Amazónek bělobřichý

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.3.2016 19:50
papoušekMH

XXX.XXX.76.248

Dobrý den chtěl bych se zeptat jek je hlučný v porovnání s aratingou jendej nebo s kakadu růžový. Děkuji za slušné odpovědi.

Neregistrovaný uživatel

18.3.2016 22:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210

papoušekMH napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se zeptat jek je hlučný v porovnání s aratingou jendej nebo s kakadu růžový. Děkuji za slušné odpovědi.

Je to rod pionus, který je dle mého dosti s hlučností v pohodě, naopak pionites je daleho svými projevy hlučnější, ale určitě se najde i někdo, kdo mi bude oponovat, je to často i o určitých jedincích, kteří to prostě mají v sobě.Mě např z pyrur jeden pár perlat křičí celý den jak o život, jinak ostatní v pohodě.jinak mí šupinkoví kříčí opravdu až téhdy, kdy jsou hodně vyplašeni leknutím, jinak o nich takřka nevím.někdy je i spouštěč okolí, např jak jsem měl senegálce u alexandrů, tak senegálci jeli v kuse a napodobovali alexe, když už jsem alexandry pustil do světa, tento problém takřka vymizel a zase o nich nevím.jinak je dle mého rod pionus opravdu klidným bez četnějšího hluku.

19.3.2016 06:37
zbirka

XXX.XXX.211.68

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Je to rod pionus, který je dle mého dosti s hlučností v pohodě, naopak pionites je daleho svými projevy hlučnější, ale určitě se najde i někdo, kdo mi bude oponovat, je to často i o určitých jedincích, kteří to prostě mají v sobě.Mě např z pyrur jeden pár perlat křičí celý den jak o život, jinak ostatní v pohodě.jinak mí šupinkoví kříčí opravdu až téhdy, kdy jsou hodně vyplašeni leknutím, jinak o nich takřka nevím.někdy je i spouštěč okolí, např jak jsem měl senegálce u alexandrů, tak senegálci jeli v kuse a napodobovali alexe, když už jsem alexandry pustil do světa, tento problém takřka vymizel a zase o nich nevím.jinak je dle mého rod pionus opravdu klidným bez četnějšího hluku.

Bielobruchy je rod pionites.

Neregistrovaný uživatel

19.3.2016 09:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.175.210

zbirka napsal(a):
Bielobruchy je rod pionites.

Ajajsmajlíkčetl jsem to už večer a projel to matně jako běločelý, takže omluva.ok, jedná se o pionites, jako např černotemenní apod, máte pravdu...ti jsou křiklouni.ale také záleží, zda to má člověk na chov, nebo domů jako domácí zvířátko, to to tak možná tak hrozné nebude u jedince...myslel jsem senilis, alias běločelý, chybička se vloudila,.

23.3.2016 07:49
papoušekMH

XXX.XXX.76.18

Dobrý den napsal jsem několika chovatelům každý má jiné zkušenosti je to hlavně o jedincích a počtu párů kteří se slyší a dorozumívají se mezi sebou. Moji kubánci a růžáci taky nejsou potichu ale nekřičí celý den. Měl jsem i aratingy ale ty jsem dal pryč protože křičely už v záletech po rozednění až do setmění než vlezly do budky. Choval jsem je 3 roky pak už mi to začalo vadit.

23.3.2016 16:59
BananRoman

XXX.XXX.35.87

Tak já mám s amazónky zkušenost takovou, že nezavřou hubu, písklavej hlas je nepříjemný, ale zas to není příliš hlasitý, aby to rušilo sousedy a tak. Jen když je člověk v krmné chodbě a voni to spustí, tak bych je někdy zabil :D.

24.3.2016 12:40
papoušekMH

XXX.XXX.76.43

Chtěl bych se zeptat při jaké teplotě je zimujete. Já mám v záletech 8 až 10 stupňů ptáky pouštím pokud je alespoň 5 nad nulou ven proto jim moc nepřetápím, ale mohu vytopit na více při venkovní teplotě -15 vytopím na max teplotu 25 stupňů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík