Dobrý den má někdo zkušenosti z více párama Arating slunečních pohromadě koupil jsem si jeden pár chtěl bych ještě jeden ale nevím jestli je v dospělosti budu moct nechat pohromadě ptáci jsou letošní ale mám možnost koupit i pětiletý pár, voliera je 5x1,2x2,2 d, š, v +2,5x1,2x2,2 d, š, v.Děkuji za solidní odpovědi.
boza
napsal(a):
Dobrý den má někdo zkušenosti z více párama Arating slunečních pohromadě koupil jsem si jeden pár chtěl bych ještě jeden ale nevím jestli je v dospělosti budu moct nechat pohromadě ptáci jsou letošní ale mám možnost koupit i pětiletý pár, voliera je 5x1,2x2,2 d, š, v +2,5x1,2x2,2 d, š, v.Děkuji za solidní odpovědi.
Pokud chcete chovat více párů v jedné /prostorné/ voliéře musíte začít s mladými sestavenými páry které vypustíte do voliéry najednou.Dva páry je málo.Lepší je tři a víc párů aby jeden dominantní pár nenapadal druhý.Při více párech se pozornost dominantního páru rozdělí na více ptáků a agrese se tak zmírní.Váš záměr mladý a pětiletý pár je naprosto nereálný.Starší pár vám ty mladé pozabíjí, ani to nezkoušejte.