Papoušek nádherný - ničí dřevěné části voliéry?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2015 19:16
parrotsfan@seznam.cz

XXX.XXX.110.104

Dobrý den, potřebuji poradit, jestli mohu dát do voliéry postavené z větší části ze dřeva a potažené králikářským pletivem papouška nádherného. Byl by schopný pletivo přeštípnout nebo zničit dřevěné části? Děkuji za rady!

2.9.2015 20:19
simacek123

XXX.XXX.142.1

parrotsfan@seznam.cz napsal(a):
Dobrý den, potřebuji poradit, jestli mohu dát do voliéry postavené z větší části ze dřeva a potažené králikářským pletivem papouška nádherného. Byl by schopný pletivo přeštípnout nebo zničit dřevěné části? Děkuji za rady!

Muzete, jsou to ptaci velmi klidni a nenici chovatelske zarizeni, A jestliže date občas vetve na okus dreva ani pletiva si nevsimne.

2.9.2015 20:27
parrotsfan@seznam.cz

XXX.XXX.110.104

Dobrý den, děkuji za radu, já jsem tam měl předtím rosely pennantovy a samec se prokousal a ulétl. Proto jsem měl strach tam dávat podobně velkého papouška.

Naso

3.9.2015 10:38
Naso

XXX.XXX.61.26

Dobrý deň! Rozela pennantova je už oproti rozele pestrej výrazne deštruktívnejšia. Pennant spraví diery do králičieho pletiva, keď chce. Lenže rod zahrňujúci papagáje nádherné, horské a alexandrine nemá deštruktívne sklony a je ich možné chovať aj vo voliérach s kláličím pletivom. Dokonca si nevšímajú ani drevené rámy voliér - vlastná skúsenosť. Kamarát dokonca chová králováky v drevených voliérach a úplne v pohode. No na záver dodám, že lepšie je kvalitnejšie silné pletivo a máte istotu.

5.9.2015 11:37
mira k

XXX.XXX.59.151

Naso napsal(a):
Dobrý deň! Rozela pennantova je už oproti rozele pestrej výrazne deštruktívnejšia. Pennant spraví diery do králičieho pletiva, keď chce. Lenže rod zahrňujúci papagáje nádherné, horské a alexandrine nemá deštruktívne sklony a je ich možné chovať aj vo voliérach s kláličím pletivom. Dokonca si nevšímajú ani drevené rámy voliér - vlastná skúsenosť. Kamarát dokonca chová králováky v drevených voliérach a úplne v pohode. No na záver dodám, že lepšie je kvalitnejšie silné pletivo a máte istotu.

Takže horáci taky nezničí dřevěnou voliéru? Nádherné chovám už pár let, ti jsou klidní. Za informaci o horácích děkuji!

5.9.2015 11:49
corvuscorax

XXX.XXX.49.81

Spíše bych se obával zabití papoušků přes králičí pletivo od koček, kun a sov. Před léty jsem měl králičí pletivo na voliérách ve dvou vrstvách a stejně mi noční návštěvy našly místo, kdy se pletivo dotýkalo a přišel jsem o několik penantů a horáka. Když jsem si zařizoval nové voliéry tak už jsem zvolil jiné pletivo a je pokoj.

5.9.2015 13:50
simacek123

XXX.XXX.142.1

Ani kouraci ani rozely ba ani nadherni mi nic nenici.

6.9.2015 21:32
parrotsfan@seznam.cz

XXX.XXX.110.104

Dobrý den, moc děkuji všem za názory, teď už se nebudu bát, že se prokoušou, pletivo tam mám dvojité, tak snad by ty kočky neměly udělat škodu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík