Co do společné voliéry?

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Rysa

23.12.2015 11:07
Rysa

XXX.XXX.86.1

Dobry den chtel jsem poprosit o radu co do spolecne voliery o rozmerech 10x8m a vysce2,5m nechci nic mnozit chci pouze neco pro potechu chovam jiz dele papousky premyslel jsem tam premistit mnou chovane druhy z volier jde o papousky nadherne korely rosely zpevaky a andulky ale myslim ze ty rosely a zpevaci by se tam moc nesly jske jsou vase zkusenosti dekuji za odpovedy jo a samozdrejme tam nechci davat vseho moc vse po parech jen andul jsem myslel tak 6a korel dva pary.

23.12.2015 11:23
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Rysa napsal(a):
Dobry den chtel jsem poprosit o radu co do spolecne voliery o rozmerech 10x8m a vysce2,5m nechci nic mnozit chci pouze neco pro potechu chovam jiz dele papousky premyslel jsem tam premistit mnou chovane druhy z volier jde o papousky nadherne korely rosely zpevaky a andulky ale myslim ze ty rosely a zpevaci by se tam moc nesly jske jsou vase zkusenosti dekuji za odpovedy jo a samozdrejme tam nechci davat vseho moc vse po parech jen andul jsem myslel tak 6a korel dva pary.

Vložte foto voliéry pre potechu oka. Ďakujem.

23.12.2015 11:50
Hodonak

XXX.XXX.126.173

rastislavmpavelka napsal(a):
Vložte foto voliéry pre potechu oka. Ďakujem.

23.12.2015 13:37
simacek123

XXX.XXX.142.1

Rysa napsal(a):

Dle mého nejste az tak stary chovatel, jelikoz by jste musel vedet ze když tam date pary, zacne drive ci později pareni a snůška na zem. Neblbnete hlavu lidem ale zamyslete se nad tim co pisete.Pisu to bez jakykoliv urážky, ale i dite pochopi ze dospeli jedinci, ac jde o jakykoliv zijici druh se nebudou na sebe jen divat.

23.12.2015 14:25
sharon

XXX.XXX.231.238

Rysa napsal(a):

Doporučujem 5 párov Patagóncov, síce stratíte susedov, ale nemusíte sa báť, že sa budú navzájom napádať, prípadne 2.2 mnichov, videl som to takto asi podobne v ZOO Hluboká a tam bolo OK
S pozdravom

Přidejte reakci

Přidat smajlík