Dobrý den všem,
zajímalo by mě vaše zkušenosti s panem Šestákem..?
Teď mi od něj přišli kroužky, nejsem velkoodběratel ale i tak.. Objednal jsem dvě velikosti 3,2 a 3,5mm takže rozeznat je to trošku piplačka.. Pan Šesták mi je prostě nasypal do igeliťáku, takže to je jedna věc co mě lehce štve, ale to hlavní že ty kroužky vypadaj hrozně pak mi tam místo jednoho hodil nějakej úplně jinej asi 4mm. Kolem asi vypálených čísel to má omlácenou barvu nebo jsou úplně černý a nečitelný čísla, pak má třeba nedovypálený číslo který zasahuje až do CZ, další že jsou vypálený tak nízko že se nevešli konce čísel na kroužek a třeba CZ a 16 má vypálený přes sebe.. Fialová je spíš tmavá červená a místo černýho mam ten větší zelenej kroužek..
Co vy jak vypadaj vaše kroužky?
milfis
napsal(a):
Dobrý den všem,
Teď mi od něj přišli kroužky, nejsem velkoodběratel ale i tak.. Objednal jsem dvě velikosti 3,2 a 3,5mm takže rozeznat je to trošku piplačka.. Pan Šesták mi je prostě nasypal do igeliťáku, takže to je jedna věc co mě lehce štve, ale to hlavní že ty kroužky vypadaj hrozně pak mi tam místo jednoho hodil nějakej úplně jinej asi 4mm. Kolem asi vypálených čísel to má omlácenou barvu nebo jsou úplně černý a nečitelný čísla, pak má třeba nedovypálený číslo který zasahuje až do CZ, další že jsou vypálený tak nízko že se nevešli konce čísel na kroužek a třeba CZ a 16 má vypálený přes sebe.. Fialová je spíš tmavá červená a místo černýho mam ten větší zelenej kroužek..
Zdravím taky jsem od něj bral ale na burze a má ty čísla jaksi pošpiněné ale dá se to.Jediná možná rada je když vám nevyhovuje jeho zboží tak mu je pošlete zpátky nebo by bylo lepší mu je osobně na některé burze a zrovna mu říci co vám na zboží nevyhovuje a zrovna by vám řekl v čem je problém.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevím jak lets ale vloni jsem od něho bral a spokojenost, hlavně mě vyhovuje distribuce, pošle kroužky a vy pak zaplatíte peníze, žádné zbytečné dobírky a blbosti. To, že jsou v igeliťáku mě osobně zas tak nevadí, stejně si je roztřiďuji a ukládám sám.
milfis
napsal(a):
Dobrý den všem,
Treba si objednať krúžky u p. Straku z Bludova, ten vyrába perfektne a kvalitne, odoberám od neho už veľmi veľa rokov a som nadmieru spokojný
Vančurova 625,789 61 Bludov
+420 583 238 391, +420 605 516 954,
+420 737 383 470
www.straka.bludov.cz
e-mail: strakakrouzky@seznam.cz
jiri.straka@bludov.cz
sharon
napsal(a):
Treba si objednať krúžky u p. Straku z Bludova, ten vyrába perfektne a kvalitne, odoberám od neho už veľmi veľa rokov a som nadmieru spokojný
+420 737 383 470
www.straka.bludov.cz
jiri.straka@bludov.cz
Dobry den,
i ja tu beru a zatim spokojenost.
S pozdravem smidla.eu.
milfis
napsal(a):
Dobrý den všem,
Hned v prvom rade ma napadlo ze tu nioekdo roby reklamu konkurencie, inac s panom sestakom a jeho kruzkami som dlhodobo spokojny, s chov.pozdravom.

Uff zkontroloval sem a z 60 krouzku od pana Sestaka ma jeden popis vic u kraje ale vse je citelne takze u me dobry.
Tahle diskuse s negativními názory na kroužky od p. Šestáka měl hodně překvapila.Kroužky mi vždycky přišly pěkně navlečené na drátek a v sáčku, tisk pěkně čitelný. Teď jsem si šla zkontrolovat kroužky na letošní rok, mám tam i moje iniciály a vše v nejlepším pořádku. Beru kroužky už 3 roky, od kroužků pro drobotinu, po kroužky 5,5 a nemohu si stěžovat. Takže za mě mohu p. Šestáka jen doporučit a měnit nebudu.Pokud by mi přišly jednou špatné, nezaplatím je, budu reklamovat a pak možná uvidím. Zatím se to nestalo.
sharon
napsal(a):
+420 737 383 470
www.straka.bludov.cz
jiri.straka@bludov.cz
I já beru tady a velká spokojenost.
milfis
napsal(a):
Dobrý den všem,
Dobrý den, v profilu máte uvedeno že jste student a momentálně nic nechováte.Zajímalo by mě nač jsou Vám kroužky a proč neřešíte reklamaci přímo s dotyčným výrobcem?
I já mám zkušenost velmi špatnou. Bral jsem od nich několik let, i na letošní rok jsem si u něj objednal. Bohužel jsem si nenechal udělat nabídku, dobírku jsem zaplatil a pak jsem se nestačil divit nad cenou. S reklamací jsem neuspěl, nebylo proti čemu cenu srovnat, vyměnil jsem několik emailů, ale marně.200 kroužků za rok pro ně není asi kšeft. Takže příští rok to jistí Straka. A všem ponaučení - pěkně z ruky do ruky, nebo ještě lépe - nakupujte u někoho jiného, kdo si váží zákazníka.
martin
napsal(a):
I já mám zkušenost velmi špatnou. Bral jsem od nich několik let, i na letošní rok jsem si u něj objednal. Bohužel jsem si nenechal udělat nabídku, dobírku jsem zaplatil a pak jsem se nestačil divit nad cenou. S reklamací jsem neuspěl, nebylo proti čemu cenu srovnat, vyměnil jsem několik emailů, ale marně.200 kroužků za rok pro ně není asi kšeft. Takže příští rok to jistí Straka. A všem ponaučení - pěkně z ruky do ruky, nebo ještě lépe - nakupujte u někoho jiného, kdo si váží zákazníka.
Proč berete na dobírku? Nikdy po mě Šestákovi nechtěli vzít kroužky na dobírku. Platím až po převzetí, takže platím jen to, s čím jsem spokojená. Ale tak každý je spokojený s něčím jiným. Až nebudu, přejdu k jinému, druhému, třetímu. Je jich spousta.
eli22
napsal(a):
Proč berete na dobírku? Nikdy po mě Šestákovi nechtěli vzít kroužky na dobírku. Platím až po převzetí, takže platím jen to, s čím jsem spokojená. Ale tak každý je spokojený s něčím jiným. Až nebudu, přejdu k jinému, druhému, třetímu. Je jich spousta.
Pokud vím tak výrobci kroužků na okrasné ptactvo jsou u nás dva.Můžete uvést ty další když je jich spousta?

Nevím co tady píšete za bludy. U pana Šestáka nemusíte platit dobírku, kroužky Vám zašle a u kroužků je faktura kterou zaplatíte až po dodání a i případné kontrole kroužků. Pokud se mě něco nelíbí kroužky mu pošlu zpět a fakturu nezaplatím, tím je reklamace vyřízena. Aspoň u mě to takto probíhá a probíhalo i při první objednávce. Naopak u pana Straky se mě zdá postup zdlouhavý a dražší o dobírku.
Dobry den,
u p. Sestaka jsem koupil jen jednou, letos. S kvalitou jsem pomerne spokojen, ale trochu mne zarazilo jednani. Chtel jsem oranzove, po chvili marneho hledani mi podal krouzky nacervenale. Nemam to na vystavy, tak jsem to neresil.
Nechci nikomu delat spatne jmeno, jen rikam svou zkusenost, muj nazor.
S pozdravem smidla.eu.
pterodactyll
napsal(a):
Ano školáci vědí že POVYK se píše s tvrdým Y.
Otázka ale zněla jinak.
Tak to jste na omylu, vice jak polovina ovlada uz dobře pocitac a písemnou gramatikou se jiz nezajimaji, Vy bohužel ano a hledate chyby ve slovickareni, priste vam to napisi vse stvrdym. Jedina snad pani ma pravdu ze takove prkotiny nebude resit zde, jsou dulezitejsi věci.A zadruhé nejsem presvedcen o tom ze napadani jakekoliv osoby zde a annonyme je dosti neferove.Jak by vam osobne se libilo kdyby vas někdo narkl. jeden nejhorsi zlozvyk zde.
milfis
napsal(a):
Dobrý den všem,
Dejte foto na posouzení.
milfis
napsal(a):
Dobrý den všem,
PANE NEMOZEM POCHOPIT VIAC VECI Z VASEJ STRANY, ZA PRVE NACO STE OBIEDNAVALI KRUZKY KED NIC NECHOVATE, A TO MY PRIPADA TIM PADOM ZE NIEKOHO OHOVARATE CHCETE HO TIM POSKODIT. A ZAROVEN ROBITE REKLAMU KONKURENCIE, AK SA MYLIM SA VAM OMLUVAM ALE KED SOM SI KLIKOL NA VAS PROFIL TAK TAM UVADZATE ZE STE STUDENT NIC NECHOVATE LEBO VELA CESTUJETE A ZE SA TO Z TOHO DVOVODU NE, CO VY NATO-A, TAK MY VYSLO ZE ZIADNE KRUZKY NEPOTREBUJETE, CO VY NATO.
milda 33

