Zvláštní červená skvrna na zobáku andulky-prosím pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

LisiMoun

29.6.2015 22:35
LisiMoun

XXX.XXX.40.153

Neví někdo co by to mohlo být? :/ Samečkovi je přesně 5 let. Má to asi týden, ale bylo to menší, poslední 2 dny se to trošku zvětšilo. Máme ještě jednoho 3 a půl letého samečka(ten má zobák čistý) a ani jeden nikdy neměli žádný problém. Mají velkou klec, ale nonstop mají otevřená dvířka a mohou létat po celém pokoji(cca 5 x 2,5 x 3m). Vodu mají denně čerstvou, papají proso, Trill a tyčinky kräcker of vitakraft.
Napadlo mě, jestli se o něco nebouchnul, ale nevím, docela mě to trápí. Včera oslavil 5té narozeniny, nerada bych o něj ted přišla :/ Na internetu jsem nic nenašla a nejbližší veterinář na andulky je 30km od nás.

Doktor z hôr

29.6.2015 23:29
Doktor z hôr

XXX.XXX.67.40

Na prvý pohľad to vyzerá ako dôsledok vonkajšieho zranenia. Pokiaľ normálne žerie a je rovnako čiperný ako doteraz, dajte tomu čas a uvidíte.

LisiMoun

30.6.2015 15:15
LisiMoun

XXX.XXX.40.153

Doktor z hôr napsal(a):
Na prvý pohľad to vyzerá ako dôsledok vonkajšieho zranenia. Pokiaľ normálne žerie a je rovnako čiperný ako doteraz, dajte tomu čas a uvidíte.

Žere jako předtím a je stejně čiperný. Nevydává žádné známky, že by byl nějak nemocný či omezený. Dneska jsem to kontrolovala a přišlo nám, že se to malinko zmenšilo, tak uvidíme. hlavně že je pořád stejný :).

30.6.2015 15:58
simacek123

XXX.XXX.142.1

Tak tohle se mi uz stalo, je to tesne před smrti.

1.7.2015 19:17
olgasvarhova

XXX.XXX.213.74

Vypadá to, že se bacil o něco tvrdého, také jsem to u andulečky měla, bude v pořádku, fešák:).

Přidejte reakci

Přidat smajlík