Jakou vybrat samici neofema bourek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2015 10:26
jitulebajkal

XXX.XXX.245.56

Dobrý den,
koupila jsem samce Neofemy bourek s tím že je štěpitelný na skořicovou mutaci. Snažím se sehnat skořicovou samici, ale zatím se mi to nedaří. Chtěla bych vás požádat o radu jakou mutaci mám k mému samci sehnat, aby mi pár mohl vyvést mladé skořicové. Popřípadě kdyby jste někdo věděl o prodejci skořicové samice. Budu ráda za jakoukoliv radu, kontakt. email: steevewondr@seznam.cz, tel: 777209368.

7.5.2015 10:48
pidgeot

XXX.XXX.228.238

Tak 50% samic budete mít skořicovích at přidáte cokoliv. Zkuste si najít něco v genetické kalkulačce bourků stačí zadat do vyhledávače a najde vám jí to.

7.5.2015 10:57
jitulebajkal

XXX.XXX.245.56

pidgeot napsal(a):
Tak 50% samic budete mít skořicovích at přidáte cokoliv. Zkuste si najít něco v genetické kalkulačce bourků stačí zadat do vyhledávače a najde vám jí to.

Děkuji za radu.

7.5.2015 11:03
jitulebajkal

XXX.XXX.245.56

pidgeot napsal(a):

Kalkulačka je pěkná, jen kdybych to do ní uměla správně zadat

7.5.2015 12:14
saroun

XXX.XXX.89.202

Zdravím, pokud zvládnete například násobení dvou čísel na běžné kalkulačce, neměl by to být problém. Nehledejte v to složitosti. Vlohy na straně 1,0 x vlohy na straně 0,1 = generuj.
Jiná věc je ale s tou štěpitelností na skořicovou. Obávám se, že skořicový bourek u nás nelétá. Proto bych doporučoval použít plavou nebo lososovou ( plavorůžovou) samici. Poté v odchovu si nejrychleji ověříte, že třeba nemáte štěpáka na skořicovou, ale na plavou.

7.5.2015 12:34
jitulebajkal

XXX.XXX.245.56

saroun napsal(a):
Zdravím, pokud zvládnete například násobení dvou čísel na běžné kalkulačce, neměl by to být problém. Nehledejte v to složitosti. Vlohy na straně 1,0 x vlohy na straně 0,1 = generuj.
Jiná věc je ale s tou štěpitelností na skořicovou. Obávám se, že skořicový bourek u nás nelétá. Proto bych doporučoval použít plavou nebo lososovou ( plavorůžovou) samici. Poté v odchovu si nejrychleji ověříte, že třeba nemáte štěpáka na skořicovou, ale na plavou.

Dobrý den pane Šaroun, děkuji za odbornou radu . Samce jsem pořídila od pana Přibila z Jihlavy. Je přírodně zbarvený, při prodeji mi pan Přibil tvrdil že samec je štěpitelný na skořicovou mutaci, ať si k němu seženu nejlépe skořicovou samici. Že by mi měli dávat část mláďat skořicových.

7.5.2015 12:40
jitulebajkal

XXX.XXX.245.56

Pane Šaroun, chtěla bych se ještě zeptat, je vůbec možné u nás skořicovou samici sehnat? Nehledám zbytečně? Mám raději hledat plavou, nebo plavorůžovou samici? Nevíte kdo by takovouto samici prodával? Jaká je cena skořicové samice?
Děkuji za odpověď.

7.5.2015 19:55
modrohlavej

XXX.XXX.168.57

jitulebajkal napsal(a):
Pane Šaroun, chtěla bych se ještě zeptat, je vůbec možné u nás skořicovou samici sehnat? Nehledám zbytečně? Mám raději hledat plavou, nebo plavorůžovou samici? Nevíte kdo by takovouto samici prodával? Jaká je cena skořicové samice?
Děkuji za odpověď.

Ten 1.0 bourek je maximálně štěp. na plavou, ale rozhodně ne na skořici, pan Šaroun to píše dobře že skořicový bourek u nás není.

7.5.2015 21:15
jitulebajkal

XXX.XXX.245.56

modrohlavej napsal(a):
Ten 1.0 bourek je maximálně štěp. na plavou, ale rozhodně ne na skořici, pan Šaroun to píše dobře že skořicový bourek u nás není.

Všem mnohokrát děkuji za rady a odpovědi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík