Dobrý den, potřeboval bych poradit. Mám pár papoušků zpěvavý ve voliéře, kde jsem měl budku pro něj a pro andulky. Budku pro něj jsem oddělal, ale mezitím jsem našel samici, jak často zkoumá budku a chodící do ní. Dnes jsem je našel, jak je samice v budce pro andulky a samec ji krmí. Potřeboval bych poradit, jestli mám do voliéry přidat ještě budku pro zpěváky nebo jestli mám do budky pro andulky přidat např. Hobliny
Děkuji za ofpověď.
Věnuji se zpěvákům a v polovině února ptáky odčervuji a posléze otevírání budky. Zhruba je to 3 roky zpětně mi zpěváci hnízdili v -7*C a v pohodě dochovaly mladé. Osobně si myslim, že je důležitější délka dne než nějaké výkyvy teplot. JP.
darknesscz5
napsal(a):
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Mám pár papoušků zpěvavý ve voliéře, kde jsem měl budku pro něj a pro andulky. Budku pro něj jsem oddělal, ale mezitím jsem našel samici, jak často zkoumá budku a chodící do ní. Dnes jsem je našel, jak je samice v budce pro andulky a samec ji krmí. Potřeboval bych poradit, jestli mám do voliéry přidat ještě budku pro zpěváky nebo jestli mám do budky pro andulky přidat např. Hobliny
Děkuji za ofpověď.
Pokud jsou ve venkovní voliéře tak budky dejte pryč, krmte jen suchým a oni se uklidní, na hnízdění je času dost. Může přijít ochlazení a pak se může stát, že přijdete o samici.