Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2015 17:16
obdrzald

XXX.XXX.128.54

Dobrý den, jakou čističku vzduchu byste doporučili do místnosti zhruba 80m2? Osazenctvo: Kanáři, eurofauna a drobotina. Děkuji
Obdržálek.

16.12.2015 17:28
hersyko

XXX.XXX.144.116

obdrzald napsal(a):
Dobrý den, jakou čističku vzduchu byste doporučili do místnosti zhruba 80m2? Osazenctvo: Kanáři, eurofauna a drobotina. Děkuji
Obdržálek.

Dobrý den zkuste se podívat na http://www.cisticky-vzduchu-super-plus.cz/.

16.12.2015 17:57
GaNe

XXX.XXX.170.169

Používam ZELMER dobrý výkon má aj ionizator, hepa filter ktorý sa dá oprať. Cena umerná výkonu

16.12.2015 18:10
eli22

XXX.XXX.181.33

GaNe napsal(a):
Používam ZELMER dobrý výkon má aj ionizator, hepa filter ktorý sa dá oprať. Cena umerná výkonu

Dobrý den, čističku mám a používám také, sice jinou značku, ale ionizátor nepoužívám, údajně je pro ptáky něčím nevhodný. Ale nevím... tak jestli se k tomu ionizátoru tady někdo může vyjádřit...díky

16.12.2015 19:34
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

eli22 napsal(a):
Dobrý den, čističku mám a používám také, sice jinou značku, ale ionizátor nepoužívám, údajně je pro ptáky něčím nevhodný. Ale nevím... tak jestli se k tomu ionizátoru tady někdo může vyjádřit...díky

Ivetko zdravím.
Ionizátor je neškodný, naopak prospěšný, pokud produkuje správnou dávku ozónu. Je to jako při bouřce. Osvěžuje a desinfikuje vzduch. To co jsi slyšela je o velkých dávkách ozónu, který pak je životu nebezpečný.

22.12.2015 09:15
Wait

XXX.XXX.220.32

Prajem dobry den.CHcel by som sa opytať či možem použivať čističku IONIC CAR na plny vykon v miestnosti 30 kubikov. Za odpovede veľmi pekne dakujem.Prijemny den všedkym Wajt.

22.12.2015 09:41
smidla

XXX.XXX.14.106

Dobry den,
ja pouzivam Ionic Care triton a jsem plne spokonen. Od cisticky pozaduji zbavovat vzduch jemneho prachu. Neresim nejake herbicidni lampy. Mam za to ze je lepsi casteji vetrat.
co se tyce vykonu ja jedu na stredni vykon a mistnost ma 45m3.
S pizdravem smidla.eu.

22.12.2015 15:35
Wait

XXX.XXX.220.32

smidla napsal(a):
Dobry den,
ja pouzivam Ionic Care triton a jsem plne spokonen. Od cisticky pozaduji zbavovat vzduch jemneho prachu. Neresim nejake herbicidni lampy. Mam za to ze je lepsi casteji vetrat.
co se tyce vykonu ja jedu na stredni vykon a mistnost ma 45m3.
S pizdravem smidla.eu.

Prajem dobry den.S tou čističkou som spokojny.Tak možem ju použivať aj na plny vykon? Ked vetrate tak ju vypinate.Ja vetram rano tak hodinku pokiaľ krmim a potom ju zapinam na plny vykon a ide nepretržite až do druheho krmenia.Rano ked vchadzam tak je pri vtakoch prijemne.cistim ju každy den.Za odpoved vopred dakujem.Prajem prijemny den.Wajt.

22.12.2015 16:16
smidla

XXX.XXX.14.106

Dobry den,
v navodu je u edeno jaky vykon je pro jakou mistnost. Uz si to nepamatuju.
S pozdravem smidla.eu.

22.12.2015 18:34
m.zedlitzer

XXX.XXX.5.169

Dobrý den.
Já mám v každé místnosti tuto čističku a protože jsou okolo 25m2, tak jedu na střední výkon. Zde je odkaz na web, kde jsou technická dada.
http://www.ionic-care.cz/o-ionic-care.html?utm_source=Adwords&utm_medium=cpc&utm_campaign=G31-konverze&gclid=CKuji-3_78kCFQefGwodamkP4g.

5.2.2018 17:43
Ivanka74

XXX.XXX.168.147

Dobrý den, my máme čističku Sencor SHA v místnosti 37 metrů čtverečních a většinou ji zapínáme na plno (podle návodu). Řekla bych, že funguje dobře, synovi se dost zlepšila alergie, takže to mi jako důkaz stačí. Zrovna ji mají v akci na Alze, pokud by tu ještě někdo hledal.. na nějaké bližší info když tak můžete mrknout sem: https://www.letakomat.cz/alza/mir-pro-vasi-domacnost-od-patku-02-02-2018/ :).

6.2.2018 13:55
Froli-1

XXX.XXX.59.222

Dobrý den, já mám čističku vzduchu ionic care triton a jsem plně spokojená!
Pořizovala jsem ji hlavně kvůli žakům a výborně funguje! Navíc nemusíte dokupovat žádné filtry, stačí vyčistit a funguje dál a není vůbec hlučná!

5.11.2018 23:05
frikmon

XXX.XXX.153.79

Poradí někdo jakou dobrou čističku vzduchu do zimoviště pro anduly kde je prachu víc než dost. Nechci všude zmiňovanou Ionic Care triton jelikož je stojatá a musí být na zemi-mám představu nějaké kostky buď na stůl nebo na skříň ať nepřekáží. Nebo je dokonce lepší v dnešní době už malá rekuperační jednotka do místnosti např tato http://www.regulus.cz/cz/rekuperacni-jednotka-hr100w-pro-1-mistnost. Ale četl jsem že tyto rekuperace nejsou tak účiné-vyzkoušel nebo má ji někdo zabudovanou? Předem díky za nějaké rady zkušenosti atd.

Přidejte reakci

Přidat smajlík