Zdravím, prosím poraťe mi, jsem celá špatná. Naše 3 měsíční štěně chytilo za letu naše puštěné andulky- Pepík je v pohodě, je v celku a létá, ale chudák Kačenka, asi jak jí tahal za ocásek, tak se jí vytrhla všechna ocasní pérka-teď je chuděra bez ocásku, trošku od krve pod křidýlkem, ale snažila se létat, to zvládla, jen nemá koordinaci-zřejmě bez toho ocásku. prosím jak rychle jí to doroste? Zrovna teď nepřepeřují. Vypadá to, že křidýlka mají v pořádku, nepolámané.
Jsem z toho špatná, nechala jsem je v obýváku po tmě, seděli v otevřené kleci a najednou slyším kravýl. Pes si s nima jen hrál, ale jim šlo o život. Nechápu to, ony rády dělají nálety na hlavy, ale že je budou dělat po tmě a na psa jsem nečekala. Dala jsem je pak do klece, zhasla a nechala v klidu. Sedí tam, koukají, chudáci uřícení, snad budou oba v pořádku, jinak bych z toho byla špatná.
Budu je teď sledovat, jestli se bucou chovat normálně.
Já je zavřela v obýváku, psa odvedla pryč, jenže on si otevřel. Já vím, je to moje vina, už to neudělám. Jak dlouho působí ten šok? Je mladá, více bojácná, ale přilnutá k té druhé, ta jí myslím bránila. Ten šok mě taky napadl, no snad ne. Trochu jste mě uklidnil(a) s tím, že to doroste, bála jsem se, aby jí to nedělalo problémy při létání.