kunanec

XXX.XXX.103.251
Rok narozeni 1994 ?
franz12

XXX.XXX.224.1
To si jako myslíte, že zahnízdí loňská samice?To jste fakt odborníci...A pár 2014 ani náhodou.
kunanec

XXX.XXX.103.251
No tak ji tam dej a neptej se na svoleni ne ? Cos jako čekal že dostaneš za odpovědi.
kunanec

XXX.XXX.103.251
Hnizdeni papousku je individualni znam pripady ze amazonani vinorudi surinamsti zahnizdi ve dvou letech a nekomu az 4-5 let ararauny zahnizdily borcovy ve 3 letech a nekomu az v 7 je to proste ruzny zalezi na podminkach a hlavne jak si sednou.
kunanec

XXX.XXX.103.251
Jinak kralovak a červenokridli se rika az ve 3 letech.
kunanec
napsal(a):
Hnizdeni papousku je individualni znam pripady ze amazonani vinorudi surinamsti zahnizdi ve dvou letech a nekomu az 4-5 let ararauny zahnizdily borcovy ve 3 letech a nekomu az v 7 je to proste ruzny zalezi na podminkach a hlavne jak si sednou.
Děkuji právě takovou zkušenost jsem myslel
petajz
napsal(a):
Říkat se může ledasco, ale zažil jsem u kamaráda odchov u dvouletých ptáků.Samec ještě nebyl celý vybarvený a vím že to nebyl ojedinělý případ kdy u králováků zasedli a ptáci ve věku dvou let.
Cervenokridly pár 2014 letos 4vejce stoho 4mlade a krmí samec i samice paradne.
kubanec
napsal(a):
No tak super 4 ze 4.
Jo no úspěch že si sedli a že 4 vajec 4plny stoho 4mlade už okrouzkovany a paradne krmijou oba rodiče.Parádní pár a to sem ho koupil bez dna nevěděl sem jestli je to pár.Tak sem jim vytrhaval peří že zad a samice zůstala zelená a samec 6 peříček černých.
martin1147
napsal(a):
Dobrý den. Pár královských rok 14. Samička už snesla 12 vajíček a to ještě nemusí být konec. Nezasedla. Máte někdo podobnou zkušenost? Co je špatně? Děkuji za odpovědi.
No nic neni špatně to králováci dělaj už tu na to bylo několik dotazu třeba se ozvou ti co to tu řešili.
martin1147
napsal(a):
Dobrý den. Pár královských rok 14. Samička už snesla 12 vajíček a to ještě nemusí být konec. Nezasedla. Máte někdo podobnou zkušenost? Co je špatně? Děkuji za odpovědi.
Také mám takovou skušenost pár králováků kr.2013 loni samec krásně vybarven samička snesla 13 vajíček nezasedla.Letos první snůška 6 vajíček také nezasedla přitom se krmily a pářily a začal jsem je krmit jenom suchým.Po měsíci jsem to vzdal a začal je zase přikrmovat a už se krmí a jedno vajíčko je v budce tak zase budu čekat a doufat.Asi to chce dost trpělivosti.
Filip V

XXX.XXX.9.254
Zdravím můj pár má ted 4 vejce jsou 2012.