XXX.XXX.142.32
Místo červenejch jsem dostal oranžoví červený byli spíš fialový to jsou starostí.
Já zase nechápu, proč řešíte, že zadavatel koupil kroužky když "nic nechová"?
Diskuze je tady i o tom, když je problém, tak se poptám, zda má někdo podobné zkušenosti, nebo jsem jen smolař..
K zadavateli- Kupuji od p.Straky pravidelně, jen mi vadí, když potřebuji poslat, že je to zdlouhavé.
Tudíž jsem cca 3x koupila od p.Šestáka- první zásilka vypadala jako ta vaše-a to je pár let zpět, ve druhé mi přišly zcela jiné barvy, dokonce i velikosti a kroužků bylo míň, ale naúčtované jak bylo objednáno.Tyto jsem vrátila zpět, bez zaplacení. Prodělala jsem jen poštovné.
Poslední zásilka byla 11/2015, kdy p.Sraka již 15 neměl.Kroužky jsou natištěné nakřivo, čísla přes sebe-děs běs. Kroužky jsem převzala-byly jen pro chůvky a zebřičky a bylo jich jen pár.
Takže moje zkušenost, pokud to je jen možné beru od p.Straky na burze po předchozím objednání, ať nezdržuji ostatní v řadě. Když je totální krize, tak p.Šesták s rizikem...
S pozdravem.
Jsem zadavatel.. Nečekal jsem že se strhne taková reakce, ale aspoň vím od koho objednat příště..
Posílám foto těch kroužků co jsem dostal, aby bylo vidět co myslím.. Kdybych objednal 60 jako tady píšete tak se dá pochopit že se nějakej nepovede, ale z 18 kroužků mít nějaký 25% kazovích je teda dost bída..
Já je dostávám takto a v dobré kvalitě. Od p. Šestáka. Fakt se mi nikdy nestalo, že by stály za prd.
milfis
napsal(a):
Jsem zadavatel.. Nečekal jsem že se strhne taková reakce, ale aspoň vím od koho objednat příště..
Posílám foto těch kroužků co jsem dostal, aby bylo vidět co myslím.. Kdybych objednal 60 jako tady píšete tak se dá pochopit že se nějakej nepovede, ale z 18 kroužků mít nějaký 25% kazovích je teda dost bída..
ESTE STE TU NEVYSVETLIL VIAC KRAD POLOZENU OTAZKU NACO VAM SU KRUZKY KED NIC NECHOVATE, A PRETO SA TO DA CHAPAT ZE TU IBA OHOVARATE A ROBITE REKLAMU KONKURENCI, AK TO TAK NIEJE OMLUVAM SA, ALE VO SVOJOM PROFILE MATE POPIS ZE NIC MOMENTALNE NECHOVATE TAK NEPOTREBUJETE ZIADNE KRUZKY, PROSIM ABY STE TO TU VYSVETLIL.
Dobrý den,
jak jsem již psal výše, nemám z kroužky od p. Šestáka žádný problém viz. foto.
cistic
napsal(a):
ESTE STE TU NEVYSVETLIL VIAC KRAD POLOZENU OTAZKU NACO VAM SU KRUZKY KED NIC NECHOVATE, A PRETO SA TO DA CHAPAT ZE TU IBA OHOVARATE A ROBITE REKLAMU KONKURENCI, AK TO TAK NIEJE OMLUVAM SA, ALE VO SVOJOM PROFILE MATE POPIS ZE NIC MOMENTALNE NECHOVATE TAK NEPOTREBUJETE ZIADNE KRUZKY, PROSIM ABY STE TO TU VYSVETLIL.
Vaše starosti bych opravdu chtěl mít.Já mám profil vyplněný zhruba dva roky a za tu dobu se v mém chovu ledacos změnilo.U zadavatele to může být zrovna tak a i kdyby ne tak co je komu potom na co ty kroužky má.A že upozornil na nekvalitní kroužky?Na tom přece není nic špatného.Jinak zadavatel o druhém prodejci nenapsal ani slovo tak jaká reklama konkurenci.
cistic
napsal(a):
Proč by měl něco vysvětlovat? I kdyby nic nechoval, nemůže obdržet kroužky v tak špatné
kvalitě! K.
cistic
napsal(a):
PARDON VAZENY CHOVATELIA DOVOLTE ABY SOM SA VAM VSETKYM OMLUVIL ZE SOM SI TU NIECO TAKETO DOVOLIL NAPISAT, UZ SA TU ANI NEBUDEM SNAZIT PRISPIEVAT AKYM KOLVEK NAZOROM, PODLA MNA JE TO TU ZBYTOCNE, VSETKYM PRAJEM HODNE CHOVATELSKYCH USPECHOV.
Opravdu je na pováženou zjišťovat důvod koupě, to se nezlobte.
To si nemohu koupit na co mám peníze?
Záleží na kvalitě a aby to věděli další a dali si pozor.
A jestli je to doloženo fotografiemi, tak to asi pravda bude.
Já kupoval 95 kroužků od pana Straky a ani jeden zmetek nebyl.
Nic jiného tím říci nechci.
Roztříděné podle barev, svázané.
milfis
napsal(a):
No nechcem sa vas dotknut pàn zadavatel mne vysvetlovat nic nemusite, aj u znackovèho vyrobcu sa najde seriovà chyba ;je podstatnè pred tym ako zacnete niekoho osoccovat verejne ci ste podnikly nejakè kroky, ci ste smejd reklamovali ak sa nemylim nie som uplne strojàr tak kruzky sa znacia na pantografe kde stotina znamenà katastrofu ale to je o inom ked sem napisete ze sestàkovi ignorovali reklamàciu dam vam za pravdu inak bez reklamacie berte na vedomie ze sa dopustate trestnèho cinu kazenie obchodnèho mena a verejneho oohovarania.Adnes uz ani internet neni anoymny aj ked sa zda ze je zdanie klame.
jako001
napsal(a):
No nechcem sa vas dotknut pàn zadavatel mne vysvetlovat nic nemusite, aj u znackovèho vyrobcu sa najde seriovà chyba ;je podstatnè pred tym ako zacnete niekoho osoccovat verejne ci ste podnikly nejakè kroky, ci ste smejd reklamovali ak sa nemylim nie som uplne strojàr tak kruzky sa znacia na pantografe kde stotina znamenà katastrofu ale to je o inom ked sem napisete ze sestàkovi ignorovali reklamàciu dam vam za pravdu inak bez reklamacie berte na vedomie ze sa dopustate trestnèho cinu kazenie obchodnèho mena a verejneho oohovarania.Adnes uz ani internet neni anoymny aj ked sa zda ze je zdanie klame.
Mate pravdu, suhlasim svami.
jako001
napsal(a):
Co to plácáte?Jaký trestný čin?Zadavatel položil dotaz na zkušenosti s výrobcem kroužků a napsal svoje zkušenosti které zde i doložil fotkami.Takže žádná pomluva jak to je tady zvykem.A vy by jste ho hned obvinil z trestného činu.
radek63
napsal(a):
Zdravím,
od p. Šestáka taky beru kroužky. Zatím jsem spokojený, dobrá komunikace, rychlé dodání, platba až po převzetí a cena a kvalita na dobré úrovni.
Dobrý den.
Také beru pravidelně od pana Šestáka a zatím spokojenost. Nemám žádné negativní zkušenosti ale dovedu pochopit ty co uvádí problémy. Ale řešení je asi jinde, ne tady. Kontakt a vysvětlení si situace určitě přinese nápravu, ale tady se jen víří vášně.
petajz
napsal(a):
Co to plácáte?Jaký trestný čin?Zadavatel položil dotaz na zkušenosti s výrobcem kroužků a napsal svoje zkušenosti které zde i doložil fotkami.Takže žádná pomluva jak to je tady zvykem.A vy by jste ho hned obvinil z trestného činu.
Ja neplàcàm precitajte si obchodny zàkonik, ale to je jedno jedna vec je istà reklamàcie sa nevy bavuju na fore ifauny, ak sa chce niekto postazovat ano ale uviest fakty, ci reklamoval vyrobok ci reklamàcia bola uspesnà ci nie verim tomu ze pàn sestàk si takèto jednostranne spràvanie nezasluzi a ze by pripadnu reklamàciu tovaru uznal tovar by vymenil za kvalitny;ako priklad vàm uvediem ze ked si kupite televizor nebudete tu nadàvat na sony ale odnesiete pekne do obchodu kde vàm bud tovar vymenia alebo vràtia peniaze, inak je tu vysia instancia ktorà aj v cesku aj na slovensku funguje a v najhorsom pripade si zavolà te ich vola sa to urad na ochranu spotrebitela a je celkom jedno ci sa stazujete reklamujete vec za 5 korun alebo 1000.Aslovenskè aj ceskè pràvo hovori ze osocovat, kazit obchodnè meno je vec trestnà, a to sa deje ze ak tovar u vyrobcu alebo dodàvatela nereklamujete, cize ak ste tovar reklamovali a vyrobca alebo dodàvatel vàm ju zamietol, a urad pred ochranu spotrebitela uznal vasu reklamàciu potom màte na takèto vyjadrenia plnè pràvo a nàhradu skody vymàhat sudom ako som uviedol je jedno ci ide o tovar za niekolko korun alebo tisic toto hovory obchodny zàkonnik;ja beriem kruzky od obidvoch ceskych vyrobcov a zatial som vadu nezistil.
jako001
napsal(a):
Ja neplàcàm precitajte si obchodny zàkonik, ale to je jedno jedna vec je istà reklamàcie sa nevy bavuju na fore ifauny, ak sa chce niekto postazovat ano ale uviest fakty, ci reklamoval vyrobok ci reklamàcia bola uspesnà ci nie verim tomu ze pàn sestàk si takèto jednostranne spràvanie nezasluzi a ze by pripadnu reklamàciu tovaru uznal tovar by vymenil za kvalitny;ako priklad vàm uvediem ze ked si kupite televizor nebudete tu nadàvat na sony ale odnesiete pekne do obchodu kde vàm bud tovar vymenia alebo vràtia peniaze, inak je tu vysia instancia ktorà aj v cesku aj na slovensku funguje a v najhorsom pripade si zavolà te ich vola sa to urad na ochranu spotrebitela a je celkom jedno ci sa stazujete reklamujete vec za 5 korun alebo 1000.Aslovenskè aj ceskè pràvo hovori ze osocovat, kazit obchodnè meno je vec trestnà, a to sa deje ze ak tovar u vyrobcu alebo dodàvatela nereklamujete, cize ak ste tovar reklamovali a vyrobca alebo dodàvatel vàm ju zamietol, a urad pred ochranu spotrebitela uznal vasu reklamàciu potom màte na takèto vyjadrenia plnè pràvo a nàhradu skody vymàhat sudom ako som uviedol je jedno ci ide o tovar za niekolko korun alebo tisic toto hovory obchodny zàkonnik;ja beriem kruzky od obidvoch ceskych vyrobcov a zatial som vadu nezistil.
Dobry den,
vas vyklad prava je velmi zajimavy. Obavam se ze v demokratiske spolecnosti s nim nelze souhlasit. V prvni rade je dobre si rict, ze zde nikdo nekazi zadne obchodni jmeno, ale svobodne vyjadruje svuj nazor na zaklade vlastni zkusenosti. Na tomto principu funguje nejvetsi srovnavac zbozi heureka.cz, tedy ze kupujici vyjadruje svuj nazor a to jak kladny tak i zaporny.
Nekolik diskutujicich potvrdilo ze se zmetkove zbozi u dodavatele vyskytuje. A nekolik dalsich zde uvedlo ze u jineho dodavatele se takove zbozi nevyskytuje. A ackoliv to pro prvniho vyrobce neni nikterak lichotiva skutecnost, nejedna se o zadne poskozovani, je to pouze diskuse na dane tema.
Ostatne nemuze se zde hovorit ani o jednostranne diskusi, protoze panu Sestakovi nikdo nebrani zde svobodne vyjadrit svuj nazor, stejne tak jako ho k tomu nikdo nenuti.
S pozdravem smidla.eu.
jirip

