Dobrý den,
prosím o radu, pokud to bude možné z fota, o jaké pohlaví se jedná.Ta větší rosela je 2014, reaguje na pískání zpíváním, stavěním se na bidélku a roztahováním ocasu.Ta menší je 2015, asi ještě nemá ani rok. Děkuji za každou radu.
Mirek.
pajjdhdubdbxjuej
XXX.XXX.198.20
Samec.
Ahoj,
a který Ti připadá jako samec ?Já mám pocit, že ten menší má takový samčí tvar zobáku a hranatější hlavu.Ta větší rosela(vlevo) má hlavu kulatější, zobák sice taky velký, ale tvarově trochu jiný, no na samici se mi zdá neobvykle pěkně vybarvená a zaráží mě to zpívání, roztahování ocasu, vytahování se na nohách, nevím.
Čau a dík.
borekplachy
XXX.XXX.195.189
dami
napsal(a):
Dobrý den,
prosím o radu, pokud to bude možné z fota, o jaké pohlaví se jedná.Ta větší rosela je 2014, reaguje na pískání zpíváním, stavěním se na bidélku a roztahováním ocasu.Ta menší je 2015, asi ještě nemá ani rok. Děkuji za každou radu.
Mirek.
Vypadá to na dva samce, je to mutace opalin takže pásek pod křídlem budou mít i samci. Ani jeden se nezdá dost robustní, ten menší jestli bude opravdu taky samec tak nepoužívat v chovu.
MartineX
XXX.XXX.42.4
Dobrý den, mohu se zeptat jaké máte na rozely pletivo ? průměr drátu a velikost oka ? Předem děkuji..