Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
papoušekMH
napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se zeptat jek je hlučný v porovnání s aratingou jendej nebo s kakadu růžový. Děkuji za slušné odpovědi.
Je to rod pionus, který je dle mého dosti s hlučností v pohodě, naopak pionites je daleho svými projevy hlučnější, ale určitě se najde i někdo, kdo mi bude oponovat, je to často i o určitých jedincích, kteří to prostě mají v sobě.Mě např z pyrur jeden pár perlat křičí celý den jak o život, jinak ostatní v pohodě.jinak mí šupinkoví kříčí opravdu až téhdy, kdy jsou hodně vyplašeni leknutím, jinak o nich takřka nevím.někdy je i spouštěč okolí, např jak jsem měl senegálce u alexandrů, tak senegálci jeli v kuse a napodobovali alexe, když už jsem alexandry pustil do světa, tento problém takřka vymizel a zase o nich nevím.jinak je dle mého rod pionus opravdu klidným bez četnějšího hluku.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Je to rod pionus, který je dle mého dosti s hlučností v pohodě, naopak pionites je daleho svými projevy hlučnější, ale určitě se najde i někdo, kdo mi bude oponovat, je to často i o určitých jedincích, kteří to prostě mají v sobě.Mě např z pyrur jeden pár perlat křičí celý den jak o život, jinak ostatní v pohodě.jinak mí šupinkoví kříčí opravdu až téhdy, kdy jsou hodně vyplašeni leknutím, jinak o nich takřka nevím.někdy je i spouštěč okolí, např jak jsem měl senegálce u alexandrů, tak senegálci jeli v kuse a napodobovali alexe, když už jsem alexandry pustil do světa, tento problém takřka vymizel a zase o nich nevím.jinak je dle mého rod pionus opravdu klidným bez četnějšího hluku.
Bielobruchy je rod pionites.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210
zbirka
napsal(a):
Bielobruchy je rod pionites.
Ajajčetl jsem to už večer a projel to matně jako běločelý, takže omluva.ok, jedná se o pionites, jako např černotemenní apod, máte pravdu...ti jsou křiklouni.ale také záleží, zda to má člověk na chov, nebo domů jako domácí zvířátko, to to tak možná tak hrozné nebude u jedince...myslel jsem senilis, alias běločelý, chybička se vloudila,.
Dobrý den napsal jsem několika chovatelům každý má jiné zkušenosti je to hlavně o jedincích a počtu párů kteří se slyší a dorozumívají se mezi sebou. Moji kubánci a růžáci taky nejsou potichu ale nekřičí celý den. Měl jsem i aratingy ale ty jsem dal pryč protože křičely už v záletech po rozednění až do setmění než vlezly do budky. Choval jsem je 3 roky pak už mi to začalo vadit.