XXX.XXX.155.165
Také se mi v minulosti stalo, že jsem od p. Šestáka dostal kroužky jiné barvy, než bylo objednáno. Přitom stačilo jen vysvětlení, např. že danou barvu momentálně neměl atd. Od té doby nakupuji jinde a spokojenost.
jako001
napsal(a):
Ale plácáte.Pletete zde hrušky s jabkama.Kdyby zadavatel uvedl nepravdivé údaje tak by se jednalo o poškozování dobrého jména atd.Jenže zde se jedná o prokazatelně nekvalitní zboží včetně doložených důkazů.Víte kolik je na internetě různých upozornění, diskuzí, recenzí atd.ohledně nekvalitních výrobků a služeb?To by podle vás soudy nedělali nic jiného než řešili toto.Jinak pan Smidla to napsal tak jak to ve skutečnosti je.

Od pána Šestáka beriem krúžky na kanárov každý rok v počte 70-100 ks.Maximálna spokojnosť.
smidla
napsal(a):
Dobry den,
vas vyklad prava je velmi zajimavy. Obavam se ze v demokratiske spolecnosti s nim nelze souhlasit. V prvni rade je dobre si rict, ze zde nikdo nekazi zadne obchodni jmeno, ale svobodne vyjadruje svuj nazor na zaklade vlastni zkusenosti. Na tomto principu funguje nejvetsi srovnavac zbozi heureka.cz, tedy ze kupujici vyjadruje svuj nazor a to jak kladny tak i zaporny.
Nekolik diskutujicich potvrdilo ze se zmetkove zbozi u dodavatele vyskytuje. A nekolik dalsich zde uvedlo ze u jineho dodavatele se takove zbozi nevyskytuje. A ackoliv to pro prvniho vyrobce neni nikterak lichotiva skutecnost, nejedna se o zadne poskozovani, je to pouze diskuse na dane tema.
Ostatne nemuze se zde hovorit ani o jednostranne diskusi, protoze panu Sestakovi nikdo nebrani zde svobodne vyjadrit svuj nazor, stejne tak jako ho k tomu nikdo nenuti.
S pozdravem smidla.eu.
PAN smidla suhlasim aj s vasim nàzorom dokonca heureku dost csto pouzivam alebo jej fr verziu priceminister ale to je jedno.recenzii na e shopy je mraky ;recenzii na vyrobok uz menej.kazdy z nàs je slobodny clovek zijeme v demokracii premna je podstatnè ze pred tym ako verejne niekoho rozcupujem ;o vsetkej slusnosti tovar reklamujem, ak mi nevyhovie tak potom pride narad zverejnenie a vsetko ostatnè.Ja som rad ze d sestaka aj od straku màm zatial len dobre vyrobky, ako vidim nie kazdy ale teraz ruku na srdce ako by ste ste sa zachoval vy ja asi tak ze tovar vratim.Dalej vyklad pràva je spràvny, presne popisany staci si prezriet zpominanè zakonniky inak k recenziàm na heureke je napisanè ze poskytoovatel nenesie ziadnu zodpovednost za subjuktivne nazory prisievatelov.S pozdravom Jakab.
faap
napsal(a):
Teď se zeptám těch rýpalů.Chovatele který odchová 50 mláďat od jednoho druhu titulujete množitel a co tohle?Tomu říkáte jak?
Nemůžete vědět jestli je má všechny jen pro sebe nebo je bere pro klub. No a pokud je má všechny pro svůj vlastní chov tak tomu říkám pan Chovatel
Velice mne pobavila ta diskuse. Hodně dobré, vtipné a i bystré. . Z důvodu statistiky dotaz: Když nakupuji na burze v Přerově na opačné straně než je tribuna vedle vchodu u takové sympatické holky, tak to nakupuji u pana Šestáka nebo Straky ? Jo a jinak většinu věcí i ptákoviny nakupuji v Lidlu ale tam kroužky na ptáky ještě nemaji.
Proč nejsou žádné otázky týkající se barvy?
2015- RAL 4008
2016 - RAL 2003
2017 - RAL 5019
2018 - RAL 3002
Do souladu s normami?
faap
napsal(a):
Teď se zeptám těch rýpalů.Chovatele který odchová 50 mláďat od jednoho druhu titulujete množitel a co tohle?Tomu říkáte jak?
Tak a máte to. Za rýpala jste tady teď vy. Mimochodem množitelé se kroužkování moc nezabývají, proč taky. Ono kdyby jste si o Andrejovi něco zjistil, tak byste tohohle chovatele např. sibiřských hýlů z množitelství těžko mohl podezírat.
jako001
napsal(a):
PAN smidla suhlasim aj s vasim nàzorom dokonca heureku dost csto pouzivam alebo jej fr verziu priceminister ale to je jedno.recenzii na e shopy je mraky ;recenzii na vyrobok uz menej.kazdy z nàs je slobodny clovek zijeme v demokracii premna je podstatnè ze pred tym ako verejne niekoho rozcupujem ;o vsetkej slusnosti tovar reklamujem, ak mi nevyhovie tak potom pride narad zverejnenie a vsetko ostatnè.Ja som rad ze d sestaka aj od straku màm zatial len dobre vyrobky, ako vidim nie kazdy ale teraz ruku na srdce ako by ste ste sa zachoval vy ja asi tak ze tovar vratim.Dalej vyklad pràva je spràvny, presne popisany staci si prezriet zpominanè zakonniky inak k recenziàm na heureke je napisanè ze poskytoovatel nenesie ziadnu zodpovednost za subjuktivne nazory prisievatelov.S pozdravom Jakab.
Dobrý den.
Vůbec jsem nechtěl přispívat do této diskuse, ale chci se Vás na něco zeptat. Když by jste vyráběl nějaké kroužky proč by jste prodával, nebo poštou posílal něco o čem víte, že to je špatně natisknuté, špatně vyrobené, nebo to neodpovídá tomu co máte vyrábět. Když vyrobíte nějaké zmetky a víte o tom, nemyslíte, že by jste je měl odstranit a vyrobit nové, které odpovídají tomu co vyrábíte.
aymara55
napsal(a):
RAL +číslo je označenie druhu a odtieňu farby.
Dobry den,
pokud nakupuje pan na druhe strane od dtribuny, tak nakupuje u pana Sestaka. Pod stribunou jsou Strakovi.
Kazda mince ma dve strany. Zde je na jedne strane poskozeny a na druhe strane vyrobce. Ja osobne nevidim nic spatneho na tom ze se zadavatel zeptal. Polozil otazku jakou maji chovatele zkusenost. Jake k tomu mohl mit duvody? Napriklad potvrdit nebo vyratit zda se jednalo o ojedinelou vec.
To ze se zde pridaly i nazory na druheho vyrobce a jak hodnoceni jednotlivych vyrobcu dopadlo si udela nazor kazdy sam. Naproti tomu otazka proc bylo poslano jednoznacne vadne zbozi uz nabada ke spekulacim. tato odpoved nalezi vyhradne panu Sestakovi a podle me by ji mel uvest co nejrychleji, nez se zacnou sirit ruzne spekulace a famy. Zda tuto diskusi cte nebo ne to je otazkou.
S pozdravem smidla.eu.
otec_vojtika
napsal(a):
Velice mne pobavila ta diskuse. Hodně dobré, vtipné a i bystré. . Z důvodu statistiky dotaz: Když nakupuji na burze v Přerově na opačné straně než je tribuna vedle vchodu u takové sympatické holky, tak to nakupuji u pana Šestáka nebo Straky ? Jo a jinak většinu věcí i ptákoviny nakupuji v Lidlu ale tam kroužky na ptáky ještě nemaji.
To je dcera pana Šestáka :).
hicks
napsal(a):
Dobrý den.
Vůbec jsem nechtěl přispívat do této diskuse, ale chci se Vás na něco zeptat. Když by jste vyráběl nějaké kroužky proč by jste prodával, nebo poštou posílal něco o čem víte, že to je špatně natisknuté, špatně vyrobené, nebo to neodpovídá tomu co máte vyrábět. Když vyrobíte nějaké zmetky a víte o tom, nemyslíte, že by jste je měl odstranit a vyrobit nové, které odpovídají tomu co vyrábíte.
