou výměny úplně novou, tedy mi odpadá nepříjemná zdlouhavá procedůra vyřízování reklamace, prakticky měsíc bez přístroje a ve finále se na konec dozvím, že reklamace nebyla uznána pro nadměrné přetěžování přístroje.
Tedy, když si tohle všechno dám dohromady, jsem moc rád že jsem paní našel.
Také jsem moc zvědavý, jak Vy ohodnotíte čističku, dle Vašich zkušeností.
Příjemný zbytek večera.
Jozef.

Dobrý den.
Naprosto s Vámi souhlasím, paní je úžasná. Počítám, že v úterý nebo ve středu čistička dorazí. Pak budu moci provést srovnání s X6. Určitě se s výsledkem podělím.
S pozdravem M.Zedlitzer.

9.5.2015 11:20
Jozzzef

XXX.XXX.40.37

Dobrý den
Tak dnes jsem se rozhodl, že se podívám co za 4 dny nepřetržitého provozu, čistička zvládla.
Že se ovzduší v místnosti u papoušků změnilo, jsem prakticky poznal hned první den po otevření dveří.
Ráno jsem tedy přístroj vypnul, otevřel kazetu a měl jste pravdu.
Po obou stranách cca 1 milimetrová vrstva bílého pudru.
Jednoduše jsem obě strany otřel vlhkým hadrem, nechal pár minut oschnout, kazetu jednoduše složil, vrátil zpět a uvedl opět do provozu.
Tedy můj první dojem, velká spokojenost.
Přeji hezký zbytek dne. Jozef.

12.5.2015 14:53
Jozzzef

XXX.XXX.55.10

m.zedlitzer napsal(a):
Dobrý den.
Naprosto s Vámi souhlasím, paní je úžasná. Počítám, že v úterý nebo ve středu čistička dorazí. Pak budu moci provést srovnání s X6. Určitě se s výsledkem podělím.
S pozdravem M.Zedlitzer.

Dobrý den
Předně zdravím, doufám že se máte fajn Vy i ptáčci.
Už máte čističku doma ?
Jozef.

12.5.2015 20:36
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

Jozzzef napsal(a):
Dobrý den
Předně zdravím, doufám že se máte fajn Vy i ptáčci.
Už máte čističku doma ?
Jozef.

Dobrý večer.
Právě dnes jsem ji přivezl. Při porovnání s X6 fouká více. Zapnul jsem ji a koncem týdne uvidím. Vypadá to dobře a zřejmě budu uvažovat ještě o jedné.
Přeji hodně úspěchů, jak v životě, tak v chovu.

12.5.2015 21:09
Jozzzef

XXX.XXX.33.199

m.zedlitzer napsal(a):
Dobrý večer.
Právě dnes jsem ji přivezl. Při porovnání s X6 fouká více. Zapnul jsem ji a koncem týdne uvidím. Vypadá to dobře a zřejmě budu uvažovat ještě o jedné.

Dobrý večer přeji
Mě už frčí nonstop pomalu týden, krom pár minut při čištění kazety a opravdu musím říct, jsem příjemně překvapen a to jsem ani jednou nazapnul druhý, rychlejší stupeň čištění.
Né proto že bych se bál ale připadá mi, že fouká už moc smajlík
Což beru taky jako pozitivum, výkon je dostačující, jak jste mi i teď potvrdil ale hlavně spotřeba 5 W, téměř nulové náklady.
Budu se těšit na Vaše hodnocení po pár dnech.
Také přeji hodně úspěchů.
S pozdravem. Jozef.

24.5.2015 12:58
Jozzzef

XXX.XXX.36.12

m.zedlitzer napsal(a):
Dobrý večer.

Dobrý den přeji.
Uplynul nějaký čas, tak se chci zeptat jak jste spokojen?
Já musím říct, že zatím velmi, opravdu viditelná změna.
Na to, že je to má první čistička a nemám porovnání z dražším třeba i výkonějším přístrojem, opravdu fajn.
Pěkný den s pozdravem Jozef.

24.5.2015 19:46
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

Jozzzef napsal(a):
Dobrý den přeji.
Uplynul nějaký čas, tak se chci zeptat jak jste spokojen?
Já musím říct, že zatím velmi, opravdu viditelná změna.
Na to, že je to má první čistička a nemám porovnání z dražším třeba i výkonějším přístrojem, opravdu fajn.
Pěkný den s pozdravem Jozef.

Dobrý den.
Zatím zkouším porovnávat s X6. Příští týden to vyhodnotím. Zítra jedu do Průhonic na operaci šedého základu, tak předpokládám ve středu na to číhnu.

24.5.2015 23:52
Jozzzef

XXX.XXX.48.67

m.zedlitzer napsal(a):
Dobrý den.
Zatím zkouším porovnávat s X6. Příští týden to vyhodnotím. Zítra jedu do Průhonic na operaci šedého základu, tak předpokládám ve středu na to číhnu.

Dobrý večer.
Ať Vám to dobře dopadne.
S pozdravem Jozef.

27.5.2015 11:57
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

Dobrý den.
Operace v pořádku, tak za 14 dní ještě druhé oko.
Po týdnu jsem provedl porovnání čističek vzduchu Triton X6 vlevo a Super Plus vpravo. Sice byly každá jinde, ale přes to je rozdíl patrný. Obrázky jsou otočené doleva. tak to snad nevadí.
S pozdravem M.Zedlitzer.

27.5.2015 14:44
Jozzzef

XXX.XXX.44.151

m.zedlitzer napsal(a):
Dobrý den.
Operace v pořádku, tak za 14 dní ještě druhé oko.
Po týdnu jsem provedl porovnání čističek vzduchu Triton X6 vlevo a Super Plus vpravo. Sice byly každá jinde, ale přes to je rozdíl patrný. Obrázky jsou otočené doleva. tak to snad nevadí.
S pozdravem M.Zedlitzer.

Dobrý den přeji.
Předně jsem rád, že operace Vám dobře dopadla a podbně to bude i u druhého oka.
Koukám na fotky a přiznám se, že moc dobře rozdíl nevidím.
Mohl by jste mi prosím říct Vaše hodnocení?
Děkuji s pozdravem Jozef.

27.5.2015 15:37
michalcod

XXX.XXX.9.129

Já jsem asi hůře vidící
Moc rozdíl nevidím.
Raději to popište prosím.

27.5.2015 18:27
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

michalcod napsal(a):
Já jsem asi hůře vidící
Moc rozdíl nevidím.
Raději to popište prosím.

Oni ty fotky jsou naležato. Takže dole je x6 nahoře. Spodní je lehce šmouhatý od prachu. Na horním je Super plus, kde jsou viditelné kruhy prachu. Je daleko více zanesená, tzn. účinnější.
S pozdravem M, Zedlitzer.

27.5.2015 18:46
Jozzzef

XXX.XXX.33.64

Dobrý den.
Děkuji za Vaše hodnocení a jsem rád, že jsem se nemýlil a také, že jsem ostatní chovatele nenatchl pro výrobek, který by byl neúčinný nebo nekvalitní.
Zdá se, že i jednoduchá Ruská konstrukce, dokáže být konkurenceschopná a jak jste porovnáním potvrdil i účinější.
Mějte se zatím hezky, ještě jednou děkuji za pomoc a radu, ať se daří v chovu i osobním životě.
S pozdravem a poděkováním Jozef.

Přidejte reakci

Přidat smajlík