Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2015 17:54
krueger

XXX.XXX.166.174

Chtěl bych se zeptat na zkušenosti s krmením nutribirdu P19 či P15 amazoňanů, amazónků, žaků. Chtěl bych je zařadit do krmné dávky a chtěl bych se zeptat jaké množství(polévkové lžíce) dáváte na pár(velikost žako, amazoňan surinamský), v případě, že by granule tvořili 50% krmné dávky + zbytek ovoce a zelenina + míchanice+ zel. krmení. Nebo namíchané se směsí zrnin (25% zrnin+25%granule) +zbytek zase ovoce+zel.+zel.krmení+míchanice. Díky moc za názory a zkušenosti. Honza.

23.6.2015 19:03
pavel6

XXX.XXX.243.231

P19 dávám žakům, kálovákům, číňákům, červenokřídlím jako doplněk k jejich složeným zrninám.Dávku davám jednu polévkovou lžíci na pár.Nedávám každý den až to spotřebují tak dám další dávku.Někteří to spotřebují za dva dny jiní za tři.Dávám opravdu jen jako doplněk.Také granule rozemílám do vaječné míchanice v poměru 1:2(michanice).Pokoušel jsem se dávat jenom granule, ale to jsem zavrhl.Příjde mně lepší to dávat jen jako doplněk, sice granule obsahují vše co papoušči potřebují ale příide mně to jednotvárné(pohledově)pro ptactvo.Je to je jen můj názor.

24.6.2015 11:35
zako

XXX.XXX.255.14

krueger napsal(a):
Chtěl bych se zeptat na zkušenosti s krmením nutribirdu P19 či P15 amazoňanů, amazónků, žaků. Chtěl bych je zařadit do krmné dávky a chtěl bych se zeptat jaké množství(polévkové lžíce) dáváte na pár(velikost žako, amazoňan surinamský), v případě, že by granule tvořili 50% krmné dávky + zbytek ovoce a zelenina + míchanice+ zel. krmení. Nebo namíchané se směsí zrnin (25% zrnin+25%granule) +zbytek zase ovoce+zel.+zel.krmení+míchanice. Díky moc za názory a zkušenosti. Honza.

Dobrý den, již léta krmíme granule Nutribird - žaci, konžáci, dříve amazoňané a amazónci v dávce 1 pol.lžíce na pár jako doplněk + směs zrní + ovoce, zelenina a to celoročně. Zkoušeli jsme i jiné značky ale Nutribird nam brali všichni ptáci včetně odchytových žaků kteří granule nikdy neviděli a ještě se nestalo aby granule zůstaly v misce. Takže za sebe mohu jen doporučit.

24.6.2015 15:59
krueger

XXX.XXX.166.174

Díky moc za názory. Zkusím je také jako doplněk. H.

Přidejte reakci

Přidat smajlík