Dobrý den, rád bych věděl Váš názor - mám 1,0 neofémy modrohlavé zelená aqua/lutino a nevím jakou samici kněmu, mám tři varianty.
1.0,1 zelená - rodiče - 0,1přírodní skořice x 1,0 Modrý běloprsý
2.0,1 zelená - - 0,1modrá běloprsá x 1,0 přírodní straka
3.0,1skořice - -1,1 přírodní
Díky všem.
Tady jsou čtyři potomci po spojení se skořicovou samici, samec je na čtvrté fot.(jestli se podaři vše vložit).
Moc děkuji za reakci a ohodnoceni samce a mohl byste mi řic, jak se vám líbi tato samička spohledu ze předu vypada vybarvená do stříbrná jeto jedna stych čtyř.
Samička je pěkná, asi stříbrná tyrkys. Já moc tu skořici v modré řadě nemusím. To je lepší isabela. Skořice tu původní modrou řadu dost výrazně pozmění a spíš směrem k horšímu. To isabela ty barvy jenom zjemní a zesvětlí. Ti ptáci mají potom hezké jemné pastelové barvy. Skořice je hezká sama o sobě a ještě lepší je červenobřichá. Hezká je taky kombinace skořice s isabelou. To je zlatožlutá. Má hodně dlouho červené oko a to pak ztmavne ve švestkové.
lumpicek
XXX.XXX.0.243
václav4
napsal(a):
Dobry den
vyfotil jsem mladé z druhé snůšky a přidávám foto.
Dobrý den, váš samec štěpí i na skořici, takže v odchovu samičky jsou pouze skořicové ino, ostatní odchov v kombinaci skořicové mohou být i samci, což je skořicovo modrý pták, který se vám líbí.
Z osobního hlediska bych pár nechal jak je a pracoval dále s odchovy na dalších barvách a jejich kombinacích.To co z páru padá jsou krásní ptáci nesoucí vlohy dalších barev.