Dotaz ohledně penantů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2016 12:33
pedro08

XXX.XXX.102.110

Lze umístit do společné voliéry mladý chovný pár penantů a pár papoušků nádherných?Umístil bych je do voliery zároveň.Za odpověd a rady děkuji.

26.2.2016 12:52
peter_p

XXX.XXX.234.67

Dobry den. Nie..nebude to robit dobrotu. Penant je najagresivnejsia rozela. V dobe toku bude napadat vsetko zive vo voliere...

2.3.2016 17:07
helena.

XXX.XXX.66.189

Dobrý den
To záleží na velikosti voliéry a na povaze jedinců které chcete dát dohromady můžete mít agresivní penanty kteří budou ostatní tyranizovat ale můžete mít mírumilovné jedince kteří budou s ostatními v pohodě vycházet.
Mám jen jednu voliéru a v ní křepelky, korely, penanty a holubi a ptáci se mezi sebou snáší úplně v pohodě.Můj penant je se samcem korely velký kamarád a když jim seděly samice na vejcích vzájemně si probíraly peří a korelák beztrestně kradl penantovy krmení rovnou ze zobáku(měla bych to mít i na videu jestli ho najdu dám sem odkaz).

3.5.2016 11:36
buco

XXX.XXX.188.131

Chci se zeptat mám páru penantu samice modrá a samec přirodní krmily se samice lezla do budky a dnes se mi servaly tak že samice přišla o zobák nevím co stím dělat proč je samec tak agresivní, před měsícem to samé udělal samec kamarádovi, děkuji za radu.

3.5.2016 12:06
hyty

XXX.XXX.251.138

buco napsal(a):
Chci se zeptat mám páru penantu samice modrá a samec přirodní krmily se samice lezla do budky a dnes se mi servaly tak že samice přišla o zobák nevím co stím dělat proč je samec tak agresivní, před měsícem to samé udělal samec kamarádovi, děkuji za radu.

To je prostě povaha agresivita penantu v toku, je potřeba to dopředu vysledovat a přistřihnout samci křidla aby samice mněla šanci uniku pokud je voliera dostatečně velká.

3.5.2016 16:46
buco

XXX.XXX.188.131

Děkuji za radu snad ještě na burze seženu starší samici.

Přidejte reakci

Přidat smajlík