Je to mladá rozela žlutohlavá?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.9.2015 21:16
arminvanb

XXX.XXX.25.217

Dobrý den prosím o radu mám páru rozel žlutohlavých a měli tyto 2 mladé, jak to že je každé jinak zbarvené?To jedno je správně ale to 2 je zbarvené uplně jinak?Pára je chována samostatně ve volieře.Díky za radu.

Imperialis

11.9.2015 00:10
Imperialis

XXX.XXX.98.108

Dobrý večer! No je to tak že pestúni rozely žltohlavé odchovali adoptovanú rozelu pennantovú a všetci si spolu pekne nažívajú. Ale to isto viete...

11.9.2015 14:03
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Imperialis napsal(a):
Dobrý večer! No je to tak že pestúni rozely žltohlavé odchovali adoptovanú rozelu pennantovú a všetci si spolu pekne nažívajú. Ale to isto viete...

Přesně tak, někdo si z nás chce vystřelit!K.

11.9.2015 22:03
arminvanb

XXX.XXX.25.217

Jak můžou vychovávat penanta když nikdy do styku s penantama do styku nepřišly?Tu páru mám složenou jako mladou měsíční jsem kupoval samce a samici 3 měsíční a za rok mi vyvedli 2 mladě a jedno je penant jak je to možné když s penantama nikdy nepřišly do styku ani je nechovám.Chovám jen penanty modré a ty mám 50metrů od nich?Sám tomu nerozumím.

11.9.2015 22:54
stewe5

XXX.XXX.158.122

Snazite se hezky ale na tohle vam nikdo neskoci

12.9.2015 11:04
arminvanb

XXX.XXX.25.217

A co mi tím chcete říct?Já jsem to sem dával aby mi lidi poradily, ale jak vydím tak ne.Psal jsem sem pravdu, kdyby to nebyla pravda tak ten příspěvek sem ani nedávám.No nic radši se půjdu poradit tady s naší vesnice s chovatelama kteří mi to snad vysvětlí.Ještě mám otázku takže je to mladý penant ano?Mě spíš přijde jako kříženec rozely žlutohlavé s penantem ale nevím teda jak se to mohlo stát :( Je možné že ta samice byla u původního chovatele ve styku s penantama to já nevím, ale jinak si to nedovedu vysvětlit :(.

12.9.2015 13:00
horooo

XXX.XXX.144.10

Ano asi to tak bude jeden s rodiču bude křženec s penantem mě se to stalo také u přírodního paru penantu bylo jedno mládě kříženec pestrá-penant ta na pravo bílé lícní skvrny a vedle sourozenec penant ihned sem je odstranil ze sveho chovu a pořídil ptáky u chovatelu kde sem viděl rodiče.

Imperialis

12.9.2015 14:12
Imperialis

XXX.XXX.98.108

arminvanb napsal(a):
Jak můžou vychovávat penanta když nikdy do styku s penantama do styku nepřišly?Tu páru mám složenou jako mladou měsíční jsem kupoval samce a samici 3 měsíční a za rok mi vyvedli 2 mladě a jedno je penant jak je to možné když s penantama nikdy nepřišly do styku ani je nechovám.Chovám jen penanty modré a ty mám 50metrů od nich?Sám tomu nerozumím.

Dobrý deň! Takže pokiaľ by sme vylúčili prvoaprílový žartík, ktorý sa tu občas vyskytne, tak je to naozaj zaujímavé. Viete sa nakontaktovať na chovateľa, od ktorého rozely máte a spýtať sa na to? Asi bude hrať mŕtveho chrobáka, ale možno nie.

13.9.2015 08:26
zbosace

XXX.XXX.5.42

Zdravím. Pokiaľ udavate pravdivé údaje, v čo dúfam, bolo by dobré vtáka ponechať doma a zdokumentovať priebeh preperovania. Pri tej smole že sa.vám vyskytol v odchove bastard by to malo dosť veľkú publikacnu hodnotu. Dva dni som hľadal foto takéhoto hybryda ale okrem nejakého udaja o neznámom druhu Platycercus mastersianus som nič nenašiel. On má aj niektoré znaky oboch druhov, teda aspoň tak sa mi to zdá pri svetelných podmienkach keď ste fotil. Matie ma to svetle brucho a.namodraly odtieň v zelených partiách. No ak by ste vydržal a nafotil dajte vedieť. Okrem toho by ma zaujmalo aka doba ubehla od posledného styku z penantom po znášku prvého vajíčka. Z toho by potom vyplývala doba zivotaschopnosti samčich.pohl.buniek v tele samice.

Přidejte reakci

Přidat smajlík