Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.1.2016 18:36
jakuka

XXX.XXX.6.10

Zdravím, prosím poraťe mi, jsem celá špatná. Naše 3 měsíční štěně chytilo za letu naše puštěné andulky- Pepík je v pohodě, je v celku a létá, ale chudák Kačenka, asi jak jí tahal za ocásek, tak se jí vytrhla všechna ocasní pérka-teď je chuděra bez ocásku, trošku od krve pod křidýlkem, ale snažila se létat, to zvládla, jen nemá koordinaci-zřejmě bez toho ocásku. prosím jak rychle jí to doroste? Zrovna teď nepřepeřují. Vypadá to, že křidýlka mají v pořádku, nepolámané.
Jsem z toho špatná, nechala jsem je v obýváku po tmě, seděli v otevřené kleci a najednou slyším kravýl. Pes si s nima jen hrál, ale jim šlo o život. Nechápu to, ony rády dělají nálety na hlavy, ale že je budou dělat po tmě a na psa jsem nečekala. Dala jsem je pak do klece, zhasla a nechala v klidu. Sedí tam, koukají, chudáci uřícení, snad budou oba v pořádku, jinak bych z toho byla špatná.
Budu je teď sledovat, jestli se bucou chovat normálně.

6.1.2016 18:49
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry den,
pokud jde pouze o vytrhana pirka, tak o to senbojte, ono jim dorostou. Dva mesice a mozna i driv, podle situace. Daleko horsi muze mit nasledky sok a nasledny stres. Pro priste vzdy zavrit klec a psa nenechavat ani v blizkosti klece.
S pozdravem smidla.eu.

6.1.2016 18:55
jakuka

XXX.XXX.6.10

Já je zavřela v obýváku, psa odvedla pryč, jenže on si otevřel. Já vím, je to moje vina, už to neudělám. Jak dlouho působí ten šok? Je mladá, více bojácná, ale přilnutá k té druhé, ta jí myslím bránila. Ten šok mě taky napadl, no snad ne. Trochu jste mě uklidnil(a) s tím, že to doroste, bála jsem se, aby jí to nedělalo problémy při létání.

6.1.2016 19:09
jakuka

XXX.XXX.6.10

Teď jsem na ně koukla, Ppepa je v pohodě, ale chudák Kačka, je celá načepýřená a rychle dýchá. nechám jim klid.

6.1.2016 19:21
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry den,
klasicky prubeh, ptakovi doprejte klid a teplo. Pokud nema nejake zraneni, k veterinari s ni nechodte. Jestli zraneni ma, rano budete vedet. Je mi lito ze to musim napsat takhle, ale tak to chodi. Ted je nejdulezitejsi klid.
S pozdravem smidla.eu.

6.1.2016 19:34
jakuka

XXX.XXX.6.10

Zase jsem na ni koukla, už dýchá trochu pomaleji, ale pořád je načepýřená. Klec mají u topení, takže teplo by jí být mělo. Klidně bych i rozpálila krb, aby jí bylo teplo, hlavně, ať je v pořádku.

7.1.2016 06:05
simacek123

XXX.XXX.142.1

jakuka napsal(a):
Zase jsem na ni koukla, už dýchá trochu pomaleji, ale pořád je načepýřená. Klec mají u topení, takže teplo by jí být mělo. Klidně bych i rozpálila krb, aby jí bylo teplo, hlavně, ať je v pořádku.

Nemate to asi v zivote lehke?, toto nedava vůbec rozum.

7.1.2016 19:25
jakuka

XXX.XXX.6.10

Já nemyslela, že bych jí strčila do krbu, jestli to takto vyznělo, má krb vedle klece a pokud potřebuje teplo, tak klidně přitopím.
Jinak podle čeho usuzujete, že to nemám v životě lehké?

Přidejte reakci

Přidat smajlík