Chosé84.
napsal(a):
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s LED páskami, jako osvětlení chovných boxů pro astrildy(Amandy). Nebo nějakou radu co tak nejlíp použít, boxi mam klasicke 70*40*40 za radu předem diky.
Já používám bednovky 95x50x60 cm a používám LED pásky. Na toto téma jsem odpovídal v předešlé diskuzi o LED osvětlení a zdravotní stav. Zbytečně bych se opakoval.
S pozdravem M.Zedlitzer.
Dobrý den
Do každé bednovky stačí jedna dioda. Vše jde zapojit na stmívání aby se nemuselo svítit naplno.(i ručně)
U krmení a jiné činosti přidáte světlo a naopak zase uberete.Sluníčko také nesvítí naplno.
Jedna dioda bohatě stačí na bednovku a na trhu je toho hodně.
Prodávají i různé barevné.
Toto je jenom můj názor
Prosím nekamenovat !
DĚKUJI
molousek
napsal(a):
Dobrý den
Do každé bednovky stačí jedna dioda. Vše jde zapojit na stmívání aby se nemuselo svítit naplno.(i ručně)
U krmení a jiné činosti přidáte světlo a naopak zase uberete.Sluníčko také nesvítí naplno.
Jedna dioda bohatě stačí na bednovku a na trhu je toho hodně.
Prodávají i různé barevné.
Toto je jenom můj názor
Prosím nekamenovat !
DĚKUJI
Dobrý den.
Určitěmáte pravdu, ale aby nedošlo ki matení tazatele měl jste uvést typ LEDky. Já z toho dovozuji, že to jsou vysocesvítivé diody na 220 V. Chtělo by to více odborných informací.
Dobrý den
Tyto diody jsou na 12 V jako led. pásek
Používají se třeba na osvětlení kuchynských linek, nebo ve výrobnách reklam.
Všechny reklamní panely na obchodech osvětlují Led pásky a nově diody.
Spotřeba skoro žádná a vše na 12 V, Vám každý šikovný elektrikář vyrobí stmívání.
Tak to je vše co můžu zdělit o diodách.
Já jsem velice spokojený.
Chovu zdar.