Výstava exotického vtáctva Vtáčí svet

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.8.2015 13:11
blazejma

XXX.XXX.108.89

Výstavné podmienky a prihlášku môžete nájsť na webe http://zoszchturna.webnode.sk/.

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.8.2015 15:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

Na Slovensku je to jedna z najlepších výstav.Organizátori si každý rok dajú záležať aby boli spokojní ako vystavovatelia tak i návštevníci.

28.8.2015 16:19
atobajus

XXX.XXX.195.189

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Na Slovensku je to jedna z najlepších výstav.Organizátori si každý rok dajú záležať aby boli spokojní ako vystavovatelia tak i návštevníci.

S tím souhlasím, jezdím tam jako návštěvník každoročně.

29.9.2015 10:23
blazejma

XXX.XXX.117.235

Výstava sa koná už tento piatok príďte nás podporiť svojou návštevou

Aymarové

29.9.2015 21:17
Aymarové

XXX.XXX.169.210

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Výstava celkem pěkná, bohužel na místě, které neni dostatečně reprezentativní a návštěvnost je omezená, slušně řečeno. Žádná olomoucká EXOTA nebo Lysá...

Opthalmica

30.9.2015 10:11
Opthalmica

XXX.XXX.105.183

Výstava v Trenčianskej Turnej sa nedá zrovnávať s výstavami EXOTA alebo EXOTIKA. Myslím, že takú ambíciu ani nemá, no hlavne pre mladých začínajúcich chovateľov to je určite bašta. Vystavených papagájov nebýva príliš veľa a staré osvetlenie kultúrneho domu vytvára ospalú atmosféru, ale keby mám o 20 rokov menej a prídem na túto výstavu, tak z nej nechcem odísť. Ja osobne som rád, že máme na Slovensku aspoň nejakú slušnú menšiu výstavu exotov. Možno chytí za srdce nejakého zapáleného mladého chovateľa s vyššími ambíciami a dočkáme sa medzinárodnej výstavy, tak ako sme sa dočkali burzy v Agrokomplexe.

2.10.2015 07:40
miruno

XXX.XXX.202.244

Niečo z toho čo môžete vidieť na výstave Vtáčí svet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík