Je možné aby jsme měli černou andulku? Nikdy jsem ji neviděla, ale jedno naše mládě tak vypadá?
Buďme pri zemi. Pravdepodobnost že by sa vám vyskytla blackface je dosť nízka. Takže pred otvorením peria sa da zatiaľ povedať že vaša andulka bude veľmi tmavá- šedá alebo mauve. Bude v rovnej kresbe- klasicky vlnkovana.. Otázny je rozsah masky a hrdelnych znakov čo je hlavný znak tmavej- čiernej mutácie. Nechajte sa prekvapiť. Dúfam že dáte o týždeň ďalšie foto. Nikde totiž nieje napísané že všetky zaujímavé mutácie musia vzniknúť len za hranicami. Tam si iba viac všímajú čo odchovali...
sugr
napsal(a):
Prosím Vás já nejsem žádný extra chovatel, máme páreček andulek a ten nám teď vyvedl první mladé, už to je pro nás velký úspěch, ta barva mě pouze zarazila, já jsem takhle tmavé andulky neviděla a u toho malého ten tmavý zobáček už vůbec.
Tmavý zobáček u velmi mladých andulek je normální, ale dejte později opět foto mláděte - tak jak vás žádal "zbosace".
Extra neextra ale všímate si detaili. A k odchovu gratulujem. Už som pomaly zabudol na ten pocit prvého odchovu. Nostalgia. Roky pribúdajú a chvála bohu stále sa nájde niekto koho poteší aj "obyčajná" andulka. Dajte neskôr foto lebo úspešný odchov sa ráta až keď ten prcek sedí teda vyleti sám na bydlo z krmitka.