1......

XXX.XXX.206.209
Dobrý večer, měl bych dotaz zdali nevíte co by mi mohlo likvidovat ptáky stalo se mi to u jednoho penanta že měl nohu utrženou až u těla a dnes tři korely a vůbec nemám tušení co to může dělat.Předem děkuji za odpověď.
1......
napsal(a):
Dobrý večer, měl bych dotaz zdali nevíte co by mi mohlo likvidovat ptáky stalo se mi to u jednoho penanta že měl nohu utrženou až u těla a dnes tři korely a vůbec nemám tušení co to může dělat.Předem děkuji za odpověď.
Nechci vas urazit ale tezko něco napsat, muze to byt lasicka, mozna kuna, kocka. byt na vasem miste zamyslel bych se nad svoji stavbou kde jsem udelal chybu, vetsinou je to ledabylou stavbou.A jestli opravdu chcete na 100%vedet kdo, dejte fotopast. jestli si včas nezabezpečíte voliery, prijdete i o zbytek.
Na rozdíl od předcházejících nebo s jejich názorem považuji za příčinu kunu nebo kočku.
Je jednoduché pletivo na stropě výletu a stěnách ? Nelze takto stavět voliéry. Příjdete o další ptáky. Dva roky jsem choval kunu.Nevěřil byste, jakou rychlostí běhala po pletivu i po pletivu stropu zády dolů. Myslel jsem, že to dokáže jen veverka. Utržená většinou jen jedna noha není od potkana, diskutující se mýlí.
Moudivláček
napsal(a):
Na rozdíl od předcházejících nebo s jejich názorem považuji za příčinu kunu nebo kočku.
Je jednoduché pletivo na stropě výletu a stěnách ? Nelze takto stavět voliéry. Příjdete o další ptáky. Dva roky jsem choval kunu.Nevěřil byste, jakou rychlostí běhala po pletivu i po pletivu stropu zády dolů. Myslel jsem, že to dokáže jen veverka. Utržená většinou jen jedna noha není od potkana, diskutující se mýlí.
Dobrý večer, ano kuna je postrach chovatelů. Ale i v noci kočka na voliéře je důsledná, létající zmatené ptáky sedající na pletivo dokáže zdevastovat. Vlasní zkušennost 12 ks Fišeráků padlo, rodiče mladých v budkách, takže ty ani nepočítám. Utržené nohy a mrtvolky všude, děs pohledět. Kočka sedící na pletivu to nepřežila.
Naso

XXX.XXX.61.26
Stotožňujem sa s názorom kolegu Moudivláčka.