Viete vasa priponmienka mà naozaj nieco do seba ak sivzzmeme ze vyrobim 100 kruzkou z kazdeho druhu za rok ked date dohromady vsetky diametre uz teraz vàm naskoci niekolko tisic a teraz si predstavte ze vyrobca dà do serie na cnc masine 10000 tisic z kazdèho kde uz fizickà kontrola kazdèho kruzku je nemoznà inak vyjadrenè nedalo bysa to zaplatit a teraz tu je model seriovej vyroby ked kazdu hodinu urobi obsluhujuci personàl autokontrolu kto robil v seriovej vyrobe s tymto pojmom sa stretol ked sa kontoluje vyrobok dajme tomu raz za hodinu alebo po vyrobeni poctu kusov bohuzial tieto postuy nie su dokonalè ani nebudu ale jedno je iste aj mercedes vyrobi smejd, len to urovnà tak ze nikto ani nemukne a poskodeny bude dokonca vysmiaty, mne ani nejde oto ze vyrobl sestàk zmetky, mne ide oto aby sme my ludia ziadali veci tak ako je treba ved dnes ked si zoberieme priemernà cena 10 kruzkov je cca 70kc popritom ide oku kupu pokial je cez eshop s jasnymi pravidlami a predsa sme niekedy ochotny kupit vtàky bez kupnej zmluvy za niekolko tisic nejdee mi oto porovnat kruzok za 5.80 ale o princip zostàva ten isty.
jako001
napsal(a):
Viete vasa priponmienka mà naozaj nieco do seba ak sivzzmeme ze vyrobim 100 kruzkou z kazdeho druhu za rok ked date dohromady vsetky diametre uz teraz vàm naskoci niekolko tisic a teraz si predstavte ze vyrobca dà do serie na cnc masine 10000 tisic z kazdèho kde uz fizickà kontrola kazdèho kruzku je nemoznà inak vyjadrenè nedalo bysa to zaplatit a teraz tu je model seriovej vyroby ked kazdu hodinu urobi obsluhujuci personàl autokontrolu kto robil v seriovej vyrobe s tymto pojmom sa stretol ked sa kontoluje vyrobok dajme tomu raz za hodinu alebo po vyrobeni poctu kusov bohuzial tieto postuy nie su dokonalè ani nebudu ale jedno je iste aj mercedes vyrobi smejd, len to urovnà tak ze nikto ani nemukne a poskodeny bude dokonca vysmiaty, mne ani nejde oto ze vyrobl sestàk zmetky, mne ide oto aby sme my ludia ziadali veci tak ako je treba ved dnes ked si zoberieme priemernà cena 10 kruzkov je cca 70kc popritom ide oku kupu pokial je cez eshop s jasnymi pravidlami a predsa sme niekedy ochotny kupit vtàky bez kupnej zmluvy za niekolko tisic nejdee mi oto porovnat kruzok za 5.80 ale o princip zostàva ten isty.
Dobrý den všem,
nechtěl jsem vstupovat do diskuse, ale po některých reakcích zkrátka musím... Nikdy bych se neodvážil posuzovat situaci, že někomu cca po 2-3 dnech uhyne zakoupený pták, zde je faktorů velmi mnoho jak na straně prodávajícího, tak i kupujícího. U kroužku ale vidím jasně 2 parametry-barva a ražba-a ty by si měl prodávající ohlídat. Srovnávat výrobu kroužků a mercedesů považuji opravdu za úlet..
jako001
napsal(a):
Nechávám si dělat kroužky se svým příjmením. Pochybuji, že je stroj nastaven, tak aby vyráběl 10000 kroužků s mým příjmením. Když si nechám udělat 100 kroužků a 10 z posledních je špatných. Je někde chyba. Kroužky si objednávám u obou prodejců a stále budu, kvůli barvám. Pokud se to bude opakovat, budu se muset zařídit jinak a takhle uvažuje spousta lidí. Objednají si zboží nebudou s ním spokojeni, jdou jinam. Od toho tady tato diskuse je, aby se lidé dozvídali různé informace a to bohužel jak kladné, tak i záporné. S tím nic neuděláte.
U sestàka jednoznacne nieco zlyhàva, ja len oponujem aby nespokojny mu to dali vediet ;predstavte si seba na malej burze kupi odvàs 5 ludi vtàky a vsetci budu priklietkach mat teflonovè radiàtory a na dalsej burze budu navàs ukazovat prstom bez toho ze vàm niekto nieco oznàmi, padla tu moznost ze sestàk mohol pripomienkovat tuto diskusiu ale musel by onej vediet ja mu normàlne zajtra zavolàm aby sa tu vyjadril dàm vsetkym vediet dajme moznostt na svoju, obhajobu.
jako001
napsal(a):
U sestàka jednoznacne nieco zlyhàva, ja len oponujem aby nespokojny mu to dali vediet ;predstavte si seba na malej burze kupi odvàs 5 ludi vtàky a vsetci budu priklietkach mat teflonovè radiàtory a na dalsej burze budu navàs ukazovat prstom bez toho ze vàm niekto nieco oznàmi, padla tu moznost ze sestàk mohol pripomienkovat tuto diskusiu ale musel by onej vediet ja mu normàlne zajtra zavolàm aby sa tu vyjadril dàm vsetkym vediet dajme moznostt na svoju, obhajobu.
Dobré ráno,
opět pletete dohromady nesrovnatelné. Pták Vám může uhynout do několika hodin nebo dnů z mnoha různých příčin, kroužek je v tomto případě méně choulostivý. Těch negativních reakcí zde proběhlo již dost na to, aby pan Šesták zareagoval.
jako001
napsal(a):
Jak už bylo napsáno. Uvádíte špatné příklady. Když prodávám ptáky, tak jsou v pořádku. Pokud uhynou do 14 dnů jsem s kupujícím domluvený na náhradě, což bych samozřejmě nemusel nabízet, ale dle mého je to fér. Kroužky, které se my dostali do rukou nebyli v pořádku. Moje chyba byla, že jsem je přijal, ale když už vám je předá pošta a já ty kroužky potřeboval k nakroužkování pak se to těžko odmítá. Mohl bych dopadnout tak, že ptáci nebudou nakroužkovaní. Další moje chyba byla, že jsem se neozval výrobci, ale jaksi jsem myslel, tak jako vy, že se jednalo o ojedinělý případ a proto jsem to neřešil. Teď když se ozvalo více lidí, tak jsem si řekl, že by bylo fér napsat i svoji zkušenost. Na tom podle mě není nic špatného.
hicks
napsal(a):
Jak už bylo napsáno. Uvádíte špatné příklady. Když prodávám ptáky, tak jsou v pořádku. Pokud uhynou do 14 dnů jsem s kupujícím domluvený na náhradě, což bych samozřejmě nemusel nabízet, ale dle mého je to fér. Kroužky, které se my dostali do rukou nebyli v pořádku. Moje chyba byla, že jsem je přijal, ale když už vám je předá pošta a já ty kroužky potřeboval k nakroužkování pak se to těžko odmítá. Mohl bych dopadnout tak, že ptáci nebudou nakroužkovaní. Další moje chyba byla, že jsem se neozval výrobci, ale jaksi jsem myslel, tak jako vy, že se jednalo o ojedinělý případ a proto jsem to neřešil. Teď když se ozvalo více lidí, tak jsem si řekl, že by bylo fér napsat i svoji zkušenost. Na tom podle mě není nic špatného.
Já beru kroužky pouze od Šestáka, Straka bude taky určitě ok, ale já nejezdím na burzy takže mi vyhovuje nabídka Šestákova eshopu, že si přiberu nějaký ten vitamín, dokrmovák apod..Straka nabízí pouze kroužky..
jako001
napsal(a):
Dobry vecer,
vas logicky pristup je zcela spravny. Nelze kontrolovat kazdy jednotlivy kus v pripae ze se vyrabi 1000 kusu, pripadne by kontrola byla prilis nakladna.
Na druhou stranu jiny vyrobce zminene problemy nema. Asi pouziva jinou technologii. Soucasne pak jeste pri baleni krouzku pri rozesilani je mozne dokontrolovat a pripadne vyradit vadne kusy. Rdouzky musi byt napocitany a tak mohou byt kontrolovany.
Dalo by se napsat spousta argumentu pro a proti. My co mame negativni zkusenost proste jen vybirame ty proti.
S pozdravem smidla.eu.
lusy

