Jaké papoušky ke korelám?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2015 17:29
pavli

XXX.XXX.4.26

Zdravím, mám novou voliérku s rozměry 4x2x2,5. Do voliérky bych chtěla umístit jeden pár korel a něco k tomu. Napadli mě horáci, nádherní, neofémy a andulky. Jinak na zimu papoušky stěhuji do tepla.

Nenapadne někoho ještě něco jiného? Šli by třeba kakarici?

17.6.2015 18:31
bartrand

XXX.XXX.203.180

Měl jsem korely s nádhernýma a navzájem si zabíjeli mláďata.. Podle mě to rozdělte nebo dejte korely do menšího a sem kupte něco většího.

17.6.2015 19:05
simacek123

XXX.XXX.142.1

pavli napsal(a):
Zdravím, mám novou voliérku s rozměry 4x2x2,5. Do voliérky bych chtěla umístit jeden pár korel a něco k tomu. Napadli mě horáci, nádherní, neofémy a andulky. Jinak na zimu papoušky stěhuji do tepla.

Nenapadne někoho ještě něco jiného? Šli by třeba kakarici?

Teoreticky by slo vse, ale bohužel praxe je jina, je zbytecne se ptati vse se musí vyskouset a brat na vedomi ze každý jedinec je jiny.Par chovatelum to jde, ale většina chova po druhu ci paru.

17.6.2015 19:24
petajz

XXX.XXX.18.66

simacek123 napsal(a):
Teoreticky by slo vse, ale bohužel praxe je jina, je zbytecne se ptati vse se musí vyskouset a brat na vedomi ze každý jedinec je jiny.Par chovatelum to jde, ale většina chova po druhu ci paru.

Bez obav můžete přidat několik párů andulek.S korelami se snáší bez problémů i v době hnízdění.Další výhoda je že oba druhy snáší dobře naši zimu, tak je můžete chovat venku celoročně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík