Drobné ptactvo - zebřičky, kanárci, křepelky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2015 21:16
augina

XXX.XXX.54.4

Dobrý večer, chovám papoušky a dala jsem se na drobotinu. Mám voliéru 4x2x2 chci tam nějakou okrasnou trávu a jehličnany. Jinak mám tam 2,2 zebřička pestrá a 2,2 kanárky. Ještě bych chtěla na zem křeplky čínské asi tak 1,3. Co bych tam ještě mohla z drobotiny přidat. Jinak na zimu půjdou domů. Jinak voliera je od západu kryta a strop je těž krytí. A chtěla bych nechat volieru porůst břečtanem. Děkuji za rady

9.6.2015 22:19
eli22

XXX.XXX.181.33

augina napsal(a):
Dobrý večer, chovám papoušky a dala jsem se na drobotinu. Mám voliéru 4x2x2 chci tam nějakou okrasnou trávu a jehličnany. Jinak mám tam 2,2 zebřička pestrá a 2,2 kanárky. Ještě bych chtěla na zem křeplky čínské asi tak 1,3. Co bych tam ještě mohla z drobotiny přidat. Jinak na zimu půjdou domů. Jinak voliera je od západu kryta a strop je těž krytí. A chtěla bych nechat volieru porůst břečtanem. Děkuji za rady

Křepelky 1,3 je naprostá blbost. Něco si o křepelkách přečtěte. Žijí v párech.

10.6.2015 19:53
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Přidávám se k tomu, PROSÍM VÁS KŘEPELKY ČÍNSKÉ JSOU MONOGAMNÍ, tak je chovejte v párech. To že někdo experimentuje a má nějaký odchov, na to nedejte. potěší vás tím, že mohou zůstat bez problémů celoročně ve voliéře.

11.6.2015 20:11
augina

XXX.XXX.54.4

OK. Křepelky po páru a co tam jestě mohu přidat. Ještě holoubky diamantové. Ale jinak nevím. Poradite?

12.6.2015 07:09
hzp

XXX.XXX.83.72

Přidat tam můžete prakticky cokoli, stejně vám nikdo nezaručí, že právě to s tímhle bude fungovat. Obecně bývají zebřičky pěkní prevíti, kteří např. holoubky mohou ( ale samozřejmě vůbec nemusí) obrat o peří. Voliéra je prostorná, tak si kupte co se vám líbí a experimentujte. Když to nepůjde, tak to na další burze prostě prodáte. Lepší pro všeobecný soulad je do daného prostoru vypustit vše naráz, ale jestli už máte popsané osazenstvo uvnitř, nezbyde, než zkoušet, co jsou ochotni tolerovat.

12.6.2015 07:30
augina

XXX.XXX.54.4

Tak je všechny odchytim a dam do jiné voliéry a pak je všechny naráz vrátím do teto. To by slo nebo ne? Jinak šlo mi o to abych tam nedala jinou drobotinu a nehrozilo křížení. Jako je to možné u papoušků. Dekuji.

12.6.2015 11:17
stepka

XXX.XXX.1.14

augina napsal(a):
Tak je všechny odchytim a dam do jiné voliéry a pak je všechny naráz vrátím do teto. To by slo nebo ne? Jinak šlo mi o to abych tam nedala jinou drobotinu a nehrozilo křížení. Jako je to možné u papoušků. Dekuji.

a pak je všechny naráz vrátím do teto

pokud nebude úplně předělaná, tak je to nesmysl

Přidejte reakci

Přidat smajlík