Výkup - papoušek horský

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2015 15:20
Kokr

XXX.XXX.85.112

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli bere výkup papoušky horské a pokud ano, tak za kolik?
Slyšel jsem že tento pták je neprodejný?!

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.11.2015 15:29
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kokr napsal(a):
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli bere výkup papoušky horské a pokud ano, tak za kolik?
Slyšel jsem že tento pták je neprodejný?!

Prodejné je vše ale cena musí být přispůsobena dnešní realitě to je asi okolo 500kč.Výkup je nebere a když tak za 300kč vybervné na jaře i za 600kč.Máte hromadu inzerátů a prodá se jich vcelku málo.Osobně je mám a tento rok jsem je prodával za 450kč a měl jsem je prodané během jednoho týdne.Prodával jsem jich pět, na krmení si vždy vydělají a jinak jsou to pěkní papoušci.

1.11.2015 15:41
Kokr

XXX.XXX.85.112

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Prodejné je vše ale cena musí být přispůsobena dnešní realitě to je asi okolo 500kč.Výkup je nebere a když tak za 300kč vybervné na jaře i za 600kč.Máte hromadu inzerátů a prodá se jich vcelku málo.Osobně je mám a tento rok jsem je prodával za 450kč a měl jsem je prodané během jednoho týdne.Prodával jsem jich pět, na krmení si vždy vydělají a jinak jsou to pěkní papoušci.

Díky za odpověď. Mám je taky, jsou to moc krásní papoušci.

1.11.2015 17:26
simacek123

XXX.XXX.142.1

Kokr napsal(a):
Díky za odpověď. Mám je taky, jsou to moc krásní papoušci.

Ano jsou to krasni ptaci a jestli mate pouze jeden par jako ja není problém zadny s prodejem jak někdo uvadi, chce to jen cas a co se neproda letos vždy z jara je hned pryc. Jen tak pro zajimavost, dva jsem uz prodal a zbyva mi uz poslední samicka.A za co jsem prodal?kus za 700kc a nebyl problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík