Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2015 20:08
Renča07

XXX.XXX.146.16

Dobrý den, měla jsem doma párek kotel, ze kterých se vyklubal dve samičky. Koupila sem si tedy samečka a čekám se kterou se spáří. Už je to skoro 14 dni a zatím nic. Zajímalo by mě, jak dlouho to trvá a jestli je možnémožné že nebude chtít ani jednu? Předem děkuji za odpovědi.

8.7.2015 15:19
z jarda

XXX.XXX.139.178

Zdravím, tak podobné dotazy mě dokáží rozesmát...nebo rozbrečet...ale pravdou je, že už jsem se potkal s celkem velkým chovatelem, který chtěl po Amazóncích černot., kterých měl spárovaných asi 10 dní aby mu už zasedli, že jinak je dá pryč...nevěřil jsem uším ani očím!
No a k Vašemu dotazu- chce to čas(nejsou to králici) a vhodné podmínky, krmení, budku(y)...a taky je otázka jakého jsou stáří samičky a noví samec?! Zappe.

8.7.2015 20:14
Renča07

XXX.XXX.146.16

Vím, že to nebude hned, moc nedoufam, že by měl už letos s nějakou mladé, jen mě zajímá po jak dlouhé době se dá říct, že samec nechce ani jednu. Jaké krmení doporučujete, nejsem žádný odborník. Dávám zelené, pak směs pro korely (slunečnice, proso, oves...) mají sépiovou a klasy z prosa.

8.7.2015 20:15
Renča07

XXX.XXX.146.16

Jinak sameček má dva roky a samičky jedna dva a druhá čtyři.

9.7.2015 13:47
Lorysek

XXX.XXX.55.187

z jarda napsal(a):
Zdravím, tak podobné dotazy mě dokáží rozesmát...nebo rozbrečet...ale pravdou je, že už jsem se potkal s celkem velkým chovatelem, který chtěl po Amazóncích černot., kterých měl spárovaných asi 10 dní aby mu už zasedli, že jinak je dá pryč...nevěřil jsem uším ani očím!
No a k Vašemu dotazu- chce to čas(nejsou to králici) a vhodné podmínky, krmení, budku(y)...a taky je otázka jakého jsou stáří samičky a noví samec?! Zappe.

TO ANI TY KRALICI HNED NEDUPOU

Přidejte reakci

Přidat smajlík