XXX.XXX.54.255
kubanec
napsal(a):
A neni lepši se zeptat přimo výrobce straka nebo šesták.
Čo je to za odpoveď, neodpovedal ste vúbec na otázku, otázka bola celkom ináč položená a vy ste naňu vobec neodpovedal slušne.
A co jste odpověďel vy ?a co se vám zdá neslušné na mé odpovědi? Každej výtobce ma své vebové stranky kde prezentuje svoji nabidku to jako mám já mu to tam hledat a pak mu to tady napsat ? Stejňe se musí domluvit přimo s výrobcem a řict mu co chce a ten mu řekne jestli je to realny a kolik to bude stát takže nechápu vaši podrážďenou reakci asi byl uplňek co
Clin

XXX.XXX.54.255
kubanec
napsal(a):
No to bylo fakt vyčerpávající takže teď musíš stejňe sednout k internetu a objednat si je přes veb.
A proč si to myslíš že všechno musí každéj rešit hneď pres počítač.
A jak si teda objednáváš kroužky ty ?jestli si je koupuješ na burze tak se tam na to mužeš rovnou zeptat jinak internet a když umíš tady zadat dotaz tak umiš naťukat www.šestak.cz přece a nechápu jak mu pomohla odpověd od zedlitzera ten jen napsal že si je objedná a taky je dostane a straka i šestak to maji na strankach že na přáni vypálí co tam chceš takže nechápu tuto debatu a reakci pana lusy
zosrnia
napsal(a):
Dobrý večer, chcem sa spýtať kto má skúsenosť s výrobou krúžkov s inicialmi napríklad chovateľa, kdo by my takéto krúžky z výrobcov vyrobil, vopred ďakujem za slušné odpovede.
Dobrý den, pro naší organizaci WPACZ-SK jsem před lety hledal výrobce kroužků, kteří by byli ochotni vyrobit pro naše členy kroužky v požadované barvě a velikosti se standartním popisem navíc s naší zkratkou a identifikačním číslem každého chovatele. Oslovil jsem 3 výrobce, kteří tu v té době kroužky vyráběli. Naše zadání splnil pan Šesták a tak již několik let objednáváme kroužky od něho. Ročně okolo 700 ks. Každému chovateli zašlou dobírkou na adresu. Zatím naprostá spokojenost.
Zdraví Míla tragopan.
Mě nic nerozčililo jsem tu byl napadnut jako prvni když jsem pánovy poradil informovat se přimo u výrobce jen mě pobavilo když váš příspěvek ohodnotil jako vyčerpávající odpověď jinak tohle téma je o ničem tak nevim proč tu všichni furt radí jestli pán chce kroužky se svými inicialy tak si je stejňe musi objednat přes internet a nebo telefonicky na burze mu je nevyrobí a telefoni cislo najde na internetu takže kdyby to uďelal hned tak tahle nesmyslná debata nemusela vzniknout nemám nic proti zadavateli dotazu ani proti vám jen je tu pulka dotazu zbytečná stači kdyby si lidi koupili knižky od vašicka nebo vágnera a ňeco si přečeli toť vše ať se daří.
prco

