Polstrované odpočívadlo pro papouška

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

21.12.2015 10:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Hezký den, máte někdo pro svého handicapovaného papouška speciální polstrovaná odpočívadla? náš žako má špatnou jednu nohu a veterinář doporučil udělat v kleci polstrovaná odpočívadla, počítám asi nějakou desku s molitanem ale čím potáhnout.?aby to bylo nejlépe omyvatelné a vydrželo to dlouho ožužlávání. napadla mě kůže ale nevím a tak se ptám zde. děkuji za odpověď.

21.12.2015 19:29
olgasvarhova

XXX.XXX.112.238

Myslíte, že tohleby mu nestačilo, možná chcete něco měkčího.Můj amazoňan to má a neničí to.).

21.12.2015 23:49
aymy

XXX.XXX.32.174

Ten můj rošťák má nejraději opěradlo křesla z ikei, látka, uvnitř molitan, už pomalu vzdávám jej přesouvat, takže permanentní přehoz. Tak bych doporučila nějaký kožený obušek - dřevěný základ, silnou vrstvu molitanu a zašít do přiměřeně silné úsně. Líbí se mi i to co se používá u dravců, takové ty zelené umělé koberce, ale pap.by to asi rozebíral.

22.12.2015 00:03
aymy

XXX.XXX.32.174

Http://www.dravciprodeti.estranky.cz/img/picture/68/p1150197web.jpg.

Jinak by mu pomohla i nějaká polobudka nebo rampa na spaní.

Neregistrovaný uživatel

22.12.2015 08:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

aymy napsal(a):
Http://www.dravciprodeti.estranky.cz/img/picture/68/p1150197web.jpg.

Jinak by mu pomohla i nějaká polobudka nebo rampa na spaní.

Právě tu rampu nějak vymyslet, už se dívám v zelenině atd na různé drátěné koše na ovoce takové hodně plitké že by se vypolstrovaly a byla by v misce takže by v noci neměla strach že přepadne dole v kleci má na spaní měkké jenže je to hold pták a chce být nahoře takže vymýšlíme co tam dát nahoru do klece. každopádně mi asi každý radí kůži, máme ve městě lidi co šijí sedla, doufám teda že to ještě dělají tak se jich zkusím zeptat zda by mi obšili kůží lehátko

Přidejte reakci

Přidat smajlík