vendelin28
napsal(a):
Dobrý den,
"když mi to nikdo nepochválí, tak si dám palec sám"!
Promiňte, ale nedalo mi to, abych nereagoval.
Jinak voliéra to bude pěkná! Jen mi nejde do hlavy, proč jste do ní vypustil ptáky a ještě nemáte vše dokola hotové?! Zbytečně se budou ptáci plašit.
Chovu zdar. Barvík.
kapybara

XXX.XXX.224.86
Ještě udělejte i pro Sýřany, ale trochu větší.
j.barvik
napsal(a):
Dobrý den,
"když mi to nikdo nepochválí, tak si dám palec sám"!
Promiňte, ale nedalo mi to, abych nereagoval.
Jinak voliéra to bude pěkná! Jen mi nejde do hlavy, proč jste do ní vypustil ptáky a ještě nemáte vše dokola hotové?! Zbytečně se budou ptáci plašit.
Chovu zdar. Barvík.
Dobry den ptáci jsou v pohodě měl jsem je v menší volieře a jsou polokrotcí tak jim nevadí skoro nic z ruky si vemou burák ale nenechají se pohladit tak sme jim dopřáli něco většího není to taková běžná voliera ale to si prosadil švagr jinak děkuju za reagce a chválu jinak přeju všem hodně chovatelskych uspěchu s pozdravem sevin.
rosely
napsal(a):
Jak silné pletivo pro čínany.Mám 20x20x1,5 mm.Bude to stačit nebo budu muset předělat pletivo na silnější.
Abych pravdu řekl mám to asi stejny kupoval ale vyrobce italie a třikrat galvanycky zinkovany bylo tvrdy ani se nedalo kleštama ucvaknout na srop jsme kupovali tu samou silu ale čínu a bylo to jak blato tak nevím kde udělali chybu.
kapybara

XXX.XXX.224.86
Pletivo může být galvanicky pozinkováno pouze jednou. Tvrdí to český výrobce.
vendelin28
napsal(a):
Takže v pruměru má šest metru a prostředek na vyšku má tři kropení zajištěno jinak dokola se mohou vylítat jak chtějítři boční strany zadělaný pruhlednou vlnkou proti pruvanu a na další na zimu dělám odělávací rámečky s lexanu.
Dobrý deň,
Môžete uviesť presnú veľkosť 2 cm oka pletiva Vašej peknej šesťuholníkovej voliéry? Samozrejme i ďalšie rozmery? Počtársky mi to nesedí...
rastislavmpavelka
napsal(a):
Dobrý deň,
Môžete uviesť presnú veľkosť 2 cm oka pletiva Vašej peknej šesťuholníkovej voliéry? Samozrejme i ďalšie rozmery? Počtársky mi to nesedí...
Podľa dreveného poriska LOPATY 120 cm, Vaša pekná voliéra nemôže byť s max. priemer 6 metrov, alebo sa mýlim?
http://www.reoamos.sk/nasada-drevena-t/d-2957/.
rastislavmpavelka
napsal(a):
Podľa dreveného poriska LOPATY 120 cm, Vaša pekná voliéra nemôže byť s max. priemer 6 metrov, alebo sa mýlim?
http://www.reoamos.sk/nasada-drevena-t/d-2957/.
Pane já nevím jestli na slovensku měříte lopatama tak se nedivím že to uvás vypadá tak jak to vypadá my měříme metrama a že je opřená lopata o volieru na fotce to skresluje samozřejmě že přední v.jsou dva metry a když si spočítáte čverečky na pletivu tak vám vijde aji délka a už mě nezatěžujte zbytečnyma otázkama klidně si to dojedte přeměřit násadou od lopaty.
vendelin28
napsal(a):
Pane já nevím jestli na slovensku měříte lopatama tak se nedivím že to uvás vypadá tak jak to vypadá my měříme metrama a že je opřená lopata o volieru na fotce to skresluje samozřejmě že přední v.jsou dva metry a když si spočítáte čverečky na pletivu tak vám vijde aji délka a už mě nezatěžujte zbytečnyma otázkama klidně si to dojedte přeměřit násadou od lopaty.
Ďakujem za odborno-taktickú odpoveď. Takže dĺžka každej strany hexagónu vo Vašej voliére má 2 m a max. priemer voliéry je 6 m?
Ilustračné foto - hexagóny.
vendelin28
napsal(a):
Takže v pruměru má šest metru a prostředek na vyšku má tři kropení zajištěno jinak dokola se mohou vylítat jak chtějítři boční strany zadělaný pruhlednou vlnkou proti pruvanu a na další na zimu dělám odělávací rámečky s lexanu.
Dobrý večer vážení stavitelia, chovatelia, čitatelia ifauna.cz
Kolega sa pochválil s novou šesť uhlovou voliérou. Klobúk dole pred všetkými chovateľmi, autormi nových chovných zariadení, pre svojich zverencov.
Ospravedlňujem sa za puntičkárstvo, ale kladný vzťah k pravde i v čase celosvetovej informačnej vojny ma núti, zakladateľa tejto diskusnej témy poopraviť.
Šesťstranná voliéra o dĺžke jednej strany hexagónu cca dvoch metrov, nemôže mať celkový maximálny priemer 6 metrov, ale iba dvojnásobok jednej strany t. j. cca 4 metre.
Ďakujem za pozornosť.
Foto - hardvérová učebná pomôcka pre skúšku správnosti.