Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Hezký den, máte někdo pro svého handicapovaného papouška speciální polstrovaná odpočívadla? náš žako má špatnou jednu nohu a veterinář doporučil udělat v kleci polstrovaná odpočívadla, počítám asi nějakou desku s molitanem ale čím potáhnout.?aby to bylo nejlépe omyvatelné a vydrželo to dlouho ožužlávání. napadla mě kůže ale nevím a tak se ptám zde. děkuji za odpověď.
Ten můj rošťák má nejraději opěradlo křesla z ikei, látka, uvnitř molitan, už pomalu vzdávám jej přesouvat, takže permanentní přehoz. Tak bych doporučila nějaký kožený obušek - dřevěný základ, silnou vrstvu molitanu a zašít do přiměřeně silné úsně. Líbí se mi i to co se používá u dravců, takové ty zelené umělé koberce, ale pap.by to asi rozebíral.
Http://www.dravciprodeti.estranky.cz/img/picture/68/p1150197web.jpg.
Jinak by mu pomohla i nějaká polobudka nebo rampa na spaní.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
aymy
napsal(a):
Http://www.dravciprodeti.estranky.cz/img/picture/68/p1150197web.jpg.
Jinak by mu pomohla i nějaká polobudka nebo rampa na spaní.
Právě tu rampu nějak vymyslet, už se dívám v zelenině atd na různé drátěné koše na ovoce takové hodně plitké že by se vypolstrovaly a byla by v misce takže by v noci neměla strach že přepadne dole v kleci má na spaní měkké jenže je to hold pták a chce být nahoře takže vymýšlíme co tam dát nahoru do klece. každopádně mi asi každý radí kůži, máme ve městě lidi co šijí sedla, doufám teda že to ještě dělají tak se jich zkusím zeptat zda by mi obšili kůží lehátko