Prosim chovatelou o radu.Samicka alexandra uz sedi na vajickach 32 dni a nic.Vlani to iste,4 vajicka-nic, potom 6 a jedno mlada.Pred tym vsetko ok a nic som nemenil.Dalsie samice este len nastevuju budky.Rano odoberiem vajicka-vyzeraju bit oplodnene-su tvame.Su vo vykurovanej miestnosti, davam aj naklicene zrno, zeleninu, vajcovu miesanku, tak neviem co robim zle.Budem vdacny za kazdu radu.
Domec
XXX.XXX.215.195
Čo tak vlhkosť?...
Ja bych se s vlhkosti tak neunahloval. Muze tam byt spousta faktoru. Muzou to byt bakterie, mladata muzou byt slaba v dusledku spatneho parovani rodicu (obcas si geny proste nesednou). Muzete zcela vyloucit inbreeding? Zkuste uplne zmenit koncept krmeni, podavejte hmyz.. Je toho hrozne moc, bez vysetreni veterinare tezko radit a hazet to je na vlhkost je podle me blbost, zvlast kdyz nektera mladata nebyla ani plne vyvinuta.
bartrand
napsal(a):
Ja bych se s vlhkosti tak neunahloval. Muze tam byt spousta faktoru. Muzou to byt bakterie, mladata muzou byt slaba v dusledku spatneho parovani rodicu (obcas si geny proste nesednou). Muzete zcela vyloucit inbreeding? Zkuste uplne zmenit koncept krmeni, podavejte hmyz.. Je toho hrozne moc, bez vysetreni veterinare tezko radit a hazet to je na vlhkost je podle me blbost, zvlast kdyz nektera mladata nebyla ani plne vyvinuta.
Zmenit koncept krmenia ako myslite?Inbreeding neviem co znamena.Pred vlani mali zo styroch vajec tri mlade-krasnych velkych samcov.Mozte popripade poradit dake vitaminy a pod.?