simacek123
napsal(a):
Nevim sice co zrovna myslite, ale rek bych ze to bude na rostech coz znamena docela velka hygiena v chovu.Prakticke, odpada cisteni dna.
Jak se to veme pod těmi rošty se to take bude muset čistit a nechtěl bych pod tim po kolenou rajtovat ze smetakem jinak super prace taky mně to čeká jaky je to material ?na hlinik to nevypada.
hyty
napsal(a):
Jak se to veme pod těmi rošty se to take bude muset čistit a nechtěl bych pod tim po kolenou rajtovat ze smetakem jinak super prace taky mně to čeká jaky je to material ?na hlinik to nevypada.
Nasel jsem to na netu, ale ma to cele z alu, prof., jen stojan na drzeni konstrukce je ocelovej jekl.
Trávení mnoha času na zemi, nebo dně klece je pro některé druhy papoušků a exotického ptactva naprosto přirozené a důležité. Např. všechny druhy neofém, kakaduové a většina australských papoušků. Je nesmysl jim v tom zabraňovat.
Rošty na dně klecí jsou podle mne nepřirozené a s tou hygienou to také není zrovna skvělé. Rošty je třeba také čistit třeba tlakem vody. Natož pak pod nimi...
daktari
napsal(a):
Trávení mnoha času na zemi, nebo dně klece je pro některé druhy papoušků a exotického ptactva naprosto přirozené a důležité. Např. všechny druhy neofém, kakaduové a většina australských papoušků. Je nesmysl jim v tom zabraňovat.
Rošty na dně klecí jsou podle mne nepřirozené a s tou hygienou to také není zrovna skvělé. Rošty je třeba také čistit třeba tlakem vody. Natož pak pod nimi...
Taky už jsem viděl takhle vyřešene vylety přinejmenšim odpada starost se zaklady na co vylety postavit ale upřimně mně se to osobně moc nezamlouva, a to že jsou ptaci zvykli po zemi šmejdit a neco hledat je to jejich přirozenost tím více je třeba dna volier udržovat spíše se mi zdá že pod těma vyletama bude problem hygienu udržet je to jen muj nazor