Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2016 17:41
ondra.dastych

XXX.XXX.207.96

Dobrý den, zakoupil jsem krmivo AVICENTRA pro velké papoušky. Mělo to být pro Amazoňany, ale nevím, zda jsem neudělal chybu, zda jsem raději neměl zakoupit s označením pro malé a střední papoušky. Po rozdělání mě překvapilo poměrně velké množství slunečnice a na různých diskuzích jsem se dočetl, že pro Amazoňany není slunečnice ve velkém množství dobrá. Krmí tu někdo touto značkou Amazoňany a byl by ochotný podělit se o zkušenosti, nebo raději kupovat jinou.

24.1.2016 17:57
ONV

XXX.XXX.217.86

Pro amazoňany je profesionál liht. Pokud je to na štítku, je to ok.

24.1.2016 19:03
ondra.dastych

XXX.XXX.207.96

ONV napsal(a):

Děkuji za odpověď.

24.1.2016 19:34
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

ONV napsal(a):

Pane,
Byl bych velice rád, aby to, co uvádíte: "Pokud je to na štítku, je to ok", byla pravda. Nemám to přesvědčení. Co druh, to jiné krmení. A dělení velké - malé je nešťastné.
Firmu znám, odebíral jsem tam pár let krmivo v době kdy pan CH. neuvádím celé jméno začínal.
Už tam roky nejezdím. Možná by stačila v tecnologii míchání malá změna a jiné označení balení a zahraniční firmy by zůstaly koukat.
Nechci dělat reklamu, ale domnívám se, že jeho krmiva pod značkou AVICENTRA kvalitou dobře konkurují stále více se sem tlačícím cizím firmám. Nebudu jmenovat známou kvalitní belgickou značku.
Ale zkušení chovatelé ví, co dávat a kdo má jednoho mazlíčka, tak mu i při tučnějším krmení dlouho vydrží. Hlavně, když mu nebude dávat řízky a svíčkovou.

araparrot

26.1.2016 21:25
araparrot

XXX.XXX.91.76

Manželé Jarošovi z Říčan u Brna, kteří chovají hlavně Amazoňany si Avicentru nemohou vynachválit. Cituji pana Jaroše: Kupujeme různé směsi od Avicentry. Jsme s nimi spokojeni. Mají veliký výběr, pro velké papoušky tři druhy směsí, speciální směs pro africké papoušky, nakličovací směsi pro tři druhy papoušků – pro amazoňany i australské papoušky zvlášť. A když si vymyslíte něco jiného, pan Chládek je schopen vám namíchat směs bez slunečnice, jakou chcete. Je to úplně čisté.

Přidejte reakci

Přidat smajlík