Zdravím, chci se s Vámi podělit o tu krásu a hlavně co dokážou šikovné ručičky...bráchovi se to konečně podařilo sehnat a každý máme tu svoji...Chci jen upozornit, že nedělám nikomu nějakou reklamu, dík Zappe.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
z jarda
napsal(a):
Zdravím, chci se s Vámi podělit o tu krásu a hlavně co dokážou šikovné ručičky...bráchovi se to konečně podařilo sehnat a každý máme tu svoji...Chci jen upozornit, že nedělám nikomu nějakou reklamu, dík Zappe.
Juuu to je nádhera!
al_bert
napsal(a):
Proti gustu... Ale reklama to je ať chcete nebo ne, zvláště když tam dáte link. Já bych asi raději klidně napsal, že chci udělat reklamu něčemu co se mi líbí, proč ne.
Zdravím, no co dodat...raději nic, ale přiznám se, že jsem čekal ještě něco horšího...hold jsme různí s tím se nedá nic dělat! A já žádný link tam nedával, to je z originálu a vlastně jako podpis a jinak předci nikoho do ničeho nenutím...jen jsem chtěl ukázat tu krásu, Zappe
PS: a co teda říkáte na různé fa na výrobu klecí, volier, budek, krmení...já vůbec nic, beru to za přínos, když něco potřebuji!
Mně to vůbec nevadí, ale nechápu proč všichni když něco chválí, tak se zároveň hned zaklínají, že nechtějí dělat reklamu. Proč ne?! á bych si zdrovna skleničky nekoupil, ale jak jsem psal "proti gustu..." Mně příjde prostě lepší napsat Hele sehnal jsem skleničky co se mi fakt líbí a mám je od tohohle člověka a za sebe ho můžu doporučit posuďte sami dle přiložených fotek. Ostatně když něco takhle uveřejníte tak to reklama je tak jako tak, ne.
Tak jen o tohle mi šlo.