tomaschov
napsal(a):
Opět další vydařená burza. Je vidět, že se to v Sobotce ujalo a funguje. Dalo se koupit vše co jsem potřeboval. Jen bych začal otvírat tak v 7.30hod. V 8.00 tam čekalo spoustu lidí ve frontě. jinak velký dík poředatelům.
Moc děkujeme za důvěru, moc potěší.
Otevírat sál v 7:30 rozhodně neplánujeme. Burza oficiálně začíná v 8:30 a sál otevíráme v 8:00. Začínají k nám jezdit rodiny s dětmi, což je způsobeno tím, že nezačínáme v neděli v 6.00. A za to jsme hrozně moc rádi, protože se daří přitáhnout mládež k chovatelství. Stačí přijet na 8:00 a do sálu se pohodlně dostanete
faunatrhysobotka
napsal(a):
Moc děkujeme za důvěru, moc potěší.
Otevírat sál v 7:30 rozhodně neplánujeme. Burza oficiálně začíná v 8:30 a sál otevíráme v 8:00. Začínají k nám jezdit rodiny s dětmi, což je způsobeno tím, že nezačínáme v neděli v 6.00. A za to jsme hrozně moc rádi, protože se daří přitáhnout mládež k chovatelství. Stačí přijet na 8:00 a do sálu se pohodlně dostanete
Vždy jsem se těšil na fotogalerii ale už dva měsíce nic. Jinak děkuji pořadatelům za skvělou burzu.
ladishk
napsal(a):
Vždy jsem se těšil na fotogalerii ale už dva měsíce nic. Jinak děkuji pořadatelům za skvělou burzu.
Juj dáváme jí na facebook https://www.facebook.com/faunatrhysobotka
Doplníme je tedy i na web. Moc děkujem