XXX.XXX.54.255
kubanec
napsal(a):
Mě nic nerozčililo jsem tu byl napadnut jako prvni když jsem pánovy poradil informovat se přimo u výrobce jen mě pobavilo když váš příspěvek ohodnotil jako vyčerpávající odpověď jinak tohle téma je o ničem tak nevim proč tu všichni furt radí jestli pán chce kroužky se svými inicialy tak si je stejňe musi objednat přes internet a nebo telefonicky na burze mu je nevyrobí a telefoni cislo najde na internetu takže kdyby to uďelal hned tak tahle nesmyslná debata nemusela vzniknout nemám nic proti zadavateli dotazu ani proti vám jen je tu pulka dotazu zbytečná stači kdyby si lidi koupili knižky od vašicka nebo vágnera a ňeco si přečeli toť vše ať se daří.
Pane nič v zlom ale dám vám radu, keď reagujete na niektorý dotaz tak reagujte k otázkam, ináč je polka dotazu zbytočná ako vo vašom prípade, Ďakujeme za pochopenie.
kubanec
napsal(a):
A co na mé odpovědi je tak nepochopitelné.
Dobrý den, Vaše odpověď je pochopitelná nicméně neodpovídá na dotaz.
Jelikož ten zněl :
Dobrý večer, chcem sa spýtať kto má skúsenosť s výrobou krúžkov s inicialmi napríklad chovateľa, kdo by my takéto krúžky z výrobcov vyrobil, vopred ďakujem za slušné odpovede.
Opravdu Vám připadá že odpovídáte na tento dotaz?
Zdraví Míla tragopan.
tragopan
napsal(a):
Dobrý den, Vaše odpověď je pochopitelná nicméně neodpovídá na dotaz.
Jelikož ten zněl :
Opravdu Vám připadá že odpovídáte na tento dotaz?
Zdraví Míla tragopan.
Nezlobte se ale tato debata je fak o...! Cituji chci se zeptat kdo ma zkusenost z vyrobou krouzku s inicialy chovatele. Odpoved Straka nebo Sestak. Kdo by my takove krouzky vyrobil. Odpoved Straka nebo Sestak. Myslim ze odpoved byla strucna ale jasna. Kdyz jsou tady jenom tito dva vyrobci tak nechapu co by mel jeste tazatel slyset jineho. At ma kazdy zkusenost jakou chce tak se vzdycky musim stejne domluvit z vyrobcem.
prco

XXX.XXX.54.255
kubanec
napsal(a):
Konečně ňekdo normální.
Tak konečne už ste dva.
baryton
napsal(a):
Dnes mi došly kroužky od pana Šestáka v místo 7 došly 6 !!!
To bylo naposled co jsem si u něj kroužky objednal. Po telefonické reklamaci absolutní neochota situaci efektivně a hlavně rychle řešit.
Chápu vaše rozhořčení, ale nechápu proč to hned řešit na Fauně, když nikdo z nás vaši objednávku neviděl, ani nebyl účastníkem řešení vaší reklamace.
Dobrý den, od toho člověka už nic nekoupím,horší kvalitu jsem ještě neviděl a když jsem jim napsal že kroužek co vyrábí jsou málo vyfrérovane a do 5 let se číslo kroužku osoupe a nejde přečíst ani jedno číslo a ten pták to má na noze mít
20,30 let, tak mi bylo napsáno jestli se mi nelíbí tak ať pošlu kroužky zpět, ku..a jak má člověk vědět že ten kroužek se zešoupe a pták bude neprodejny jak mu to mám sundat a vrátit ať mi to pan Šesták vysvětlí ,mám alexandry kteří mají 20let a kroužek mají jako nový ,podle mého je to špatná technologie a prodej nekvalitního zboží ale to je jen můj názor
S pozdravem Tomaštík
To nevypadá dobře. Já neberu větší než 6,5 a nebyl problém, ale co udělají po 20 letech nevím. Tento typ kroužků na vašich fotografiích jsem nikdy neměl. Od tohoto výrobce je podobný typ kroužků pro holuby a drůbež a pouze ve stříbrném provedení. Výrobce Straka má v nabídce rovněž podobný typ, který je ale určen pro dravce a sovy a jsou hliníkové a pro exoty i nerez od určité velikosti.
sampa ml.
napsal(a):
Dobrý den, od toho člověka už nic nekoupím,horší kvalitu jsem ještě neviděl a když jsem jim napsal že kroužek co vyrábí jsou málo vyfrérovane a do 5 let se číslo kroužku osoupe a nejde přečíst ani jedno číslo a ten pták to má na noze mít
20,30 let, tak mi bylo napsáno jestli se mi nelíbí tak ať pošlu kroužky zpět, ku..a jak má člověk vědět že ten kroužek se zešoupe a pták bude neprodejny jak mu to mám sundat a vrátit ať mi to pan Šesták vysvětlí ,mám alexandry kteří mají 20let a kroužek mají jako nový ,podle mého je to špatná technologie a prodej nekvalitního zboží ale to je jen můj názor
S pozdravem Tomaštík
To buďte rád že jsem vám nenafotil, jaký jsem měl od nich kroužky já. Už objednávám u Straky a jsem spokojený. Líbí se my že razí na kroužky i velikost kroužku. Co my vadí tak částka za dopravu. To je nehoráznost. Jinak spokojenost.

hicks
napsal(a):
To buďte rád že jsem vám nenafotil, jaký jsem měl od nich kroužky já. Už objednávám u Straky a jsem spokojený. Líbí se my že razí na kroužky i velikost kroužku. Co my vadí tak částka za dopravu. To je nehoráznost. Jinak spokojenost.
No pokud vám to posílá poštou nebo jinou kurýrní službou tak výrobce asi těžko ovlivní cenu této služby
napsal(a):
No pokud vám to posílá poštou nebo jinou kurýrní službou tak výrobce asi těžko ovlivní cenu této služby
Běžně posílám vzorky krve poštou v obálce a není třeba je posílat DPD, kroužky neváží zas tolik, aby nešly poslat poštou v obálce. Ale to je už na prodejci. To chápu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
I zasílání poštou je čím dále zajímavější-tím myslím nehorázné ceny!
https://krouzkysas.cz/
Super

Z toho čo tu čítam som trochu prekvapený.Že by už začal konkurenčný boj o zákazníka?Pokial viem tak Šesták čísla na krúžky nerazí,ale vypaluje laserom.Čísla sú krásne čitatelné v strede kružka a je tam aj velkost.

G.H.
napsal(a):
Kroužky od p. Šestáka jsou : všechny barevné v pohodě, čitelná čísla ale stříbrné jsou strašné, čísla nečitelná.... Jakoby to vyráběl někdo na,, koleni,, úplně jiná kvalita. Za mně 😡
Tady jsou.
hicks
napsal(a):
Přesně tak. Cena 150 kč za poštovné je dost. Přitom by to šlo poslat i levněji. Kolikrát je pak dopravné dražší než kroužky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Myslím že je na čase nechat rodinu Šestákových v klidu,protože co udělali pro chovatele na střední Moravě a širokém okolí za několik desítek let nemá obdoby.P.S-pokud se mi nelíbí např. stříbrné kroužky tak je neobjednávám nebo to vyřídím přes kontakt a ne na fóru.
Ivan610

