Uživatel s deaktivovaným účtem

Vím že kakarici jsou strašně zvědaví ale chci vyskoušet soužití páru kakariků a páru horských.Kakarici určitě mladé odchovají a u horských mě na tom ani nezáleží stejně jich je hodně a nikdo je nechce.Budu je mět jen na parádu, jen se bojím aby kakarik samec při toku nějak nenapadl horského, oni jsou takoví až moc hodní.Koreli sněma nechci jelikož to jsou strašní plašani, od té doby co je nemám ve voliérách je klid!Andulky mám v hejnu a další už nechci.Tak to chci vyskoušet, už proto že mě zbyly po korelách dvě budky.Zatím je voliéra prázdná a osazenstvo budu pořizovat tento rok v létě.Tak co je to blbost nebo se to může povést?

mareksuss
napsal(a):
Dobrý den, taky jsem to zkusil a samec kouřaka okamžite utocil a okamžite jsem je musel oddelit.. Ale třeba je to kus od kusu..
Tak to by zaútočil asi i na korelu.
Mam mlady par horskych, a nedavno som pridal par kakarikov (aspon si myslim ze par). Ani si ich nikto nevsimal, ako keby tam ani neboli. Rychlo sa aklimatizovali kakarici a zacali odhanat ostatnych od zranice, a bidla si strazia pred spanim nikoho ta nepusta samicka. Ale horskych si nevsimaju vobec a to plati aj opacne. Jablko z pletiva vsetci naraz ozobavaju, kakarici, horsky. Mozno sa to casom zmeni, alebo ked zapracuju hormony no zatial s nimi ziadny problem. Takze si myslim moze to u vas fungovat tiez. Uvidime ako bude pocas toku. S tym odchovom asi bude problem, ale nechajme sa prekvapit.

Mílý páni chovatelé, sice je horských hodně jak zminujete, ale ve výkupu za ně dávají 500 kč/ks
napsal(a):
Mílý páni chovatelé, sice je horských hodně jak zminujete, ale ve výkupu za ně dávají 500 kč/ks
To je tez pekne, ja mam uz leta jenom jeden par a vzhledem k tomu ze nivaji rocne 4-5mladat není problém prodad, zatim jsem je nemusel ani vozit mimo domov, vse je prodejne a pro chovatele největší zážitek je prave vyletavani mladych operencu.Vetsina ptaku se snese mimo dobu hnizdeni, problem nastava az potom.Je to tu psano skoro každý tyden, kdo chce kam..., Jeden uvadi ze mlade nechce, a druhy nevi jestli ma par.pak je to ovšem tezke. Napsat ze je to blbost bych se akorad nekoho dotkl a to me není třeba.

napsal(a):
Výkup mladý 300kč vybarven 500Kč. To jen k upřesnění ale to je mě jedno.