Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2015 19:07
martin064

XXX.XXX.81.185

Zdravím. Byl jsem v Brně a chtěl bych se na tuto novou burzu podívat trochu jinak. Jsem zastánce toho, aby burzy začínaly později, abych mohl jít s celou rodinou. Už mě nebaví, vstávat brzy a bez rodiny, (kdo by je nutil vstávat ve čtyři ráno) a pak se vrátit utahaný domů, takže pro zbytek neděle se mnou nic není. Brňáci to pojali jinak a já jim fakt fandím. Začínají později a snaží se pro zbytek rodiny, pokud chceme skloubit rodinu i svého koníčka, něco zajímavého pokaždé vymyslet. Syn ocenil výstavu mysliveckých trofejí - ty stály fakt za to, a manželka zase, že si mohla prohlédnout výstavku bonsají, kde byly také hodně parádní kousky. A na rozdíl od minulé burzy, byly některé i k prodeji. Takže po dlouhé době mi nebylo vyčítáno, že si v neděli jezdím za svými koníčky - ale naopak jsem byl " oceněn", že jsem s rodinou a že jsme společně strávili příjemné dopoledne. Co si více přát?

7.6.2015 19:56
faunafarmabrno

XXX.XXX.81.185

martin064 napsal(a):
Zdravím. Byl jsem v Brně a chtěl bych se na tuto novou burzu podívat trochu jinak. Jsem zastánce toho, aby burzy začínaly později, abych mohl jít s celou rodinou. Už mě nebaví, vstávat brzy a bez rodiny, (kdo by je nutil vstávat ve čtyři ráno) a pak se vrátit utahaný domů, takže pro zbytek neděle se mnou nic není. Brňáci to pojali jinak a já jim fakt fandím. Začínají později a snaží se pro zbytek rodiny, pokud chceme skloubit rodinu i svého koníčka, něco zajímavého pokaždé vymyslet. Syn ocenil výstavu mysliveckých trofejí - ty stály fakt za to, a manželka zase, že si mohla prohlédnout výstavku bonsají, kde byly také hodně parádní kousky. A na rozdíl od minulé burzy, byly některé i k prodeji. Takže po dlouhé době mi nebylo vyčítáno, že si v neděli jezdím za svými koníčky - ale naopak jsem byl " oceněn", že jsem s rodinou a že jsme společně strávili příjemné dopoledne. Co si více přát?

Děkujeme. Dnešní burzu navštívilo 1.280 platících návštěvníků a to je myslím za situace, kdy meteorologové vyzívají občany, aby kvůli vysoké teplotě nevycházeli z domu, fantastické číslo. Děkujeme vystavujícím a návštěvníkům za účast a podporu nové burze v Brně.

7.6.2015 20:32
michalcod

XXX.XXX.9.129

Ano, začínat později(prostě normálně) je správný směra ti, co brečejí, že jim ubývá návštěvníci a vystavovatelé, ať se chytí za nos.

7.6.2015 20:43
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

martin064 napsal(a):

Přidávám názor návštěvníka, chovatele exotů seniorské generace.
Návštěva od 9.30 do 11 hod. Na stolech málo přenosek, ptáci spíš pro laiky. Výkup dva zklamaní účastníci, nebyl zájem. Vzhledem k probíhající chovatelské sezoně není malá nabídka překvapením, zvlášť pro začínající 2. burzu. Zatím dostatek parkovacích míst zdarma podél plotu výstaviště, pár kroků od výstavního pavilonu.
Nabídka firemních krmiv, kroužků dostatečná. Drobné potřeby a pletiva. Hmyz u teraristů v menším množství druhů.
Prostředí s dobrým klimatem, nepřeplněno lidmi, prostor pro posezení a občerstvení bez tlačenice.
První burzu bez "ranního nebo spíš nočního bláznění" mnozí ocení až se bude krátit den. Domnívám se, že pokud pořadatelé vydrží, stane se brněnské výstaviště dalším navštěvovaným místem chovatelů a přátel exotů.

9.6.2015 09:08
Duch

XXX.XXX.20.144

faunafarmabrno napsal(a):
Děkujeme. Dnešní burzu navštívilo 1.280 platících návštěvníků a to je myslím za situace, kdy meteorologové vyzívají občany, aby kvůli vysoké teplotě nevycházeli z domu, fantastické číslo. Děkujeme vystavujícím a návštěvníkům za účast a podporu nové burze v Brně.

Dobrý den,
Tak jsem i já z rodinou navštívil vaši burzu.
Moje postřehy jsou veskrze kladné.Na výběr 2 parkoviště.Jedno venku, ale blízko neplacené a kdo chce až přímo k hale má možno za poplatek přímo u ní.
Hala velká takže pokud se burza rozjede tak místa je tam dost.Já jsem se zaregistroval a měl jsem na stole (bez poplatku) rezervované místo na přenosky.Supr věc:)
Co se týká nabízeného zboží a zvířat.
Doplňky a krmiva pro všechny druhy zvířat v nepřeberném množství.Terarijní, akvarijních a další zvířat rovněž dost.
Ptáků ovšem velmi poskrovnu.Je jasné, že odchovy jsou ještě v budkách (alespoň u mě), takže doufám, že se to bude jen zlepšovat.
Jediná výtka na pořadatele a to jsem zaslechl z mnoha stran to je PLACENÍ vstupného i malými dětmi.Na všechny burzy co jezdím tak malé děti neplatí.
Samozřejmě, že někdo tento můj názor napadne, ale občas na burzu vezmu svoji 6-ti letou dceru(chce s námi na burzy jezdit) a nikde za ni neplatím.Nejde mě o nějakých 30 Kč, ale tyto malé děti z burzy nic nemají, pouze jedou s rodiči tzv.Na výlet.
Přeji pořadatelům výdrž a příště zase přijedu

Přidejte reakci

Přidat smajlík