Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.2.2016 20:01
rajtak

XXX.XXX.42.100

Dobrý den
Byla tu diskuse, že je blbé mít andulky v klecích po páru.
Já chovám andulky po 1 páru a nikdy jsem si nestěžoval.
Za rok mi cca každý pár odchová 14 mláďat.
Zkoušel jsem i ve venkovní voliérách chovat andulky, ale odchoval jsem 1-2 mláďata na pár.
Tak bych chtěl slyšet vaše názory.
Díky za odpovědi :D.

9.2.2016 20:24
darknesscz5

XXX.XXX.25.2

Moje zkušenost je taková, že je nejlepší chovat 3 páry andulek. Toto neplatí pro výstavní andulky. Ty je lepší chovat po párech.

simik..

9.2.2016 21:39
simik..

XXX.XXX.213.22

Můžu se zeptat... to vám odchovali mladé jako domácí mazlíčci normálně v bytě nebo je máte jako neochočené v nějaké velké kleci třeba ve sklepě. Popř. prosím napište v jakém věku vám začli hnízdit. Já mám jako domácí mazlíčky pár andulek a zatím nic proto se ptám.Děkuji.

10.2.2016 08:15
simacek123

XXX.XXX.142.1

rajtak napsal(a):
Dobrý den
Byla tu diskuse, že je blbé mít andulky v klecích po páru.
Já chovám andulky po 1 páru a nikdy jsem si nestěžoval.
Za rok mi cca každý pár odchová 14 mláďat.
Zkoušel jsem i ve venkovní voliérách chovat andulky, ale odchoval jsem 1-2 mláďata na pár.
Tak bych chtěl slyšet vaše názory.
Díky za odpovědi :D.

K vašemu dotazu, blbe to není a rozhodne to ma sve jelikož jis mnoho let jsou takto vedeny velkochovy.Je jiz tez znamo ze par ma vetsi klid, neni napadan a vyrusovan jinými tak jako se deje ve spolecne voliere.Ja osobne mam pary jak ve voliere, tak v klecich po jednom az 3pary.I ja musim konstaktovat ze cim méně tim lepe. Pary samostatne mají vice mladat, je to prehledne a je jistota nepribuznosti.Jedinou nevyhodu snad vidim vtom, ze
obsluha napr.100kleci zabere vice casu jak deset volier. k dotazu proc nehnizdi jeden osamostatneni par uvedu jen toto ze andulky jsou spolecenske a povzbudi je druhy par v kleci.Samostatny par nemusi zahnízdit i několik let.

Přidejte reakci

Přidat smajlík