XXX.XXX.29.28
Asi pred mesiacom som si objednával krúžky u Šestákovích. Nakoľko som objednával malé množstvo poštovné z ČR bolo drahšie ako krúžky. Bol som milo prekvapený ,keď mi prišli krúžky od Šestákovích poslané zo Slovenska za nepatrné poštovné. Takže ďakujem Šestákovím na nás záleží.
Tady jde spíše o princip než o těch 150 kč. Oba prodejci kroužků mají poštovné skoro stejné. Je trochu hloupé, když sám prodejce nabízí lidem téměř nejdražší možné dopravné za jednu obálku s kroužky, když to jde poslat i víc jak o polovinu levněji. Mě osobně 150 kč nevytrhne, ale drtivá většina ptáčkařů jsou důchodci, kteří nejen v dnešní době počítají každou korunu .
bubanek
napsal(a):
Tady jde spíše o princip než o těch 150 kč. Oba prodejci kroužků mají poštovné skoro stejné. Je trochu hloupé, když sám prodejce nabízí lidem téměř nejdražší možné dopravné za jednu obálku s kroužky, když to jde poslat i víc jak o polovinu levněji. Mě osobně 150 kč nevytrhne, ale drtivá většina ptáčkařů jsou důchodci, kteří nejen v dnešní době počítají každou korunu .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Mě osobně těch 150k opravdu nevytrhne a to jsem důchodce.Pokud chce někdo levnější dopravu,když teď nejsou burzy, zajeďte si třeba autem,možná to vyjde za polovic.
bubanek
napsal(a):
To je na pobaveni.
Dobrý večer, tak jsem dnes prechytaval Alexandery a vyfotil jsem kroužek zakoupený od pana výrobce, je to k pláči sám jsem toho ptaka krouzkoval tak vím jak je starý ale už teď nejde pouhým okem přečíst, ať mi tady nikdo netvrdí že tyhle kroužky nejsou šunt ,když po 5 letech nejdou přečíst a to je pták za několik desítek tisíc jak mám prodat takoveho ptaka když nedokážu jak je starý že je to můj odchova td.,je to prodej nekvalitniho zboží, ať si říká kdo chce co chce a Pan Šesták by se měl zamyslet co prodává asi tak
S pozdravem Tomaštík
sampa ml.
napsal(a):
Dobrý večer, tak jsem dnes prechytaval Alexandery a vyfotil jsem kroužek zakoupený od pana výrobce, je to k pláči sám jsem toho ptaka krouzkoval tak vím jak je starý ale už teď nejde pouhým okem přečíst, ať mi tady nikdo netvrdí že tyhle kroužky nejsou šunt ,když po 5 letech nejdou přečíst a to je pták za několik desítek tisíc jak mám prodat takoveho ptaka když nedokážu jak je starý že je to můj odchova td.,je to prodej nekvalitniho zboží, ať si říká kdo chce co chce a Pan Šesták by se měl zamyslet co prodává asi tak
S pozdravem Tomaštík
Já jsem to samé dělal před týdnem, alex velký r.09,14, kakadu růžový r.16, vše holé kroužky bez popisu. Musím podotknout že kroužky jsou tak napůl od obou výrobců. Ta nekvalita je dle mého názoru od doby kdy se začal používat laserový popis u obou výrobců stejná. Mám tady pár am. modročelých 23 let a kroužky jsou jako nové, krásně čitelné. Akorát lituju chovatele co si pořídí citesové papoušky a po pár letech se jim ohlásí kontrola,to je potom srandy kopec.Cena kroužků jde každoročně nahoru,kvalita popisu je už víc jak 15let nulová.
clok

XXX.XXX.57.161
Zkuste krouzkypan straka..ja jsem spokojen

U mě kakadu růžový, rok 14 a 16 a kroužky již bez čísla a zcela nečitelné.
Jen se podělím s aktuálním. Kroužky objednaný, zvolil jsem pana Straku, z jeho strany vše v pořádku, odesláno včas. Jenže firma DPD zásilku někde ztratila, poštovné 150,- i s tím jsem souhlasil. Teď jsem bez kroužků a musím čekat na reklamaci. Ještě že jsou v okolí chovatelé, kteří kroužky přenechají.
Spíš bych chtěl apelovat na možnost dopravy. Ne pouze DPD.
Pokud se zásilka za měsíc někde objeví je mi k ničemu.
Ladamusa
napsal(a):
Jen se podělím s aktuálním. Kroužky objednaný, zvolil jsem pana Straku, z jeho strany vše v pořádku, odesláno včas. Jenže firma DPD zásilku někde ztratila, poštovné 150,- i s tím jsem souhlasil. Teď jsem bez kroužků a musím čekat na reklamaci. Ještě že jsou v okolí chovatelé, kteří kroužky přenechají.
Spíš bych chtěl apelovat na možnost dopravy. Ne pouze DPD.
Pokud se zásilka za měsíc někde objeví je mi k ničemu.
Nechápu, proč to nejde přes zásilkovnu, cena je tam poloviční. Já když objednávám dvacet kroužků, tak by bylo DPD o hodně dražší než samotné kroužky
S panem Šestákem jsem spokojen,jelikož můj spolupracovník je jeho soused,takže když potřebuji kdykoliv jakékoliv kroužky,tak si je telefonicky objednám a pan Šesták je hodí sousedovy do poštovní schránky a ten mi je vezme do práce.Já si je přeberu,dám mu peníze a soused je hodí panu Šestákovi do poštovní schránky a všichni jsou spokojení
kakapo2
napsal(a):
S panem Šestákem jsem spokojen,jelikož můj spolupracovník je jeho soused,takže když potřebuji kdykoliv jakékoliv kroužky,tak si je telefonicky objednám a pan Šesták je hodí sousedovy do poštovní schránky a ten mi je vezme do práce.Já si je přeberu,dám mu peníze a soused je hodí panu Šestákovi do poštovní schránky a všichni jsou spokojení
Tady ale nejde o to jestli vam je spolupracovnik hodi do schranky nebo ne...tady jde o to ze ty krouzky jsou nekvalitni...
Bartos

XXX.XXX.181.79
kakapo2
napsal(a):
Kdyby byly nekvalitní,tak je přece nechci
Já tedy musím říci že jsemměl asi štěstí, ale kroužky od p. Šestáka jsem měl vždy kvalitní.
avesomebird
napsal(a):
Kupuji kroužky vždy u p. Straky a vždy bez problému až na letošní rok. Letos objednáno 3 x a vždy zaplaceno v den objednávky. Po cca 14 dnech vždy musím urgovat kdy mi budou kroužky odeslány , nevím z jakého důvodu.
Problém PPL. Také jsem objednal zaplatil, ale do teď nemam ani 💸 ani kroužky. PPL jsem po čtrnácti dnech napsal, že už zásilku odmítám. Kroužky se vrátily k panu Strakovy. Zatím jsem nebyl kontaktován s výsledkem. Je to cca dva měsíce.
Ladamusa
napsal(a):
Problém PPL. Také jsem objednal zaplatil, ale do teď nemam ani 💸 ani kroužky. PPL jsem po čtrnácti dnech napsal, že už zásilku odmítám. Kroužky se vrátily k panu Strakovy. Zatím jsem nebyl kontaktován s výsledkem. Je to cca dva měsíce.
Nene u mě to nebylo PPL ale přímo na straně p Straky , vždy po urgenci mi odepsali zítra posíláme.
Bartos
napsal(a):
Já tedy musím říci že jsemměl asi štěstí, ale kroužky od p. Šestáka jsem měl vždy kvalitní.
To isté vždy veľká spokojnosť z kvalitou krúžkov od rod.Šestákových,mám roky krúžkované vtáky a číselník pekne viditeľný takže kvalita krúžkov výborná,spolupráca pri objednaní nikdy neviazla,tak môj názor každý nech si kupuje krúžky tam kde je spokojný a neohovárajme tu výrobcov krúžkov nakoľko je to na dlhú diskusiu ktorá by zas skončila mnohými nepodložitelnými útokmi a obvinený,s chovateľským pozdravom.