Ara v obchodě se zvířaty

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

doginka1

15.6.2015 14:55
doginka1

XXX.XXX.9.69

Dobrý den,

vím o jednom "Zverimexu", kde mají Aru v malé kleci. Někde jsem vyčetla minimální rozměr klece pro Aru 60x70x100 cm - což se mi i tak zdá málo. V onom obchodě ta klec možná ani tyto rozměry nemá ( musela bych to přesněji omrknout) a papouška je mi líto. Co byste radili? Není to už týrání?

15.6.2015 16:00
simacek123

XXX.XXX.142.1

doginka1 napsal(a):
Dobrý den,

vím o jednom "Zverimexu", kde mají Aru v malé kleci. Někde jsem vyčetla minimální rozměr klece pro Aru 60x70x100 cm - což se mi i tak zdá málo. V onom obchodě ta klec možná ani tyto rozměry nemá ( musela bych to přesněji omrknout) a papouška je mi líto. Co byste radili? Není to už týrání?

Ja bych se do toho nevmesoval, ono mnoho lidi vidi vse spatne u druhých a před svým prahem zameteno nemá. Jestli ale vam osobne to vadi, reknete to prodávajícímu, jiste vas posle do...Upozornuji další rejpali, je to muj názor, moje skusenost nezastavat se druhých.

15.6.2015 17:22
ararauna.cz

XXX.XXX.218.167

Pokud máte podezření na týrání zvířat, můžete podat podnět místně příslušné Krajské veterinární správě, v Praze Pražské veteriární správě. Oni tam vyšlou inkognito kontrolu. Pokud chcete, aby Vás informovali o výsledku, musíte to v podnětu výslovně napsat. Do 30 dnů by Vám měli dát vědět.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.6.2015 22:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ještě to prověřím a uvidím. Děkuji za odpověď.

16.6.2015 07:04
hanka s.

XXX.XXX.72.61

U nás ve zvěráči taky mají aru v trošku menší kleci.Ale pouštěji ho normálně proletět.Když je tam přímo jeho majitelka-je venku z klece delší čas.Většinu toho času tráví tím, že se dobývá do schrány, kde je hasičák nebo škube papíry a drtí větev-A nebo klíče-to je taky pro něj zábava...
Řekněte, kdo má třeba andulku v odpovídající kleci?Maji to lidi v těch hrozných pidiklecích, o kterých si myslí, že jsou pro ně nejlepší.My máme taky anduly v kleci6 60x80x50.Jsou tam tři, ale neustále létají po místnosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík