Jakého vhodného druha papouška si mám pořídit

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2015 18:43
Piškot

XXX.XXX.195.120

Dobrý den,

potřeboval bych poradit jaký druh papouška bych si měl pořídit. Mám klec o rozměrech 2,5x1,5m s venkovní voliérou 1x1m. Chovám andulky a rozhodl jsem se si koupit něco jiného. Kdyby vás něco napadlo budu moc rád za radu. Děkuji.

1.8.2015 21:39
lev 24

XXX.XXX.140.141

Mohu vám nabídnout pap.nádherné sestavil bych vám letošní nepříbuzný pár.Jsou nenároční a voliéra ovašich rozměrech by jim vyhovovala.S pozdravem.

1.8.2015 21:47
simacek123

XXX.XXX.142.1

Piškot napsal(a):
Dobrý den,

potřeboval bych poradit jaký druh papouška bych si měl pořídit. Mám klec o rozměrech 2,5x1,5m s venkovní voliérou 1x1m. Chovám andulky a rozhodl jsem se si koupit něco jiného. Kdyby vás něco napadlo budu moc rád za radu. Děkuji.

Muzete tam dat skoro cokoliv, zalezi preci na tom co se vam hodi a naco mate, jmenovat druhy je zbytecne.

1.8.2015 21:47
Moudivláček

XXX.XXX.60.29

Jak vidím, moc rad není, ani se nedivím. Ono se totiž odpovědět nedá. Mít klec a hledat něco do ní mně připadá poněkud zvláštní.
Postup je opačný. Vyberu papouška a podle jeho potřeb řeším klec. Deset lidí poradí deset různých papoušků a všichni budou mít pravdu. Nevím, jestli jste dospělý nebo dítě, přesto doporučím přečíst co nejvíc informací o chovaných, včetně pořizovací ceny a podle toho se rozhodnout. Po výběru druhu se dotázat v diskuzi na konkrétní zkušenosti chovatelů. Teplota, hlučnost, prašnost, mazlíka nebo pár, náročnost krmení, zlozvyky... Pak rád odpovím.
Ještě dodám. Nechce-li se Vám číst, kupte pár korel, mohou tam být s andulkama, nároky stejné a až si chov "osaháte", můžete jít "výš".

Přidejte reakci

Přidat smajlík