Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2015 20:42
martin1147

XXX.XXX.186.36

Dobrý den. Mohu použít na výletové okno dutinkový polykarbonát?Nebudou mi ho Králováci rozebírat? Děkuji za radu.

9.7.2015 07:51
pavel6

XXX.XXX.243.231

Klidně můžete, mám to i u číňáků a ani si toho nevšímaj.

Neregistrovaný uživatel

9.7.2015 12:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210

Mě alex.malí vyžrali díru asi za 2 dny smajlíka to měli hafo větví na okus, ale zjevně je to bavilo.

9.7.2015 12:41
arčí88

XXX.XXX.158.34

Mám to také 7 let a bez problému. Mám aratingy, čínský, velký takže v pohodě.

2.9.2015 21:40
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

pavel6 napsal(a):
Klidně můžete, mám to i u číňáků a ani si toho nevšímaj.

Záleží na uchycení okrajů. Jak se zachytí zobákem, postupně bude plochy ubývat. A. čínští se takto k ránu dobývali vo venkovního výletu než byli vypuštěni, aby neobtěžovali sousedy křikem v půl páté. Mezistěny lemuji plechovými rohy a je to na věčnost. Vše záleží na konkrétních podmínkách. Mám na čelní stěně blokových voliér králičí pletivo z od r.1975, byli tam kdysi mníšci, nandejové dodnes penanti,5 let jsou tam amazoňani mod. venezuelští, p. patagonští, pletivo nepoškozené. Eklekti jak po něm lezou některá oka trochu stisknou, ale nemají snahu překusovat. Kdo tam příjde se diví. Tehdy byla jiná síla drátu i pozinku. Uvnitř mají ptáci možnost stálého okusu větví.

15.9.2015 21:42
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

Moudivláček napsal(a):
Záleží na uchycení okrajů. Jak se zachytí zobákem, postupně bude plochy ubývat. A. čínští se takto k ránu dobývali vo venkovního výletu než byli vypuštěni, aby neobtěžovali sousedy křikem v půl páté. Mezistěny lemuji plechovými rohy a je to na věčnost. Vše záleží na konkrétních podmínkách. Mám na čelní stěně blokových voliér králičí pletivo z od r.1975, byli tam kdysi mníšci, nandejové dodnes penanti,5 let jsou tam amazoňani mod. venezuelští, p. patagonští, pletivo nepoškozené. Eklekti jak po něm lezou některá oka trochu stisknou, ale nemají snahu překusovat. Kdo tam příjde se diví. Tehdy byla jiná síla drátu i pozinku. Uvnitř mají ptáci možnost stálého okusu větví.

Jen jsem se pochlubil slabým pletivem a dnes am. venezuelští udělali vzorovou kulatou osmicentimetrovou díru do pletiva, ještě, že do krmné chodby, jinak by byli pryč. Takže se opravovalo svařovaným pletivem 1,4 mm.

16.9.2015 00:17
alex66

XXX.XXX.204.8

Vy máte tedy odvahu mít králičí pletivo u takových ptáků, to bych asi v noci nespal.

Přidejte reakci

Přidat smajlík