Dnešní Přerov 12.7.2015.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.7.2015 10:58

Jaká cena rosel byla na stole?Pestrá a penant?Po čem brali do výkupu andulky a kakariki?Děkuji za odpověd bez připomínek.

12.7.2015 11:28
pavli

XXX.XXX.4.26

Co jsem viděla tak cena pestrých na stole byla tak 500 - 700 Kč.
Jinak ceny ve výkupu byly až směšné, andulky 30, korely 100 - 150, kakariky nevím. Ale sháněla jsem nové korely do chovu a na stole skoro nebylo z čeho vybírat, žluté korely se úplně vytrácejí. Sehnala jsem pouze dvě opravdu pěkné korely jinak bída. Zato výkupy byly korel plné a viděla jsem i opravdu pěkné kusy. Je to škoda, že tak pěkní ptáci končí ve výkupu.

12.7.2015 11:38
johnas

XXX.XXX.240.2

Smím se zeptat byli tam růžáci lutina opalina příště pokud pojedu chci koupit ale samozřejmě dle ceny rovněž bych koupil i zebřičky phao.

12.7.2015 11:40
simacek123

XXX.XXX.142.1

pavli napsal(a):
Jinak ceny ve výkupu byly až směšné, andulky 30, korely 100 - 150, kakariky nevím. Ale sháněla jsem nové korely do chovu a na stole skoro nebylo z čeho vybírat, žluté korely se úplně vytrácejí. Sehnala jsem pouze dvě opravdu pěkné korely jinak bída. Zato výkupy byly korel plné a viděla jsem i opravdu pěkné kusy. Je to škoda, že tak pěkní ptáci končí ve výkupu.

Tak jste mela oslovit vykupaka, jiste by vam prodal kolik potrebujete. Ja takhle nakupuji jiz několik let a ještě se mi nestalo ze vykupak neproda.

12.7.2015 12:07

simacek123 napsal(a):
Tak jste mela oslovit vykupaka, jiste by vam prodal kolik potrebujete. Ja takhle nakupuji jiz několik let a ještě se mi nestalo ze vykupak neproda.

Tak to musi te mit nejakou fintu na ty vykupaky protoze jsme se s mamkou snazily ukecat vykupaka aby nam prodal aspon paru andulek nebo korel a vubec nezajem ani se s nama o tom to nechtel bavit.

12.7.2015 13:12
pavli

XXX.XXX.4.26

simacek123 napsal(a):

Děkuji za radu, příště to alespoň vyzkouším

12.7.2015 13:24

Pavli:
...........

Myslím, že cenu si dělají chovatelé sami. Pokud by nedávali do výkupu, cena by se zvedla. Ale proč by dávali výkupčí více, když mají plné klece. Za takové směšné ceny, bych prostě nedal nic!

12.7.2015 13:37
stanca

XXX.XXX.157.68

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jaká cena rosel byla na stole?Pestrá a penant?Po čem brali do výkupu andulky a kakariki?Děkuji za odpověd bez připomínek.

Já sem dával andulky za 50, korely po 180 a kakariky straky po 200kč.Ráno po 5hod.

12.7.2015 15:12
Tricolor

XXX.XXX.90.235

Mně nabízel jeden výkupčí za korely lutino 200, druhý 150, u třetího jsem zaslechla, že korely nebere. Prodala jsem vše na stole po 300, - do hodiny bylo 5 ks lutino pryč.

12.7.2015 15:34
Kouzelník

XXX.XXX.108.221

Dobry den přeji.Byly k vidění nějaké pekne výstavní andulky?

12.7.2015 16:51
akrobat

XXX.XXX.116.252

Kouzelník napsal(a):
Dobry den přeji.Byly k vidění nějaké pekne výstavní andulky?

Si nějaké vykouzlete.

12.7.2015 17:14
Kouzelník

XXX.XXX.108.221

akrobat napsal(a):
Si nějaké vykouzlete.

Super fooor...Na ten jste přišel sám.?

Kokr

12.7.2015 20:07
Kokr

XXX.XXX.85.112

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pavli:
...........

Myslím, že cenu si dělají chovatelé sami. Pokud by nedávali do výkupu, cena by se zvedla. Ale proč by dávali výkupčí více, když mají plné klece. Za takové směšné ceny, bych prostě nedal nic!

Naprosto souhlasím! Prodávejme všichni první na stole a počkejme až si výkupáci přijdou k nám. Pak si my určíme cenu! A ne jak to dělají všichni teď, jako stádo telat utíkají k výkupu a ptáky jim strkají pod nos za směšnou cenu!

12.7.2015 20:21
simacek123

XXX.XXX.142.1

Kokr napsal(a):
Naprosto souhlasím! Prodávejme všichni první na stole a počkejme až si výkupáci přijdou k nám. Pak si my určíme cenu! A ne jak to dělají všichni teď, jako stádo telat utíkají k výkupu a ptáky jim strkají pod nos za směšnou cenu!

Jsi naivni, tohle tu uz bylo několikrát psano, jsme cesi a nikdy se nedohodnem, je to na kazdem někdo to mrskne bezlave do vykupu, jiny to bude drzet a cekat az někdo koupi.

Kokr

12.7.2015 20:49
Kokr

XXX.XXX.85.112

simacek123 napsal(a):
Jsi naivni, tohle tu uz bylo několikrát psano, jsme cesi a nikdy se nedohodnem, je to na kazdem někdo to mrskne bezlave do vykupu, jiny to bude drzet a cekat az někdo koupi.

Tak ať potom nenadávájí, že dostali málo! Určitě jsi viděl ty houfy lidí, jak debatují a vztekají se. Jinak máš pravdu, jsme Češi.

12.7.2015 21:17
kouřak

XXX.XXX.162.239

Když se to někomu oplatí chovat andulky za 30kč, Korela za 150kč pro výkup a neni mu lito těch krásných zdravých ptáků kolem kterých min.2 měsíce chodí, tak je to blázen a dobře mu tak.Škoda že žádný z nich nepřijde ke stolu s touto cenou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík